www.charlottestorij.nl


Het is weer weekend! Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe versie van happy saturday thoughts! 1 keer per week deel ik hier grappige, leuke en handige tips met jullie die ik zelf heb gevonden op het internet. Van grappige memes tot handige tips waar je wat aan hebt. Happy weekend!

 We kennen allemaal het woord selfie stick nog wel toch? Dat was een tijdje even een hele hype en ook ik had er een in huis om selfies te maken met vriendinnen. Het gaf een tof effect omdat je er een groot perspectief mee kon bereiken en dus was het leuk op een feest of festival. Smartphone erop, timer instellen en je maakte een selfie. Maar nu ik dit zag dacht ik meteen, huh?! Een selfie stick voor je Mac book? Ik zou dit niet eens durven, bang om je MacBook te laten vallen haha! Wel een toffe foto waarschijnlijk.

I love weener dogs! Oftewel teckeltjes met het lange lichaampje. Mijn vader noemde ze altijd een worst op 4 poten haha! Maar dit zijn niet zomaar weener dogs. Het zijn oordopjes! Hoe geniaal! Deze zijn een stuk leuker dan de basic saaie die je in je oor plugt. En je hebt ze ook nog is in heel veel kleurtjes! Leuk leuk! Zoek op eBay weener dog ear plug en je vind ze!

In de video is duidelijk het verschil te zien tussen Coca Cola Zero en gewone Coca Cola. Heel tof om te zien!
 Afgelopen week bedacht Facebook iets waardoor iedereen even van slag was en moest afwachten wat het nou precies was. De emoticon functie voor likes. Als je nu iets wilt liken kan je uit veel meer poppetjes kiezen. Het hartje voor love, een poppetje wat schrikt voor WoW maar de enige echte Facebook like is gelukkig gewoon gebleven! Wat vind jij van deze nieuwe functie? En ga je het gebruiken of blijf je gewoon bij de oude vertrouwde like?


Hoe tof is dit! Ik ben een Disney land lover en ben er inmiddels al 2 keer geweest. 1 keer in Florida en 1 keer in Parijs. Ik bewaar ook serieus altijd mijn toegangskaartje omdat ik dat dan leuk vind voor later. Dit toegangskaartje is ook bewaard maar dat is een kaartje van het aller aller eerste Disneyland bezoekje ooit! Hoe gaaf! En kijk hoe anders dit kaartje eruit ziet in tegenstelling tot de kaartjes van nu. En als je goed kijkt zie je dat het kaartje maar $1 koste! Heel leuk om te zien.

 Dit wil ik! Toekomstige date, vriend of whatever, hier wil ik slapen. Dit is een doorzichtige bol/koepel waar je afgeschermd zit tegen kou, regen, wind enz maar wel alles van de buitenkant kunt zien. Moet je nagaan, lig je op bed en zie je de zee voor je, boven je een prachtige sterren hemel. Wauw het lijkt me geweldig om in zo’n koepel te overnachten. Waar die staat en hoe duur het is kon ik helaas niet vinden. Droom maar verder charr..


Haha! Geniaal! Highlighter, we love it! Maar als dit paard mooier gehighlight is dan mijn jukbeenderen, ja dan weet ik het ook niet meer haha. Ik vond de tekst die erbij staat vooral toepasselijk: someone ask what highlighter show uses

 Afgelopen week ging ik langs beauty by roos om mijn extensions eruit te halen en nieuwe erin te zetten. Helaas zaten er mega veel klitten in en kon ik mijn eigen haar beter even met rust laten voor 2 weekjes. Ik ging dus zonder extensions en met mijn eigen haar de deur uit. Mweh! Een teleurstelling. Thuis aangekomen zocht ik meteen wat toffe inspiratie voor korte kapseltjes en begin er nu steeds meer aan te wennen.  Vind die rechts heel erg tof! Ook een mooie,lichte kleur voor de zomer!

Haha! Ik ben zo’n meisje wat heel veel emoijs gebruikt. Op whatsapp, snapchat en Facebook. Ik vond een plaatje met de eigenlijke betekenissen van deze emoijs. Geniaal! Vooral die ene van: ik lees dit terwijl ik zit te poepen. Wauw. Ik gebruik de drol best vaak dus dat is weer nuttige informatie.
 Toen ik dit zag moest ik even 3 keer goed kijken. Is dit een grap? Nee, je ziet het goed: kut kruiden. Oftewel: stoom kruiden voor je vagina. Ik zag laatst ook al een plaatje dat er in China echte stoom baden zijn voor je flamoes maar dit? Het lijkt eerder op losse thee dan verkwikkende stoom kruiden voor je intieme deel. Heel erg bizar vond ik dit.. Ben jij hier bekend mee??

 Even een handige tip die ik jullie wil mee geven! Binnenkort draait er een hele leuke Nederlandse film in de bioscopen namelijk rokjesdag! Wil je hierheen combineer dit dan gelijk met het La Cubanita arrangement. Je krijgt dan onbeperkt tapas, een lekkere cocktail, een brownie en een kaartje voor €25,00! Een koopje! Ik heb dit vorige keer ook gedaan met mannen harten en het is gezellig, lekker en een stuk goedkoper!
Bedankt voor het lezen en een fijn weekend! ❤️

5 reacties op “Happy saturday thoughts”

 1. Alyssa schreef:

  Wauw, die koepel om in te slapen, supergaaf. En ik denk dat ik het voorlopig nog bij de goeie ouwe like hou, haha! Maar wie weet zal ik nog eens die emoticons gebruiken 😉

 2. Manon schreef:

  Die doorzichtige koepel is wel erg gaaf !

 3. Leoniae schreef:

  Die oordopjes en dat paard, heel erg leuk :)!
  Xoxo, leoniae

 4. Mariska schreef:

  Wat een gave leuke dingen allemaal 😀 happy thoughts inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *