www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen vanuit een intercity trein hier ergens in Nederland op de rails! Ik ben onderweg naar Dronten naar mijn lieve vriendin Marleen. Naast me staat een heerlijke caramel machiato koffie en ik ben lekker aan het wakker worden. Het zonnetje schijnt gelukkig een beetje en ik ben blij. Ook kan ik eindelijk weer even lekker bloggen want wat heb ik dat gemist! Ik ben 2 weken op vakantie geweest en heb daar natuurlijk niet aan mijn blog kunnen werken. Vandaag heb ik dan ook een extra grote diary voor jullie met alleen maar vakantie foto’s!


Vrijdag vroeg vertrokken we vanaf Schiphol naar Spanje! Onze eerste vakantie met z’n 3tjes zonder papa. Natuurlijk heel moeilijk maar we hadden er ontzettend zin in en om 03:00 ging de wekker. Met een mega blij vakantie gevoel pakten we de laatste spulletjes in en bracht onze buurman ons naar Schiphol. Let’s goooo!

Ik blijf vliegen zo leuk vinden. De laatste keer dat ik vloog gingen we terug van Curacao naar Nederland. Het opstijgen is altijd het leukste tijdens het vliegen. Ik blijf het fascinerend vinden hoe een vliegtuig dan zo hoog boven de wolken gaat met al die mensen erin. Tof! Ik zat bij het raam en kon dus lekker naar de wolkjes kijken.

Om 12:00 kwamen we aan op Malaga airport en vertrokken we met een shuttle busje naar ons hotel in Marbella. Het was een pittige en lange rit maar toen we er eenmaal waren was dat snel vergeten. Samen met mam en Isa keken we onze kamer, friste we ons wat op en gingen s’avonds een hapje eten. Selfie time!

We hadden een vakantie geboekt met all inclusive ontbijt en avond eten. Het avond eten was heerlijk! Elke avond een ander buffet met allerlei lekkers, vlees, vis, rijst, een grote salade bar. Ik begon de avond rustig met veel sla omdat ik dat natuurlijk gewend ben hier in Nederland met mijn healthy food. De salades waren daar heerlijk!

De volgende ochtend hadden we heerlijk geslapen en schoven we om 10:00 aan bij het ontbijt. Ook een prachtig buffet met zoete broodjes, koekjes, churro’s, ei, warme gerechten, vers fruit. Hmmm! Ik kon mijn geluk niet op tijdens het ontbijt haha.

Die middag lekker chillen aan het zwembad. We hadden een prachtig zwembad met een grasveld waar je lekker kon zonnen. We genoten heerlijk!

In de middag moesten we natuurlijk ook gewoon eten en aten we wat bij een strandtentje. Gelukkig hadden ze ook veel lekkere verse salades en ik nam deze heerlijke met geitenkaas, tomaatjes, honing, walnoten en aardbeitjes. Healthy en lekker!

Na de lunch plofte we weer lekker neer bij het zwembad om nog even de laatste zonnestraaltjes mee te prikken. En goed smeren natuurlijk! Ik had een zonnebrand gekregen die ik nog wilde testen voor mijn site en dus kon dat prima! Haha even creatief zijn met een zonnetje, fail Charlotte!

Zaterdag avond was het vis avond in het restaurant en waren er allemaal lekkere vis gerechten en grote gamba’s! Hmmm. Maar ook typische vis paella en allerlei andere lekkere gerechten. Smullen!

Een grote gamba! Me likesss.

Na het avond eten besloten we even lekker te wandelen naar het strand. De zee is s’avonds lekker wild en we konden even lekker uitwaaien. Ik nam mijn camera natuurlijk ook mee. En even een selfie girls! Haha. Soms werden mam en Isabelle gek van mijn selfie momentjes hoor :))

De volgende ochtend weer lekker ontbijten. Het was echt elke ochtend een feestje. Ik mis die ontbijtjes nu echt wel!

Die dag bleven we ook lekker chill bij het zwembad want onze missie was bruin worden. We hadden zo’n leuke opblaasbare donut en daar moesten we natuurlijk ook even lekker in chillen. Zonnebril op, water op je huid en de warme zon voelen. Wat een chill leventje!

S’middags lunchen in het eet cafeetje bij het resort. Ik nam een club sandwich met kip, allerlei sla soorten, mayonaise, bacon en tomaat. Van lekker eten hebben ze hier zeker gehoord haha!

Kusjes voor mijn lieve zusje <3

De volgende ochtend hadden we plannen om naar Puerto Banus en Marbella te gaan. Dit staat bekend om het uitgaansleven maar ook de geweldige haven met peperdure jachten en auto’s. We liepen via de boulevard en het strand zo naar het stadje toe. Eventjes poseren met de palmboom. Check ook echt dat been van mij, whahhaa.

Even een nieuwe auto gekocht hoor jongens. Zulke toffe wagens reden er. Van Ferrari’s en Lamborghini’s tot andere toffe bakken.

S’middags lekker lunchen bij een eet cafeetje. Ik nam weer een sandwich maar hier werd ik helaas erna super ziek van.. Waarschijnlijk zat er te veel mayonaise en vet in waar mijn maag het even niet mee eens was. En dan in combinatie met de warmte, nee, dat was niet chill.

Na de lunch liepen we nog een stukje verder en kwamen we bij een soort markt met allemaal witte, grote tenten met souvenirs. Superleuk natuurlijk! Ook was er een fontein waar we even bij op de foto gingen.

S’avonds waren we helemaal kapot maar Charr had even heel erg zin om te gaan hardlopen. Ik had mijn hardloopschoenen mee genomen en ben gewoon even lekker een rondje gaan rennen. Hoe lekker is het als je kilometertjes kan maken terwijl je uitzicht hebt op de zee. Heerlijk! Dat is wel eventjes anders dan het groene gras van Tiel.

Hoppa! 5,5 kilometer gemaakt. Ik was stiekem best trots dat ik was gegaan en het was echt heerlijk! Helaas werd ik daarna wel echt ziek.. Ik weet niet of het de warmte was, of de combinatie van het eten en lopen. Gelukkig had ik tijdens het lopen nergens last van.

De volgende dag weer lekker chillen aan de pool! Standaard bezigheid daar haha

We gingen natuurlijk ook lekker naar het strand want dat was prima te lopen. Ik vind het strand echt een vakantie gevoel geven. Het zand tussen je tenen, het geluid van de zee en de meeuwen en de warme zon op je huid. Heerlijk! We zijn die dag wel echt verbrand, wow.

S’avonds lekker douchen en weer verzorgen zodat we lekker konden gaan eten. We hadden standaard dezelfde ober en wilde daar natuurlijk even mee op de foto. Leuke man want hij kon een paar zinnetjes Nederlands :))

Ik wilde natuurlijk wel even een foto van mijn outfitje. Ik droeg een bloemig rokje met een zwart topje en daar een body chain ketting overheen. Lekker bruin ben ik daar al he! ^^

Op vakantie had ik kennis gemaakt met een paar mensen die Nederlands spraken en dat was echt heel gezellig 🙂 Hier zit ik samen met Britt aan de sangria. Wat een vakantie gevoel! Marbella vibezzzz

Donderdag had ik een afspraak gemaakt bij de pedicure op ons resort. Ik wilde een pedicure behandeling en gel nagels met een french manicure. Na 2,5 uur had ik poedelzachte voetjes en een mooi wit randje op mijn nagels. Het zit er nu nog steeds op, superfijn!

Die middag was er op het resort ook een soort show met reptielen en een grote python slang. Isabelle en ik gingen er mee op de foto. Nee, niet eng!! Dat beest weegt alleen best wel wat en hij voelde heel ruw aan.

Vrijdag gingen we naar een shopping mall met heel veel luxe en mooie winkels. Tijdens het winkelen even een break bij een mega lekker pizza tentje. Ik nam een pizza met mozzarella, avocado en heel veel tomatensaus. YAM

DO nut worry when you are on holidaysss

De 2 liefste vrouwen in mijn leven. Lieve mama en zusje <3

De een na laatste dag gingen we naar het oude gedeelde van Marbella. Met super schattige smalle straatjes, leuke winkeltjes en bloempotjes tegen de muur. Het was super warm en gezellig!

Lekker eten bij een typisch Spaans restaurantje op de orange square. Ik had een mega lekkere garnalen salade en mam en Isa aten ook heerlijk. Het echte vakantie gevoel <3

Marbella vibezzz

Daarna liepen we nog langs de boulevard en kwamen we bij het strand uit. Wat een prachtige palmbomen stonden er. Can’t get enough of them!  ^^

Dinsdag was onze laatste dag en genoten we nog van het zwembad, kochten we de laatste spulletjes en pakte de koffer weer in. Om 12 uur in de middag op woensdag vlogen we terug naar Nederland. We hadden een dikke stress op Malaga airport omdat onze vlucht bijna was vertrokken doordat er een verkeerde gate op het bord stond. Wauw.

Eenmaal thuis gingen we lekker de koffers uitpakken en kon ik weer mijn healthy ontbijtjes maken. Griekse yoghurt met banaan en muesli, nog nooit vond ik dat zo lekker haha!

Zaterdag was mijn laatste werkdag bij Emté en nam ik helaas afscheid van iedereen. Ik heb 2,5 jaar achter de kassa gewerkt en helaas werd mijn contract i.v.m leeftijd niet meer verlengd. Tijd voor iets nieuws. Ik kreeg wel een grote doos Merci. Hmm!

Het leukste aan thuis komen van mijn vakantie was dat ik mijn lieve vriend Rob weer zag. Ik had hem echt gemist en het was weer superfijn om samen te zijn. Ik kan maar niet uitleggen in woorden hoe blij ik met hem ben. We hebben het altijd gezellig en ja ik ben echt weer blij dat we elkaar gewoon weer zien. 19 dagen is dan best lang haha!

Hardlopen pakte ik ook weer op! Het was gelukkig goed weer en ik maakte een heerlijk rondje van 5,13 km. Ik wil mijn conditie wel gewoon op peil houden en zeker na al die vakantie fooods haha!

ZO. ik ben zo blij dat ik eindelijk, eindelijk weer een blogje heb kunnen maken. Het ging niet helemaal zoals gepland want dit artikel had al veel eerder online moeten komen maar het wifi in de trein werkte niet lekker mee, ik was mijn oplader vergeten en ja dan kan je vrij weinig met je blog. Gelukkig heb ik alsnog de diary kunnen maken omdat er veel naar gevraagd werd :)) Ik wil ook gewoon weer blog artikels maken dus laat zeker even weten wat je graag wilt lezen of zien? Ik heb nog wat producten liggen voor reviews en verder zien we het wel! Hoe is het met jullie? Ook op vakantie geweest? Dikke kus van mij!

2 reacties op “photodiary / vakantie Marbella”

  1. Lauren schreef:

    Wat een heerlijke vakantie! jullie hebben dat verdiend. Mooie foto’s

  2. Karin schreef:

    Heerlijke chille foto’s! Mooi hotel ook zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *