www.charlottestorij.nl

 Oogschaduw blijft iets wat ik altijd zou willen blijven kopen. Een ooglook maakt je blik net wat leuker en frisser en als je een feestje hebt is jezelf opmaken natuurlijk altijd leuk. Nu kan je kiezen voor dure en luxe oogschaduws en paletten maar er zijn ook genoeg budget varianten te vinden. Ik was laatst bij de Action en kwam dit absolute nudes palette tegen. Tijd voor een review!

 Ik moet zeggen, Action verrast met elke keer weer over de kwaliteit en de uitstraling van hun producten. Max&More is het make-up merk bij de Action en verkoopt van alles. Van concealer tot nagellak en dus nu ook prachtige paletten! Het palet zit verpakt in een zwart kartonnen doosje met wat letter accenten en de naam: eyeshadows absolute nudes.

 Op de achterkant vind je nog wat informatie over hoe je een look kunt maken, hoeveel erin zit en de ingrediënten van de oogschaduws. Nu kijk ik hier eigenlijk niet naar want ik was vooral benieuwd naar de kwaliteit en het pigment. Wel handig dat er een mini tutorial achterop staat voor een ooglook. Handig voor beginnende meiden die willen experimenteren!

 Het palet! Als je hem uit de verpakking haalt zie je een hard kartonnen doosje met een magneet sluiting. Komt meteen een stuk luxer over! Hij doet me denken aan de paletten van het merk make-up revolution en dat is een groot plus punt! Het palette bevat 12 oogschaduws en 2 spons applicaties. Ik gebruik die persoonlijk niet maar er zijn mensen die ze fijn vinden. Die vind je dus in het palet! Over de oogschaduws heen ligt een plastic folietje met de namen van de kleurtjes. Leuk dat Action daaraan gedacht heeft! Het is een mooi palette voor dagelijks gebruik met nude, bruin en donkere tinten.

Van links naar rechts zie je: Frost, Vanilla, Silk, Rosé, Sand, Taupe, Copper, Dreamer, Espresso, Olive, Midnight en Lagoon. Onwijs leuk dat ze namen hebben gekregen! Zo weet je ook precies welke oogschaduws je fijn vind om te gebruiken.
  

De swatches! Ik begon vol goede moed aan de swatches omdat ik mega benieuwd was naar het pigment. De eerste 6 kleuren zijn wat nude en lichter om mee te beginnen. Prima als basis of highlight.  frost is de lichtste kleur die je goed als highligt kan gebruiken vanilla is een zacht roze kleur die mooi gepigmenteerd is, silk, rosé en sand zijn nude kleuren met een bruine ondertoon die je ook mooi als basis kunt gebruiken. Taupe is een wat donkerder kleur die je mooi in de crease kan blenden. Het tweede rijtje van 6 kleuren zijn donkere tinten met onwijs veel pigment!  Copper is nog een warme bruine kleur zoals koper hoort te zijn, dreamer is een rosé roze kleur die onwijs mooi glinstert. Espresso en olive zijn de donkere kleuren die je mooi kan gebruiken bij een zwaardere ooglook.  Midnight en Lagoon zijn zwart en intens blauw. Wat een mooi kleur palet!

Nogmaals de oogschaduws allemaal op een rijtje. Onwijs mooie pigmentatie na een keer met je kwastje over de kleur heen te gaan. De oogschaduws zijn romig en zacht en brokkelen niet. Ook veroorzaken ze geen fall out en kan je de kleuren mooi met elkaar blenden. Wat een top palette! Ik vind vooral de tweede rij prachtig maar ook uit de nude kleuren kan je mooie highlights kleuren kiezen.

Ik heb hier een hele nude look gemaakt maar wil ook zeker nog de donkere kleuren proberen. Je ziet de donkerbruine kleur taupe gemixt in mijn crease met frost en vanilla op het bewegend ooglid.

Ik ben ontzettend tevreden over dit palette! Een hele positieve review! Het uiterlijk ziet er goed uit, 12 oogschaduws met allemaal mooie kleurtjes en een pigment. De kleuren kan je makkelijk blenden met elkaar zonder dat ze vervagen en de oogschaduws blijven een halve dag mooi zitten. Daarna word de intensiteit iets minder. Ook zitten er 2 kwastjes bij en is deze make-up dier proef vrij! En het allerleukste, de prijs! Dit mooie palette kost €1,79! Ik zeg: rennen naar de Action! Wat vind jij van deze budget topper?

 

 

15 reacties op “Max & More eyeshadow absolute nudes”

 1. Lisa schreef:

  Dit ziet er inderdaad best wel goed uit!!

 2. Yvonne schreef:

  Ik heb ze weleens gezien maar nooit gekocht, ongelooflijk dat ze dit kunnen maken voor die prijs. De kleuren zijn prachtig en staan je ook goed.

 3. Jolanda schreef:

  Mooi hoor, al helemaal voor die prijs!

 4. Irma schreef:

  No way, €1,79? Wauw!

 5. Manon schreef:

  Ziet er heel goed uit voor dat geld!

 6. Mariska schreef:

  Ziet er enorm goed uit voor die prijs, ik ben onder de indruk!

 7. Rebecca schreef:

  Wow, als je niet had gezegd dat het palette van de Action kwam dan had ik dat niet geraden. Ik was er toevallig vandaag nog maar heb helemaal niks zien liggen wat op deze leek.

 8. Ziet er goed uit! Had hem al wel ooit zien liggen maar wilde hem toch nog niet meenemen omdat ik bang was dat hij tegen zou vallen. Maar als ik dit nu zie is het denk ik wel iets wat ik de volgende keer toch in mijn mandje ga gooien…

 9. Jolet schreef:

  De swatches zien er inderdaad goed uit! En joh, voor dat geld!

 10. Bianca schreef:

  Die donkere kleuren zijn goed gepigmenteerd zeg! Heel mooi 🙂

 11. Valt me zeker niet tegen! Heel mooi, voor die prijs zeker!

 12. Sabrina schreef:

  Wauw! Dit palette ziet er werkelijk echt heel goed uit, het verbaast me zelfs. En ik houd sowieso al van dit soort tinten.. ik ga eens kijken voor dit palette!

  -x- Sabrina

 13. gea schreef:

  Ziet er goed uit voor die prijs!

 14. lucas schreef:

  Dat ziet er leuk uit.

 15. jeapiebel schreef:

  De prijs en dierproef vrij dat vind ik heel pluspunt. Fijn dat je tevreden bent met dit palette. Ik heb hem ook maar nog niet geprobeerd. Maar verbaas mij iedere keer over de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *