www.charlottestorij.nl

 

Short hair!! Ik had natuurlijk een hele lange tijd lang haar door mijn mooie extensions maar helaas kwam er ook een tijd dat ze er uit moesten en op waren. Droge punten, de bondingen die een beetje aangetast waren en niet meer fijn zaten. Gisteren gingen mijn lange blonde plukken er dus uit en had ik mijn eigen haar weer terug. Wat helemaal niet tegenviel! Echt mooie lange, gezonde plukken. Ik was er gelijk heel blij mee. De lengte is perfect en nu wil ik alleen nog eventjes opfrissen met een leuk kleurtje en daarom wat inspiratie, ook voor meiden met korter haar! πŸ™‚


||:

Beachy waves in een superleuke licht blonde kleur. Bovenaan wat donkerder, net of het een lichte uitgroei is maar dit vind ik zeker wat hebben.

||:

Liefde voor deze! Balayage. Het was een tijdje helemaal hip en happening en ik vind dit zo tof! Bovenop donker en onderop heel licht en lekker fris. Het oogt echt superhip en zomers en door de zon worden die plukjes automatisch wat lichter. Hoe tof!

This pink + blonde hairdo is a bombshell.:

Ook tof voor de mensen die wel van een uitdaging houden! Balayage met roze plukken. Ik vind de overloop prachtig. Pastel roze wat overloopt in peachy en blond. Staat heel fris en zacht en met de zon die op je lokken schijnt is het een feestje. Ook heel leuk voor een feestje of festival! Ik zou dit zelf niet durven maar zulke plaatjes zijn toch wel heel leuk!

||:

Donkere caramel plukjes in combinatie met een donker kapsel. Ik vind het model ook erg mooi. Stijlvol en volwassen, oogt gelijk heel stoer en vrouwelijk. Prachtig met die overloop van caramel en lichtere plukken. Low lights!

Love it! Ik ben altijd een meisje geweest wat houd van opgestoken kapsels. Het zit lekker in de zomer en je kan er alle kanten mee op. Knotjes, vlechtjes en dan met messy losse plukjes zorgt voor een heel speels kapsel.

~|:

Ook een hele mooie overloop! Een fijne haar structuur die messy en speels zit en de combinatie van kleur is prachtig. Blond, caramel en een beetje lichtbruin maken deze combinatie warm. Prima voor de herfst!

||:

Een kleur is natuurlijk ook tof! En het model is ook erg volwassen en mooi. Ik vind dit wel eentonig en houd zelf van meer variatie in kapsels maar dit is toch ook vrouwelijk en mooi! Verzorgde hair cut!

||:

Hannah oftwel Ashley Benson, mijn favoriete actrice van PLL!! Haar kapsels zijn ook altijd mega tof en hoewel de lengte korter is dan dat ik heb staat dit ook mega speels en hip. De losse plukjes en kleur is mooi en je kan er meerdere kanten mee op. Ook hier weer een balayage met donkere en lichtere plukjes <3

pretty hair:

Ook heel mooi maar dit kapsel is al meer op lengte! Warme gloed door de combinatie van licht bruin, blond en caramel. Pretty!

6 reacties op “short hair don’t care”

 1. Maaike schreef:

  Oh wauw, dat korte haar is inderdaad heel erg leuk! Voorlopig ben ik nog tevreden met mijn lange lokken, maar ik denk dat ik over een paar jaar dit ook zeker ga proberen. Staat lekker speels πŸ™‚

 2. alexa schreef:

  echt heerlijke inspiratie echt heel erg leuk!

 3. Wat een toffe kapsels! De beachy waves vind ik fantastisch!

 4. tjuly schreef:

  Heerlijke kapsels zo! Zelf heb ik ook die lengte πŸ™‚

 5. Iris schreef:

  Ik heb sinds kort ook wat korter haar en ik ben er super blij mee. Het voelt nu ook veel gezonder πŸ™‚

 6. Melike schreef:

  Vooral met dat roze vind ik leuk staan πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *