www.charlottestorij.nl

     
Ik deel best vaak reviews met jullie over wenkbrauw producten. Ik vind wenkbrauwen het mooiste aan je hele gezicht. Ze geven vorm aan je gezicht en wanneer je brows niet in shape zijn merk je dat meteen. Daarom vind ik een mooie strakke wenkbrauw die mooi ingevuld is een must. Laatst kwam ik dit setje tegen bij de Action tussen de budget Max&More spulletjes en nam er eentje mee om te testen! Kijk maar mee 

   

 Het wenkbrauw poeder doosje zit verpakt op een zwart kartonnetje. Oogt heel goedkoop, meer kan ik er niet van maken. Op de achterkant vind je wat informatie en de ingrediënten. En heel belangrijk: de make-up van Max&More is dierproefvrij !   
   

  

 Wanneer je het doosje uit de verpakking haalt zie je een gammel, niet heel stevig doosje. Maarja dat kan ook niet voor zo weinig geld haha! Het doosje is licht en heeft een plastic doorzichtig dekseltje. Het werkt met een klik systeem. In het doosje zitten 2 kleuren poeder en 2 applicaties: een borsteltje en een kwastje om de poeder mee aan te brengen. Ik heb dit setje in de kleur light maar wat me opviel is dat de kleur erg donker is! Er was nog een variant in de kleur dark, deze is nog donkerder dus. 

  De borsteltjes nog even close up. Dit vind ik altijd overbodig en gebruik liever mijn eigen kwasten om mijn wenkbrauwen te doen. Natuurlijk is het handig voor de beginners die nog niet bekend zijn hiermee want het borsteltje is prima. Maar het kwastje zou ik zelf niet gebruiken.. Hij is schuin afgesneden, grof en ruw wat dus niet prettig aanvoelt. 

  Ik heb hem dus in de kleur light en zoals je ziet zijn beide kleuren best donker! Mocht je hele lichte wenkbrauwen hebben kan je de eerste kleur daar prima voor gebruiken. Een hele lichte kleur die een subtiel effect geeft aan je wenkbrauwen. De tweede kleur gebruik ik omdat ik van donkere wenkbrauwen houdt. Deze is ook goed gepigmenteerd! De kleurtjes zijn zacht, hebben best wel wat pigment en brokkelen verder niet. Prima dus!

   

 Beide wenkbrauwen ingevuld met de poeders. Allereerst heb ik mijn wenkbrauwen gelijk geëpileerd en ze gefixeerd met een brow gel. Daarna bracht ik de lichte kleur aan voor een basis en heb ik ze hierna een stuk donkerder gemaakt met de bruine poeder. Ik vind donkere wenkbrauwen nou eenmaal mooi, ondanks mijn blonde haar. Zoals je ziet vult de poeder de haartjes mooi op en is de kleur goed. Je kan hem zo zo subtiel of opvallend maken als je zelf wilt. 

  Weer een verassend product voor zo weinig geld! De kleurtjes light zijn prima voor blondines maar ook mensen met bruin haar kunnen deze prima gebruiken. Gewoon iets donkerder aanzetten en opbouwen. De kleurtjes zijn zacht en brengen fijn aan op de haartjes, brokkelen niet en het pigment is goed! Alleen de kwastjes vind ik zelf overbodig maar voor beginners of onderweg is het handig! Mocht je benieuwd zijn, het wenkbrauw poeder setje kost maar €0,89 cent!! Te koop bij de Action. Wat vind jij van dit mega budget wenkbrauw poeder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *