www.charlottestorij.nl

  
Mode, kleding, fashion, noem het allemaal maar op. Als ik ga winkelen ben ik altijd intens gelukkig wanneer ik toffe nieuwe jurkjes, jasjes of andere leuke items zie. Ik shop graag en heb dan ook aardig wat kleding in mijn kast hangen. Maar als mensen aan mij vragen, omschrijf je kleding stijl is dat vaak lastig. Ik kan heel veel verschillende combinaties maken. Van stoer en gewaagd tot lief en vrouwelijk. Denk aan een stoer zwart biker jacket met bordeaux tinten en zwarte laarsjes of juist een blousje met lipsticks en een zwarte broek. Laatst paste ik een tuin overal omdat ik benieuwd was hoe het stond. Echt fashionable noem ik dit item niet want het doet me meer denken aan een outfit om je koeien van stal te halen maar alsnog kan het stoer en casual zijn! Ik ben een meisje die houdt van mode en graag draagt waar ik me prettig in voel. De ene dag kan dat heel vrouwelijk en lief zijn terwijl het de andere dag juist stoer is! Hoe zou jij je kleding stijl omschrijven? 

3 reacties op “fashion: vrouwelijk of stoer?”

 1. Marleen schreef:

  Jaa lastig zeg. Ik denk dat mijn kledingstijl casual chic is. Ik houd heel erg van basics; van zwart, wit, grijs, donkerblauw en van effen kledingstukken. Ook ben ik dol op de net wat nette en chique items. Jasjes, colbertjes, blousjes. Love it!

 2. Berber schreef:

  Well, dat jurkje staat je prachtig ❤️

 3. Florentine schreef:

  Leuk artikel! Ik herken me erg in jou, en ene dag casual, en dan weer wat stoerder, of juist wat vrouwelijker 🙂
  Fijne zondag !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *