www.charlottestorij.nl

  

Goeiemorgen! Het is alweer maandag en een nieuwe week is aangebroken. Ik heb net mijn punt van Engels terug gekregen en alle school opdrachten zijn voltooid! Wat een lekker gevoel. Afgelopen week was druk maar wel fijn. Ik werkte het weekend bij Emte, ging 2 keer uit eten en had weer stage. Kijken jullie mee naar mijn diary? 

  

Maandag hadden we eerst een lange dag school tot 5 uur. Daarna kon ik in Nijmegen blijven en gingen Berber, Floor en ik s’avonds uit eten. We maakten ons klaar, makeupjes erop en ik had mijn haar ingevlochten. Thanks to Ber! 

   

We gingen uit eten bij La Cubanita! Dit restaurant heeft vaak aanbiedingen met een film arrangement. Super leuk dus! Voor €25 heb je dan een onbeperkt aantal tapas, een cocktail en een dessert + een film kaartje voor Rokjesdag! Hier een greep uit onze gerechten. Yum! 

   
Ik bestelde de reuze gamba’s die je zelf mag pellen. Zoals je ziet was ik helemaal in m’n element hier haha! 

 

Het was weer een super gezellige en leuke avond! We hebben heerlijk gekletst, gelachen en genoten van de lekkere tapas. Het toetje viel ook erg goed in de smaak! 🙂 
   
De dag erna was ik ook nog in Nijmegen. Ik bleef bij Berber slapen en sochtends sliepen we uit, maakten het huis schoon en wandelden lekker in het bos van Berg & Dal. Het was zacht weer met een klein zonnetje dus dat was fijn.

 

Luna was ook mee! <3 
 
Daarna gingen we weer een hapje uit eten bij de pannenkoeken bakker. Ik nam een pannenkoek met vers fruit en slagroom. Hij was mega lekker.
 

Woensdag ochtend was druk en had rijles en savonds had ik avondles. Toch besloot ik erna weer een rondje hard te lopen! Het geeft me genoeg energie na zo’n lange dag en ik voel me gelijk fitter!  
   
Het werd een rondje van 3,3 km wat ik prima vond! Na mijn kneuzing van mijn arm kan ik niet veel kilometers afleggen maar het ging lekker! En zo’n mooi uitzicht maakt het lopen er alleen maar fijner op! 

 

Vrijdag had ik de hele dag school en maakte ik verder geen foto’s. We hadden inoefenen en ik heb bindweefsel afgetekend en we hadden salon. Zaterdag ochtend moest ik werken tot 1 en savonds was Isabelle haar feestje. Ik ging daarna nog uit en krulde mijn haartjes. Happy me! ^^

   
Isabelle had voor haar verjaardag een suikerspin machine gekregen. Helaas was het idee leuker dan het in werkelijkheid ook echt was. De suiker was veel te weinig, er kwamen weinig draden en het werd een grote plak bol. Geen aanrader dus..

Zondag moest ik ook de hele dag werken bij Emte. Van 12 tot 6. Niet veel foto’s dus! Wel maakte ik deze na mijn werk, ik ging even lekker wandelen met dushi en dan is zo’n zonnetje toch wel heel erg fijn!
En dat waren de foto’s weer. Niet heel veel dit keer omdat ik veel gewerkt heb en druk was met school. Aankomende week word niet mega speciaal. Ik heb 3 dagen school, 1 dag stage, 2 uur rijles en verder zie ik het wel wat deze week me gaat brengen. Volgende week al Pasen! Ik wens jullie een fijne week en bedankt voor het lezen! :)) 

Eén reactie op “Photodiary ❤️ la Cubanita en runnings”

  1. Manon schreef:

    Ik moet echt keer bij la cubanita eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *