www.charlottestorij.nl
24. 01. 2016

  

   

Een van de artikelen die altijd goed ontvangen word is de crazy thoughts! Of die nou op zaterdag of zondag online komt, het is een luchtig en leuk artikeltje met gekke, leuke en vermakelijke dingen die je weekend net even wat leuker maken. Of je nou chill in bed ligt of dit in je pauze doorneemt, ik zeg: enjoy it! 

  

Ik ben groot fan van de Disney film Frozen! Met Olaf, warm huggs en de 2 prinsessen Elsa en Anna. Ik heb de film misschien al 10 x gezien maar hij blijft leuk. Sommige mensen zijn zo geobsedeerd er van dat ze kunstwerken maken met papier. Hoe tof! Dit zijn Elsa en Anna helemaal gemaakt van paper work! Heel erg tof!  

Sneeuw en honden, dat kan maar een soort zijn. Deze te lieve husky honden. Ik heb wel eens een film gezien over zulke honden in de sneeuw en ben daar helemaal weg van. Maar hier zit tegelijkertijd een verhaal achter. Je ziet tussen de honden in een katje liggen. Honden en katten zijn meestal vijand toch? Deze zijn de grootste maatjes ever! Hoe lief!  

Een hele leuke en praktische tip voor toffe bokeh achtergronden in kleur. Je pakt een zilver folie die je eerst verkreukelt en daarna weer mooi glad strijkt. Over dat folie breng je een gekleurde gel aan en hier richt je een fellere lamp op. Vanuit dit opzicht krijg je dan een mega tof bokeh effect met een kleurtje! Ik wil het snel gaan proberen! 
  

In Moskou heb je mega toffe fun fairs. Zoals wij hier kermissen en circus kennen  gaat het daar echt helemaal los. Lichtjes, fun fairs, allerlei vlaggen lijnen, kraampjes. Het ziet er mega feestelijk en tof uit! Ik vind dat gebouw van Moskou trouwens ook helemaal erbij passen. Gaaf!  

Nog een tip! Gisteren was ik bij de action en kocht ik weer wat makeupjes om te reviewen. O.a dit mega mooie eyeahdow palette in nude kleuren! De verpakking zag er luxe uit, mooie kleurtjes en ik ben razend benieuwd naar de kwaliteit! Ohja, de prijs was geweldig goedkoop: €1,99
  

Vorige week was ik een weekje in Nijmegen en heb ik genoeg leuke winkels gespot. Vooral winkeltjes met een van dezelfde merken op het gebied van sieraden. Melano. Dit is een merk met hele mooie, elegante sieraden. Vooral de ringen vind ik prachtig en ik ga deze nieuwe week een eigen ring samen stellen met het ringetje en bijpassende steentjes. Wie kent Melano? Ik vind het tof!  

Haha! Als beauty blogger blijf ik dit soort dingen helemaal leuk vinden. Een man die zich opmaakt ter inspiratie aan een zak chips. Hier gebruikte die chipito’s voor. Een zak met oranje en geel tinten en dit zie je helemaal terug in de look. Whaha geweldig toch! Hij heeft dit met nog meer merken en verschillende snoep soorten gedaan, je moet het maar verzinnen. 
  

Sochtends wakker worden met een lekkere beker koffie. Hmm. Er zijn zo veel verschillende leuke mokken met leuke quotes, afbeeldingen van figuren of plaatjes. Maar je kan ook voor een horror mok gaan met een zombie hoofd erop. Wauw deze vind ik oprecht eng. Zou jij hier koffie uit durven te drinken?   

Dit is zo true! Vorige week was het best wel koud. Het had  wat gesneeuwd, ijzel en we moesten sochtends weer eventjes krabben. Als je dan warm gedoucht hebt en snel je kamer in moet omdat het zo koud is voel ik me soms echt even een speedy spion die op eigen missie is. Haha! Snel pyjama aan!!!
  

14 februari is het natuurlijk weer de dag van de liefde. Valentijnsdag! Niet dat ik dat vier want Charlotte is nog steeds pretty single maar ik zie wel leuke ideetjes voor andere. Denk aan DIY, bak dingen en inspiratie voor briefjes en lieve tekstjes. Zoals dit. Maak een A4 card en plak hier allemaal klein gevouwen mini enveloppen op. Je kan in elk envelopje een lief tekstje of hartjes stoppen. Hartstikke leuke gift!   

Ergens in Amerika is er een huishouden met een meisje dat helemaal fairy taile sprookjes verslaafd is. Die vader is dus een heel jaar bezig geweest om van haar kamer geen slaap kamer meer te maken maar een echt sprookjes decor. Met 3D uitgesneden bomen, een kasteel ingang en allerlei andere technische snufjes. Wauw, hoe tof!
  

Sauna’s! Een aanrader omdat ik laatst bij de zwaluwhoeve ben geweest en dit geweldig was! Een heerlijke dag ontspannen genieten van allerlei sauna’s, hot tubes, zwembaden, scrub ruimtes. Hmm! Dit was de zoutsteen sauna en de geur, temperatuur en sfeer was zo heerlijk! Aanradertje dus!   

Oehlala hoor ik sommige denken? Wie is deze knapperd?! Ik ben al een tijdje geleden begonnen met een hele leuke serie: the client list. Het lijkt op eerste oog heel erg hoerig maar dat is het compleet niet. Het is een mooie serie met een goed verhaal en mega leuke acteurs. Waaronder deze: dit is Collin Egglefield. Handsome! ?

En ik sluit dit artikel af met deze mooie quote: keep going, no matter what. Deze is mega van toepassing geweest bij mijn gedachtes en mijn gekke week die ik had. Gelukkig is alles nu thuis weer helemaal goed en zijn alle onduidelijkheden en irritaties uitgesproken. Fjieuw! 

bedankt voor het lezen en een fijne zondag! 

Eén reactie op “crazy sunday thoughts”

  1. Florentine schreef:

    Wat een onwijs leuk artikel! Gave blog heb je 🙂
    Geniet van je dag, liefs Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *