www.charlottestorij.nl

  

Goeiemorgen allemaal! De photo diary is een dagje later als normaal vanwege het drukke en lekkere paas weekend!! Gelukkig met veel zon, lekker eten en dan ook genoeg foto’s! Ik werkte afgelopen week ook nog, niet stage en had een paar leuke dingen! Kijk maar mee 🙂 

Maandag had ik de hele dag school maar maakte helemaal geen foto’s haha. Toen ik thuis kwam haalde ik boodschappen en maakte mijn favoriete maaltje: gebakken kip filet met rijst en quinoa en roerbak groenten. Hmm! 

    
Dinsdag ochtend had ik rijles. Ik ben nu bij een andere rijschool en hoop zo dat het me nu wel gaat lukken! Deze les ging in elk geval heel goed en we hadden veel gedaan. De verrichtingen, stukjes snelweg en moeilijke kruispunten. Examen here I come! 

Woensdag maakte ik gewoon geen fotos. Donderdag had ik weer een lange dag stage van 9 tot 6. Alles ging goed en de dag ging erg snel voorbij doordat er veel behandelingen stonden 🙂 

    Toen ik donderdag avond thuis kwam zat dit monster in de bijkeuken. Ook echt op een heerlijke plek zo tussen die klittenband rand. Aaargh! Ik haat spinnen. Die beesten zijn gewoon vies en eng. Punt. S’avonds deden mama ik en Isa de laatste paas boodschappen. Van broodjes en creme brulee tot zalm en toastjes.
 Vrijdag was het goede vrijdag en was ik vrij! S’ochtends alleen even gewerkt bij de Emte. Daarna wandelde ik even lekker buiten maar zo lekker was het niet. Grauw, bewolkt en fris. Toch vind ik wandelen dan eventjes lekker en Dushi gaat dan gewoon gezellig mee! 🙂 

 
S’middags krulde ik mijn haar en maakte wat foto’s voor een outfit post die er aan komt. I like curlssss! Verder deed ik die dag niet heel veel. S’avonds had ik een afspraakje in een sushi restaurant maar die avond liep anders dan gepland. 

Zaterdag ochtend scheen het zonnetje al lekker en ging Charlotte weer naar de Emte om te werken tot 1. Blij ei! S’middags zouden we naar de stad gaan. Lekker lunchen en genieten van het mooie weer.
  
En dat deden we! We luchten bij de Hema met een broodje mozzarella en ijs koffie’s en genoten van het heerlijke lente weertje. Ook shopte ik er op los en kocht o.a een nieuw bomber Jack, 2 shirtjes, een rok en een lingerie setje bij Hunkemöller. 

 

De buit! Bij Hunkemöller is nu Bra party en dat betekend de 2e bh voor 50% korting of de 3e gratis! Woohoo! Ook kocht ik 2 crop shirts met een rok en een nieuwe jas. Goed geslaagd dus!
 De avond was rustig en chill. We keken tv en ik maakte nog wat lekkere dingen voor bij het paas ontbijt/brunch. Zoals deze gevulde eitjes. Ook maakte ik het gevulde brood met paprika, zalm, pesto en rucola.  Het was allemaal heerlijk 🙂

 

Zondag was het 1e paasdag en moest ik wel gewoon even 3 uurtjes werken bij Emte. Niet erg want dat is extra dubbel en het was nog best gezellig druk in de winkel! Om 3 uur was ik klaar en was het tijd om naar huis te gaan 🙂
   
Ik maakte me eventjes wat meer op, krulde mijn haar en was paas ready voor de brunch met oma, mama en Isabelle. Gezellig! 

 

Dit was de tafel. Bom vol met lekker eten. Mijn gevulde brood met zalm, allerlei broodjes en stollen, scones, gevulde eieren, verse sapjes. Een heerlijke zoete brunch! 
  
Na de brunch ging ik even lekker wandelen want het was buiten heeerlijk weertje! Echt lente! Terwijl ze regen en veel wind hadden voorspeld viel dat mega mee 🙂 deze prachtige bloesem zorgde voor lente kriebels bij mij. 

   
Maandag (gisteren ) was het 2e paasdag en begonnen we met een paas ontbijt. Inclusief Macarooons, een paas cake en eieren! Yummeh! 

 

Dit plaatje is toch helemaal paas achtig. Een prachtig lente boeket met pastel kleuren, roosjes en de zoete Macarooons op de achtergrond. Easter!
  

S’middags gingen we naar de bioscoop voor de film rokjesdag! Ik had hier een gratis kaartje voor liggen door het La Cubanita arrangement en was benieuwd naar de film! En is wel toepasselijk bij dit lente weertje toch? 
   

In de biosss! Het was een leuke film. Wel chliche zoals de meeste Nederlandse films zijn en het verhaal vond ik persoonlijk eentonig. Maar ik kan hem van m’n lijstje strepen en het was een gezellige middag! 🙂
 

Thuis aten we van de steen gril plaat met verschillende soorten vlees, vis, salades en stokbroodjes. We sloten het paas weekend af met deze enorme bak chocolade ijs. Oeps! En nu gaan we allemaal weer aan de lijn. Ik kan even geen eten meer zien haha!

En dat was mijn week. Vol met leuke dingen, veel eten en gezelligheid. Nu is alles weer bij het oude en is het tijd om weer te gaan hardlopen om de paas kilo’s er weer af te krijgen. Aankomende week is kort. Ik ben vandaag en morgen nog vrij. Donderdag wel gewoon stage en vrijdag school. Hoe hebben jullie Pasen gevierd? Bedankt voor het lezen en een fijne week gewenst! X

2 reacties op “Photodiary ❤️ shoppen, paas brunch & rokjesdag ”

  1. Nienke schreef:

    Ziet er gezellig uit! En ieuwl, die spin. Gelukkig heb je er hier niet zo veel. 🙂

  2. Manon schreef:

    Leuke diary. Rokjesdag was echt een leuke film he?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *