www.charlottestorij.nl

   
De laatste tijd is mijn liefde voor lipstick weer groter geworden! Er zijn weer toffe  kleurtjes uitgebracht en hoewel ik altijd naar de nudes greep kocht ik nu wat opvallendere kleuren. Essence heeft prachtige longlasting lipsticks in veel keuze aan kleuren en betaalbare prijsjes. Ik laat jullie mijn 4 favorieten zien! 

    
De essence longlasting lipsticks zien er al een stuk mooier uit dan voorheen. Mooie zwarte hulzen met een klein randje in de kleur van de lipstick. Dat soort kleine details zijn leuk en vallen op. Op de bovenkant staat het bekende E logo van Essence. De hulzen voelen glad en liggen fijn in je hand. Stevig. 

 
Op de onderkant vind je een kleurrijk stickertje met de naam van de kleur lipstick. Ik heb lekker logisch niks op volgorde want heb gewoon de 4 kleuren gepakt die me aanspraken en ik graag draag. Van links naar rechts zie je: 07 natural beauty, 17 I love cake pop, 06 barely there en 02 all you need is red. Verschillende kleuren van nude, roze en rood. 

  
  

De lipsticks wanneer je hem uit de huls draait. De lipstick is puntig afgesneden en smeert fijn over je lippen heen. In de lipstick staat ook het logo van essence gegrafeerd maar deze vervaagd wanneer je de lipstick een tijdje gebruikt. Met de puntige uiteinden kan je goed bij de randjes van je mondhoeken en lippen komen. Fijn om mee te werken dus 🙂 

Ingrediënten: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

  

De swatches van de 4 kleurtjes. Van links naar rechts zie je : 07 natural beauty, 17 I love cake pop, 06 barely there en 02 all you need is red. De lipsticks zijn zacht, creamy en hebben een geweldig kleur pigment! Ze zijn glanzend en drogen een beetje mat op. Ze hebben geen glamour of shimmers maar dat maakt ze juist zo leuk!
  

Hier zie je nogmaals alle kleurtjes op mijn lippen aangebracht. Dit zijn allemaal 2 laagjes en zoals je ziet is het kleur pigment prachtig! Intens, mooi van kleur en je ziet geen velletjes of andere oneffenheden op je lippen. Ik vind ze fijn aanbrengen, ze zijn soepel, glijden als boter over je lippen en  je voelt de lipstick amper en hij geeft maar een beetje af. Bijvoorbeeld op je koffie mok haha! Na 2 uur vervaagt de lipstick wel en moet je hem dus even bijwerken.   

07 Natural beauty

Een van de kleuren die iedereen wel kan hebben is natural beauty!! een mooie oud roze tint die niet te opvallend is. Hij doet je denken aan een veld met roze bloemetjes. Een vrolijk en lief kleurtje. 

  

17 I love cake pop

Een felle, leuke roze kleur is deze absoluut ! I love cake pop is opvallend en extreem roze. Een mooie kleur voor de zomer wanneer je nipt van een heerlijke cocktail! Whoops moet je hem daarna wel weer eventjes bijstiften!
  

06 barely there

Een van mijn favoriete kleuren op dit moment zijn een beetje de nude bruin tinten. Deze neigt naar een ondertoon van bordeaux wat een hele warme mix is. Love this! Zeker met de winter maanden kleurt deze lipstick heel tof! Warme tinten, gotta love it! 

    

02 all you need is red

De laatste van deze 4 is de ultieme klassieker: een rode lipstick! All you need is red! Een mooie classy rode lipstick die eigenlijk elke vrouw in haar collectie moet hebben. Of het nou een kleur is voor op kantoor, een lunch afspraak of tijdens het stappen, hij is mooi!

 

Dat waren de 4 mooie kleurtjes van Essence! Mijn favoriet is barely there! Een prachtige donkere tint die een combinatie heeft van bruin en bordeaux tinten. Ook de andere lipsticks zijn mooi van kleur, hebben een intense kleur pigmentatie en blijven zo’n 3 uur zitten. Een broodje do cocktail overleeft deze lipstick niet maar na het bijwerken kan je weer shinen! De lipsticks van Essence zijn €2,39 en zijn in het vaste assortiment te koop. Er zijn nog meer kleur tinten, genoeg keus! Van rood, koraal en bordeaux tot nude tinten. Wat vind jij van deze lipsticks? 

9 reacties op “Essence longlasting lipstick”

 1. Elles [3lles] schreef:

  All you need is red, die heb ik ook. Een hele mooie en fijne lipstick!
  Liefs,
  Elles

 2. Mariska schreef:

  Volgens mij kan jij alle kleurtjes wel hebben want ze staan je zo mooi!

 3. Manon schreef:

  Allemaal hele mooie kleuren!

 4. Evy schreef:

  Ik heb ook een aantal longlasting lipsticks van Essence. Ze zijn super fijn en dat voor zo’n prijsje. Ik zou mijn collectie graag uit willen breiden, maar ik focus me tegenwoordig liever op wat meer high-end lipsticks. Even om te ontdekken wat er allemaal te vinden is. 😉
  Liefs

 5. De Dotties schreef:

  Mooie kleurtjes, goede pigmentatie hebben ze! Ik vind I love cake pop erg leuk!

 6. Jolet schreef:

  Ik wil 06 nog heel graag. Ik heb 07 ook en die is zo mooi!

 7. Mariëlle schreef:

  Ik had er eerst heel veel, maar die heb ik weggeven omdat ik ZO veel lipsticks had. Nu heb ik mijn lipsticks sterk verminderd en denk ik er toch aan om er weer een paar te kopen hihi!

 8. Sabrina schreef:

  Ik vind ze super fijn! Ik heb er zelf ook een paar en de lipliners van essence vind ik trouwens ook heel erg fijn!

  -x- Sabrina

 9. Florentine schreef:

  Wauw!! Ik vind ze allemaal prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *