www.charlottestorij.nl

Ik heb nu al een tijdje mijn extensions. Ze zitten er nu al voor de tweede keer in en dat zegt genoeg toch? Ik ben er onwijs tevreden over en elke dag weer heel blij. Het vergt misschien wat meer verzorging, een extra masker maar dan heb je wel mooie gezonde lokken! Ik laat je vandaag zien welke producten ik gebruik om mijn extensions mooi te houden!

Het aller belangrijkste aan de extensions was een shampoo gebruiken zonder fruit zuren! Fruitzuren zorgen er namelijk voor dat de bondingen van de extensions oplossen en dus los laten. Dat wil je niet hebben. Maarja, opzoek gaan naar een shampoo, conditioner of masker zonder die troep is best lastig. Daarom liet ik me de mooie producten van hairloxx adviseren! Hairloxx is hetzelfde merk als de extensions en dus waren er ook producten voor! Ik kocht een shampoo, verzorgende conditioner en een masker. Kijk maar mee!

De producten van hairloxx zien er luxe uit. Witte bussen met zilveren accenten. Op de bussen staat informatie en wat het product doet. Ook staat er een lijstje met ingedienten op. En het belangrijkste: geen fruitzuren! Dat moeten we hebben! De flacons hebben een fijne opening waarmee je het product er makkelijk uit krijgt. Werkt prima!

Ik heb een shampoo, conditioner en een masker. De shampoo om je haar lekker te wassen, conditioner voor de zachtheid en verzorging en een masker voor de extra verzorging voor je haar. Doordat de extensions niet gevoedt worden door je hoofdhuid heeft dat dus wat extra voeding nodig. Dit kan goed met het masker! Aller eerst was je je haar met de shampoo. De shampoo bevat vitamines A, B en E  en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Deze bevorderen de celvernieuwing en is de 1e stap in het Intense programma. Werkt als een natuurlijke moisturizer. Voor fijn en breekbaar haar. De geur is heerlijk! De producten zijn verrijkt met een vleugje prosecco. Ja, echt! Je wast je haar gewoon met champagne haha! De shampoo is mild, ruikt heerlijk en zorgt voor een schoon gewassen kapseltje. Hij schuimt niet maar dat is ook niet de bedoeling. Daarna spoel je het goed uit en ga je verder met de conditioner.

INGREDIENTS
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Parfum, Polyquaternium-10, Panthenol, PEG-35 Castor Oil, Sodium Styrene/Acrylates Copolymer, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Alcohol Denat, Citric Acid, Hydrolyzed Keratin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Tocopherol, Calcium Pantothenate, Inositol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Sodium Lauryl Sulfate, Trideceth-7, Biotin, Limonene, Hexyl Cinnamal

Conditioner: Stap 2. Vitamine inbrengende conditioner. De rijke vitamine mix met toegevoegde keratine en proteïnen is de 2e stap van het Intense programma. Voor zacht, pluisvrij en handelbaar haar. Versterkt het haar van binnenuit. Voor fijn en breekbaar haar. Het is een romige substantie die je lokken en punten intens voedt. Ook hier ruik je de heerlijke warme en zoete geur van prosecco.

INGREDIENTS
Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Parfum, PEG-35 Castor Oil, Hydrolyzed Keratin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Alcohol Denat., Wheat Amino Acids, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Collagen, Polyquaternium-16, Sodium Cocoamphopropionate, Polysorbate 20, Tocopherol, Phenoxyethanol, Calcium Pantothenate, Inositol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Biotin, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Nadat je de conditioner hebt uitgespoeld kan je nog een masker doen. Stap 3. Voedend haarmasker. Door regelmatig gebruik van dit masker, verzorgt en voedt je het haar intensief. De vitamines en antioxidanten bevorderen de celgroei en herstellen uw haar. Gebruik regelmatig voor optimaal resultaat. Geschikt voor alle haartypes. Ik doe dit 1 keer per week voor een intensere voeding van het haar. Het masker breng je aan in de punten en de drogere stukken. Dit laat je ongeveer 3 tot 5 minuten intrekken en spoel je daarna goed en grondig uit! De restjes mogen geen broedplek worden onder de bondingen.

INGREDIENTS
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Parfum, PEG-35 Castor Oil, Hydrolyzed Keratin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Alcohol Denat., Citric Acid, Panthenol, DMDM Hydantoin, Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Collagen, Polyquaternium-16, Sodium Cocoamphopropionate, Polysorbate 20, Tocopherol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Calcium Pantothenate, Inositol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Polyquaternium-7, Ethylhexylglycerin, Biotin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Limonene, Hexyl Cinnamal. 250 ml ℮

Ik ben blij met deze producten! Mijn haar routine kost nu wel een stukje langer en duurder maar het resultaat is er! Gezonde extenions met glanzende lokken die niet droog of dof aanvoelen. De producten laten mijn haar heerlijk ruiken en het is elke keer een feestje om ze te wassen en een masker aan te brengen. De Hairloxx producten zijn te koop in de salons van Beauty by Roos en kosten rond de €15,95 tot €19,95. Ik vind verzorging voor mijn extensions belangrijk en raad deze producten zeker aan! Ben jij bekend met dit merk?

Eén reactie op “Haar verzorging met extensions ”

  1. Marleen schreef:

    Klinkt goed zeg. Jammer dat het wat duurder is en langer duurt, maar dan heb je ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *