www.charlottestorij.nl

  

 Goeiemorgen! Het is alweer lekker weekend! Weer een hele drukke en volle week voorbij. Nu kunnen we weer even bijtrekken, drankjes doen en misschien geld verdienen op deze zaterdag. Ook kan je vandaag het happy saturday artikeltje weer lezen. Een van de artikelen die iedere week online komt en waarin ik toffe, leuke en handige dingen deel! Veel plezier! 

  

De laatste tijd stroomt mijn Facebook vol met berichtjes waarin staat: meest knappe dokter. Of titels als: deze dokter willen wij ook wel. Dan ben je als mens nieuwsgierig en klik je de link aan. En Oehlalaa! Dat zijn leuke dokters ja! *kuch*kuch* ik voel me spontaan ziek worden! Dan wordt een bezoekje naar de dokter veel minder erg toch?! 


Groot nieuws! De ideale Barbie pop kennen we natuurlijk allemaal. Barbie met een prachtig figuur, slanke taille, lange benen, mooie blonde haren en stralende witte tanden. Daar komt nu verandering in! Barbie gaat eindelijk realistischer worden. De pop krijgt meer rondingen, een bruinere huid of kleiner. Zo, weg dat ideaal beeld! Ik vind het super nieuws! 
  

De laatste tijd ben ik weer lekker gaan kleuren. Vorige maand bestelde ik verloren oceaan en ik ben verliefd op dit kleurboek. Prachtige platen met taferelen in de onderwater wereld. Schatkisten, visjes die je kleurrijk kan maken en zeewier wat groen gekleurd moet worden. Voor de kleurders onder ons: ik raad hem aan! Deze vis is trouwens wel heel erg tropisch he haha!   

Hahaha! Toen ik dit zag moest ik wel even lachen. Je hebt creatieve mensen die bijvoorbeeld Disney prinsessen namaken met een broodje knak worst. Hoe bedenken ze het! Dit moet Ariël voorstellen en ik moet eerlijk zeggen, het lijkt best wel heel erg! Blaadje sla als staart, prachtig. Haha! 

  

Nog een creatief en leuk ideetje voor bijvoorbeeld Valentijnsdag! 14 februari is dat al weer zo ver en hoewel het commercial gedoe is vind ik het toch altijd wel schattig en leuk. En hoe tof is dit om te maken, te geven aan een vriendin of in je kamer te zetten. Het enige wat je nodig hebt zijn kleurtjes lipstick, een a4tje en een fotolijst. Smak je lipstick kusjes op een A4 papiertje en doe ze in het lijstje. Staat super schattig en leuk!   

De ideale snack! Pizza muffins! Ik heb wel eens hartige muffins gemaakt en die waren echt heel erg lekker. waarom zou je dan in plaats van chocolade muffins geen muffins maken met pizza smaak? Heel erg makkelijk en het lijkt me echt super lekker als snack! Wat je doet is mini pizza bladerdeegjes in de vormpjes doen, hier giet je wat tomaten saus en kaas in, je kan toppings naar keus kiezen en het afsluiten met nog meer kaas. Even in de oven en smullen maar! Hmmm! 

   

Hoe leuk is deze marmere klok? Ik vind hem mega tof en staat onwijs chique en classy in de keuken of woonkamer. De klok komt van loavies en ze hebben nog veel meer mooie items voor in huis, de woonkamer of slaap kamer. Natuurlijk moet je de kleding en schoenen ook eventjes bekijken! Liefde voor loavies! 

  

Winter periodes zijn soms best fijn omdat je kaneel thee en yoghurt met appel smaak veel lekkerder zijn. Optimel heeft echt hele lekkere winter varianten op dit moment. Mijn favoriet zijn de drink yoghurt met peer smaak en de magere kwark met appel en kaneel. Warme smaken die heerlijk zijn dit seizoen! Healthy!  

Maak je klaar voor een nieuwe trend! Hoe het precies heet weet ik niet maar dat het een opvallende trend is dat is een ding wat zeker is. Een soort ombre wat uitloopt in een vurige en opvallende kleur. Van blauw en groen tot rood en paars. Die tweede vind ik opzich nog best tof maar of ik het zou durven? Nee!! 
 

een hele toffe cover van Adele waar ik echt verliefd op ben! Adèle en het nummer Hello stonden natuurlijk al gelijk bovenaan de hitlijsten maar deze cover moet je echt even luisteren! Wat een stem en hoe hij het lied brengt is heel mooi. Nu heb ik al genoeg covers gehoord maar op de een of andere manier doet deze iets met me. Love it! 

  

En ik sluit deze happy thoughts af met een lekker hapje! Mocht je nog lekker uitgebreid willen gaan douchen^^ deze hottie wilt wel met je mee hoor!

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend

2 reacties op “happy saturday thoughts”

  1. Irma schreef:

    Ik heb volgens mij eerst 10 minuten gestaard naar de knappe doktoren voordat ik verder scrollde haha. Wat een fijnheid!

  2. Florentine schreef:

    Wat een heerlijk artikeltje!!! Love it <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *