www.charlottestorij.nl

 

  Je gezicht reinigen is super belangrijk. Elke dag je huid reinigen is een must. S’ochtends nadat je geslapen hebt scheid je huid talg, zweet en andere afvalstoffen af die je weer schoon moet maken. Sommige mensen reinigen slecht of helemaal niet en dat is zo’n negatief gevolg voor je huid. S’avonds haal je je make-up en vet stoffen ook weer van de huid dus waarom s’ochtends ook niet? En nee, dan bedoelen we niet de methode van de make-up doekjes kant en klaar in pakjes want hier verspreid je het vuil en vet alleen maar mee. Kies het liefste voor een reiniging van een milk, lotion en water. En met wat extra hulpmiddeltjes zoals een gezichtsreiniger word het zelfs leuk! Ik review vandaag deze beauty essentials face cleaner voor jullie!

  
Een elektrische gezichtsreiniger is helemaal in opkomst en de musthave van nu. Tegenwoordig verschijnen allerlei merken met dit handige apparaatje om je make-up en huid mee te reinigen. Zo heb je hele luxe varianten van Braun, Philips, Clarasonic. Deze zijn helaas niet voor iedereen betaalbaar en dus komen de budget merken ook met de handige gezichtsreinigers! Ik vond deze bij de Kruidvat en was hier onwijs benieuwd naar. De gezichtsreiniger is van het merk beauty essentials. Een enorm budget vriendelijk item waar ik je graag meer over wil vertellen!

   

  

 De gezichtsreiniger zit verpakt in een kartonnen doosje. Op de voorkant zie je een afbeelding van het apparaatje en op de achterkant vind je nog wat informatie over het gebruik en hoe het precies allemaal werkt. Duidelijk en netjes zodat je alles snapt, al kan je hier niet veel aan snappen haha! Wanneer je het doosje opent komt er een roze koker uit. Een soort zonnebrillen kokertje. Super handig want hier zit de gezichtsreiniger met 3 verschillende opzet stukken in. Kan je dus ook makkelijk mee nemen! Een groot voordeel is dat de gezichtsreiniger geen oplader heeft maar op batterijen werkt. Geen gedoe met snoertjes of kabels dus! Zoals ik al zei bevat het roze doosje de gezichtsreiniger en 3 opzet stukjes. 2 met zachtje haartjes en een met een appart patroontje met fijnere rubbere haartjes.

   

 In het doosje zit een duidelijke omschrijving hoe je het apparaatje gebruikt. Het apparaatje is super fijn en weegt bijna niks! Ik vind hem mooi van design, een fel roze apparaatje met een witte huls. Hij heeft 2 knopjes en een vakje voor de batterijen. De reiniger heeft 2 verschillende standen die je kunt instellen door het witte knopje naar boven te schuiven. Low voor een milde reiniging en hoog voor een diepe reiniging. Het werkt dus heel makkelijk! 

  Je kiest een opzet stukje, keuze uit een nylonborstel en een siliconen borstel met fijne haartjes. Die bevestig je makkelijk door een druk draai beweging en je kiest de stand om te reinigen!

  Hoe reinig je? Wanneer je borstel ready to use is maak je je gezicht nat/vochtig en breng je een cleanser aan. Ik gebruik een milk. Je zet de kwast tegen je gezicht en maakt dan cirkelvormige bewegingen om je huid te reinigen. Ik ben voor high gegaan en merk meteen dat je de borstel echt zacht tegen je huid moet drukken want dat het al snel wat zeer doet. Niet te hard drukken dus, zeker niet bij een gevoelige huid of een huid met puistjes. De huid rondom de ogen moet je vermijden. Mijn advies is om 2 keer per dag te reinigen, ongeveer 20 seconde op de T zone en 10 seconde op iedere wang. De borstel doet goed zijn werk, reinigt mijn huid goed en voelt fris aan. Ik vind persoonlijk het siliconen opzet stukje wat prettiger omdat deze minder pijnlijk is en milder is voor een gevoelige huid. Je oog make-up moet je natuurlijk wel gewoon reinigen met een watje en eyemake-up remover, niet met deze borstels!

  Ik ben onwijs tevreden over deze budget variant! Je kan hem prima gebruiken als je wat minder te besteden hebt en de borstel werkt gewoon goed! Mijn huid voelt erna zacht en schoon aan en alle make-up resten zijn verdwenen. Ik vind het fijn dat er 3 verschillende opzet stukjes bij zitten zodat je kan afwisselen. De borsteltjes zijn goed te reinigen, gewoon even in een badje met alcohol of baby shampoo, goed uitwassen. De reiniger werkt dus op batterijen en heeft 2 standen die goed werken. Je kan hem makkelijk mee nemen in het bijgeleverde kokertje. En staat hip toch, reinigen met zo’n roze reiniger? De gezichtsreiniger van het eigen merk Kruidvat kost €6,99 en is te koop in de Kruidvat filialen. Wat vind jij van zo’n gezichtsreiniger?

 

 

8 reacties op “beauty essentials face cleaner”

 1. DQ schreef:

  Fijne review! Dit is echt een goedkoop product, zeker als je het vergelijkt met andere soortgelijke merken! X

 2. Mariska schreef:

  Deze is best wel goedkoop en hij lijkt me fijn! Je hebt het ook allemaal duidelijk uitgelegd 🙂

 3. Klinkt fijn! En een hele fijne review heb je geschreven:)

 4. Bianca schreef:

  Mooie borstel en zeker niet duur. Ik heb nog nooit zo’n borstel geprobeerd, heb ergens schrik dat het mijn huid enorm rood zal maken. Ben daar wel gevoelig aan.

 5. Marleen schreef:

  Wat een supergoede budget variant zeg! Ik heb de Visoclean, ook een soort Clearasonic, maar die is ook nog best prijzig. Deze is echt ideaal voor meiden die er niet zoveel geld aan uit willen en kunnen geven 🙂

 6. Lisa schreef:

  Ik zelf heb al een hele tijd de Clarisonic een stuk duurder maar zijn geld dubbel en dwars waard. Duidelijk Review <3

 7. Lauraa schreef:

  Is deze nog te koop? Want ik kan hem niet meer vinden op de kruidvat website…
  Leuke uitgebreide review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *