www.charlottestorij.nl

 Goeiemorgen! Brrr wat een koude ochtend was dit! Ik was er al erg vroeg uit vanmorgen om mijn zusje uit te zwaaien naar London. Afgelopen week was prima, ik had 2 dagen school, ging naar de musical Grease maar m’n weekend was minder omdat ik m’n arm had gekneusd. Kijken jullie mee naar mijn diary?  

 Maandag hadden we een lange dag school. Gezellig met lieve Berber <3
 
Maandag had ik een lange dag school tot 17:15 en was ik daarna helemaal gesloopt. Na het avond eten besloot ik even langs de Albert Heijn te gaan om ben&jerry’s ijs te halen. My fave !   

  

Dinsdag was ik vrij zoals altijd en gingen m’n zusje en ik samen naar de stad om haar ontwerp van de tattoeage te laten maken. Hij word supermooi! Daarna lunchte we samen bij Enjoy. Ik nam een broodje room brie met allemaal lekkers eromheen. Yum! 
 

Woensdag ochtend had ik een afspraak bij beauty by roos voor mijn extensions. Ze zouden er uit gaan en ik zou gelijk nieuwe krijgen. Helaas had ik zo veel klitten en was m’n hoofdhuid te gevoelig dat het even uitgesteld werd, wel knipte ze het in een mooi model en krulde ze m’n haar. Ik vind de lengte zo ook wel heel leuk 🙂 

   

Woensdag avond hadden we een avondje musical gepland staan! Samen met Isabelle en een vriendin gingen we naar Grease! Wat een feel good musical! We zongen lekker mee en genoten van alles wat er op het podium gebeurde. En wat is Ferry doedens knap!!
 
Donderdag viel ik kei hard van mijn fiets en kneusde ik mijn arm. Ja lekker oenig van me maar ja het loopt zo. Ik bleef dus thuis van stage maar had savonds wel een info avond op school waarbij we informatie gaven en mensen demonstraties gaven. Het was erg leuk!   
 

Vrijdag bleef ik thuis van school omdat ik mijn arm even de rust moest geven. Het was wel super lekker weer en ik wandelde even een heerlijke wandeling met dushi en een geweldig zonnetje. Hmm! 
 
  

Pizza Hawaï als fooood! My guilty pleasure 
  

STARBUCKS! Dit was trouwens een hele apparte smaak. Rosé pistache. Nee.. Niet mijn favoriet.   
  

Samen met dushi op de bank. Ik kon letterlijk niks met mijn arm en werd er een beetje gek van. Dan maar series kijken met dushi op mijn schooltje.   
  

Savonds maakte ik een heerlijke gezonde salade met geitenkaas, honing, pasta, zon gedroogde tomaatjes en komkommer. Yum! Erg lekker!  

Zaterdag avond doorbrengen op de bank met nacho chips en een heerlijke guacamole. Wat een guilty pleasures allemaal! 
  

Gisteren was het echt een heerlijke zonnige dag. In ons parkje staat een prachtige bloesem boom die nu helemaal in bloei staat. Mooie roze bloemetjes, pretty! Ik houd van wandelen buiten, Hmm!  

Verder bracht ik m’n dag studerend door. We zijn nu begonnen met een nieuw hoofdstuk en daarbij komt het zenuwstelsel kijken. Echt een rot hoofdstuk maar ik moet zeggen, ik zat goed in m’n studie modus haha! 

Dit was mijn weekje! Balen dat m’n extensions nog niet er uit mochten en dat ik m’n arm kneusde. Gelukkig heb ik veel rust gehouden en gaat het nu wel weer. Vandaag heb ik een lange dag school, morgen en donderdag lekker vrij en vrijdag ook nog een schooldag met salon. Lekker druk! Hoe is het met jullie? Bedankt voor het lezen en een fijne week! 

6 reacties op “Photodiary ❤️ guilty pleasures, gekneusd arm en lente weertje ”

 1. Ilse schreef:

  Wat een leuke week! Die musical leek me echt super. 🙂

 2. Meike schreef:

  Ik vind jouw haar veel leuker zonder extensions tbh! Ik zit er aan te denken het ook die lengte te laten knippen^^

 3. Manon schreef:

  Je haar ziet er zo heel erg mooi uit!

 4. Lauren schreef:

  Ik vind je haar zo ook wel erg leuk!
  Die nieuwe Starbucks met rozen en pistache vond ik inderdaad ook nogal bijzonder, met dat roze schuim en groene poeder, maar hij smaakte gelukkig wel 😀

 5. Bettie Toonstra schreef:

  Wat een leuke diary, behalve dat je je arm hebt gekneusd natuurlijk!
  Ik wil ook nog steeds naar Grease, maar volgens mij kwam die musical binnenkort naar Groningen (of ik heb het helemaal mis).

 6. Jolet schreef:

  Ah bah, wat vervlnd van je arm zeg! Beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *