www.charlottestorij.nl

  
Goeiemorgen! De photo diary van deze week is klein maar fijn. Afgelopen week had ik een dagje vrij van school maar voelde me niet super fit en heb dus niks spannends mee gemaakt. Wel heb ik school en stage gehad en verfde ik mijn salon een andere kleur. Een paar foto’s in deze diary! Kijken jullie mee?    

Maandag hadden we praktijk les na een lange zware ochtend met 2 examens. We oefenden nog een keer de lijnzaad pakking en zo lig ik er dan bij. Best creepy toch?! 

 
Dinsdag was ik vrij en deed ik veel huishoudelijke klusjes. Stofzuigen, met dushi wandelen, medicijnen ophalen. Ook leverde ik de mes en bestek zegels van Albert Heijn in en ik heb er nu 3 compleet. Wat een werk om die kaarten vol te krijgen haha! 

   
Woensdag kreeg ik te horen dat ik geslaagd was voor mijn shiatsu her examen! Yes! Ik was mega blij want dit betekend dat ik geen verlenging heb en dus langer de opleiding moet doen. Ik kocht voor mezelf deze mooie Melano ring waar ik afgelopen week al een artikeltje over schreef. Love it! 

 
Ziekenboeg thuis! Ik heb nog nooit zoveel medicijnen in een keer gekocht. Van stripsels tot neus spray en anti grippines. Ken je dat gevoel dat je ziek gaat worden? Dat wilde ik absoluut voor zijn! 

   
Met lieve berber en Floor op school. Leuke meisjes <3

 
Zaterdag moest ik eerst werken en hoewel ik me niet fit voelde ben ik gewoon gegaan. Smiddags ging ik met mama naar de Gamma en praxis om verf, kwasten en ander materiaal te halen om mijn salon een andere look te geven. Ik wilde de muren van blauw naar taupe en het kozijn moest wit. Een grote verandering dus! 

  
Kleur stalen uizoeken bij de Praxis. Als ik zo’n muur zie met allemaal kleurtjes kan ik nooit kiezen haha! zo mega veel keus!! 

  
Verven, verven en nog eens verven! Alvast een sneak peek van de kleur! ^^

 
En zo is het geworden! Op alle muren die blauw waren zit nu een mooie warme kleur taupe. Ik ben heel blij met de kleur en hij dekte goed in 1 laag. Ook wel fijn anders duurt dat allemaal weer heel erg lang!   

 
Haha! Dit vond ik een geniale foto die Isabelle maakte vanuit haar slaap kamer. Kiekeboe! 

  
Zondag moest ik werken tot 7 en kleurde ik savonds mijn verloren oceaan inhoudsplaatje af. Met groen, blauw, en allerlei schaduwen vind ik hem tof geworden! Ik word er rustig van en het blijft leuk om te doen 🙂

En dat was mijn weekje! Kort met niet zo veel foto’s. Verder heb ik avondles gehad, werkte ik bij Emte en voelde me dus een beetje slapjes door het griep virus. Gelukkig heb ik het weekend nog veel kunnen doen aan m’n salon kamertje en dat word deze week afgemaakt! Aankomende week heb ik ook weer voor het eerst rijles na een half jaar, hebben we nog een proef examen acne en ga ik naar de film. Genoeg leuks! Ik wens jullie een fijne week! 

5 reacties op “photodiary ❤️ een klein maar fijn weekje ”

 1. Maaike schreef:

  Phoe, wat jammer dat je je niet zo lekker voelde. Hopelijk voel je je nu weer helemaal fit 🙂

 2. Manon schreef:

  Gefeliciteerd met je herexamen en wat een mooie ring zeg!

 3. Ah wat fijn dat je je examen gehaald hebt! Dan mag je jezelf best verwennen! En ik ben benieuwd naar het eindresultaat van de salon.

 4. Elles [3lles] schreef:

  Hele leuke photodiary! Dat nagellakje is heel mooi!
  Liefs,
  Elles

 5. Wendy schreef:

  Wat gaaf Charlotte, je eigen salonnetje! Ik ben er heel benieuwd naar! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *