www.charlottestorij.nl
05. 07. 2016

Laatst was ik weer eventjes lekker aan het winkelen en kwam ik natuurlijk ook even bij de beauty artikelen. Ik kwam W7 tegen in de op=op voordeel winkel en er lagen weer wat nieuwe producten! Deze kwam ik ook tegen op de beurs en had er al het een en ander over gelezen. Ik nam het cheeky trio palette mee en deel vandaag mijn review! 

Het palette! Ik heb meerdere palette van dit budget merk W7 en ze bevallen me allemaal erg goed! Een kenmerk is dat de paletten verpakt zitten in aluminium blikjes wat een toffe uitstraling heeft. Dit palette is oud roze van kleur en heeft gouden letters waarop staat: cheeky trio. Ziet er leuk uit! Op de achterkant staat nog wat informatie, de ingrediënten en de kleuren die je vind in dit palette. 

De kleurtjes! Toen ik het palette boor de eerste keer opende werd ik gelijk blij. Er komen mooie kleuren op je af die je gelijk doen denken aan contouren en highlighten. Aller eerst een bruine kleur voor bronzing, een peachy kleur voor blush en een highlighter. Het leuke aan de kleurtjes is dat ze een tof patroontje hebben! Er zitten allemaal golfjes in 3D in die er als het ware uitkomen. Tof gedaan! 

De swatches!. Eerst een bruine bronzing powder die echt supergoed gepigmenteerd is. Hij bevat verder heen shimmers en is compleet mat met een goede kleur intensiteit. Mooi! Daarna een mooie koraal peachy blush die er voor zorgt dat je lieflijke appel wangetjes kan creëren. Deze is lekker poederig en ook weer mat. Bevat geen shimmers en kan je dus heel goed opbouwen qua kleur. Als laatste een highlighter. Deze is helaas niet goed gepigmenteerd en je ziet er vrij weinig van. Wel zitten er kleine glans shimmers in maar ook dit zie je bijna niet. Jammer! 


Hier draag ik een beetje bronzer bij mijn kaak contour en juk beenderen en een beetje bij mijn neus. Het geeft net wat meer vorm aan je gezicht en zo contour je die lijnen. De blush draag ik op mijn wangen en jukbeen. Een mooie glow met een peachy kleurtje. Mooi! De blush blijft trouwens goed zitten en de bronzer vlekt verder niet en kan je mooi egaal aanbrengen. Altijd belangrijk! 

Gemengde meningen over dit palette. Hij ziet er mooi uit, de kleurtjes zijn goed alleen is de highlighter een overbodig product in de palette omdat je er niks van ziet. Jammer! Al met al hebben de bronzen en blush me niet teleurgesteld en is het dus wel een fijn palette, op de highlighter na. Mocht je benieuwd willen zijn? Het palette is o.a online en bij de op=op voordeelshop te koop voor €9,95. Wat vind jij van dit palette? 

6 reacties op “W7 the cheeky trio”

 1. Jana schreef:

  Leuk palette! Mij spreekt vooral de blush aan 🙂

 2. Chantalle schreef:

  Leuk palette met die patroontjes zo! Wel jammer van de highlighter.

 3. Amy schreef:

  Jammer dat de highlighter zo tegenvalt! De blush vind ik wel echt práchtig!

 4. Manon schreef:

  Jammer van de highlighter, ik vind het palette een beetje mwa

 5. Nienke Hilbrands schreef:

  Super jammer van de highlighter, vind het daarom ook geen goed palette. :/

 6. Melike schreef:

  Ik vind vooral de donkerste kleur mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *