www.charlottestorij.nl

   
Goeiemorgen! Het is vandaag officieel lente! De eerste dag van mijn favoriete seizoen waarin de vogeltjes weer fluiten, het zonnetje steeds meer tevoorschijn komt en de narcisjes uit de grond schieten. Vandaag heb ik mijn luchtige happy thoughts voor jullie! Opmerkelijke, gekke en leuke dingen die ik op internet tegen kwam. Happy sunday!    
Wie kent deze film niet? The notebook is een film die eigenlijk iedereen wel gezien moet hebben. Ik kwam deze animatie tegen van een kunstenaar die de Disney prins en prinses hebben vertekend naar een scène uit the notebook. Ontzettend leuk gedaan! Zie je het al voor je dat alle films zo vertekend worden? Zou grappig zijn! 

 Lip art! Een paar jaar geleden had ik zelf wel eens zo’n sticker of ging ik aan de slag met kleurtjes oogschaduw om een lipart te maken. Deze is denk ik gemaakt met zwarte eyeliner en een nude ondergrond. Wat een kunstwerk kan je dan van lippen maken he! Wauw! 
   
Hoe leuk is dit! Een plantje in je lamp laten groeien door het kunstmatige licht wat er op schijnt. Ziet er niet alleen creatief uit maar je hebt ook echt een plantje in je huiskamer/slaap kamer. Vraag me alleen af hoe je dat dan doet mocht het plantje dood gaan. Ze hebben door middel van een heel technisch project het plantje in de stolp gekregen maar hoe het eruit gaat? Geen idee.

 Oehlala! Woonde ik maar in California met zulke leuke leraren. Wat een hotties! Nee hier in Nederland moeten we het doen met oude grijze mannetjes die verstand hebben van de Nederlandse taal. *kuch*kuch* zoo saaaai! 
 

Even een credit naar de webshop comegetfashion! Wat een mega leuke, stoere items verkopen ze daar! Van toffe bomber jackets met printjes tot vrouwelijke jurkjes en mooie schoenen. Als mijn loon straks gestort is ga ik eens eventjes wat leuke items scoren! En hoe leuk is die spijker rok. Ik waag me denk ik straks aan die trend hoor! :))  
 Haha! Bij dit soort plaatjes moet ik altijd lachen. Reality VS expetentations. En dit is zo waar. Zelf ben ik ook in Parijs geweest bij de Eiffel toren en je ziet het: een picknick met z’n 2en gaat niet lukken. Zo veel touristen, mensen die het veld bezet houden. En dus klopt dit plaatje helemaal! 

   
Heeel leuk nieuws! NS is druk bezig met de nieuwe Sprinters en aangezien ik best vaak met de trein reis vond ik dit super nieuws. De Sprinters zullen voorzien worden van toiletten, WiFi en het belangrijkste: USB poorten en stopcontacten! Yay! De nieuwe treinen gaan in 2017 ingezet worden. Ik ben erg benieuwd!

 Creatief omgaan met verpakkingen van bijvoorbeeld pasta! Hoe leuk is dit gedaan. Spaghetti als lange lokken en de fettuccine voor een mooie volle coupe! Als de producten er nu allemaal zo uit zagen dan was de supermarkt toch 10 x vrolijker! 

   Dit ziet er misschien heel lekker en ongezond uit. Dat het lekker is dat is een feit maar het is best gezond! Chocolade mousse van maar 2 ingedienten. Avocado en cacao poeder. Je mixt deze 2 door elkaar tot een romige mousse en topt hem af met bijvoorbeeld framboosjes. Een heel lekker en gezond toetje! Hmmm
    
De lente is dus officieel begonnen en dat betekend overal weer nieuwe collecties, nieuwe kleding en schoenen maar ook een verfrissing in je woon/slaap kamer! Primark lanceert een prachtige lente/zomer collectie met kleurrijke items en frisse kleurtjes. Hoe leuk zijn die gekleurde kussentjes op het bed! En wit met fris blauw staat ook mega goed!! 

 
Bedankt voor het lezen en een fijne zondag! X

 

Eén reactie op “Happy sunday thoughts ”

  1. Dana schreef:

    hele leuke dingen zitten er tussen! Dat jurkje van comegetfashion vind ik echt leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *