www.charlottestorij.nl

  

  Ik houd van heerlijke producten onder de douche. Thuis hebben we alleen een douche en geen bad en moet ik dus gebruik maken van shower gels en andere fijne douche producten. Een van mijn favoriete merken is Kneipp! Natuurlijke producten met fijne geuren en substanties. Vandaag review ik de nieuwe Kneipp amandelbloesem douche foam! 
   

 
Een nieuwe lijn met amandelbloesem vind je vanaf nu in de schappen! Kneipp heeft al een hele uitgebreide lijn met o.a eucalyptus geuren maar komt nu ook met amandelbloesem. De producten zijn verrijkt met amandelolie dat rijk is aan onverzadigde vetzuren, vitaminen, mineralen en proteïnen. Deze olie wordt snel door de huid opgenomen en maakte deze lekker zacht en soepel. Amandelolie is gelukkig erg mild voor de huid en kan dus goed gebruikt worden in combinatie met een droge of gevoelige huid. De lijn van Kneipp bestaat uit een  Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion. 

  

Deze lijn is dus ontzettend geschikt voor de gevoelige huid, Kneipp wilde namelijk eens wat anders doen voor de gevoelige huid. Vaak zijn deze producten zonder parfum en ruikt het niet zo lekker. Volgens Kneipp is dan amandelbloesem de oplossing. Maar helaas als ik dan tussen de ingrediënten kijk zie ik toch vrij onderaan parfum staan in beide producten. Kan soms een beetje verwarrend zijn.Voor de rest vind ik Kneipp wel een erg fijn merk en denken zeker mee met onze behoeftes. Zo hebben de producten geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. En worden de producten niet op dieren getest!

  

Ik ben echt gek op douche foams, soms nog fijner als een douche gel. Douche foams zijn ook helemaal in opkomst en je kunt ze tegenwoordig overal krijgen!  Leuk dat zoveel verschillende merken dit nu hebben. Eindelijk is hij er dan, de douche foam in de geur amandelbloesem, want daar was heel veel vraag naar. De douche foam zit verpakt in een flacon met mooie roze accenten en een amandelbloesem bloem. Op de achterkant vind je de ingrediënten en j formatie. O.a dat Kneipp dierproefvrij is. 

  

De bus heeft een makkelijke applicatie wat lijkt op een deo bus. Gewoon even indrukken en het foam komt door een kleine opening. Werkt heel erg prettig!  

Ook zit deze foam weer vol verzorgende ingrediënten, maar bovenaan piekt wel de SLS. Zelf heb ik hier geen last van, maar vind het wederom weer gek dat dit in een product zit voor de gevoelige huid. In de foam zitten onder andere amandelolie, jojobaolie en rijke sheabutter om de huid lekker te verwennen.

 
  

De foam is heerlijk rijk en vormt zich echt tot een flinke dot schuim, heerlijk! Wanneer je hem in je hand spuit komt er gelijk een mega dot schuim uit. Rijk, onwijs vol en zacht van structuur. Onder de douche is mijn huid ook voorzien van een heerlijke laag schuim die zacht aanvoelt en lekker ruikt. Echt even een momentje voor jezelf! De warme en zoete geur van amandelbloesem is perfect bij deze foam. Mijn huid is daarna heerlijk schoon en mega zacht.

Een onwijs fijn product weer! Kneipp heeft een mooie toevoeging gedaan aan het assortiment met deze fijne douche foam. De amandel bloesem lijn zal vanaf 22 februari te koop zijn bij o.a Etos en Kruidvat. De douche foam gaat €6,99 kosten. Wat vinden jullie van douche foams? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *