www.charlottestorij.nl
21. 01. 2016

  
  Ik wilde een keer een andere soort foto’s maken. Een bepaalde sfeer erbij creëren. En daarom ging ik wat inspiratie opdoen op internet. In Tiel hebben wij een skate baan en een huisje met wat graffiti en dat bracht me op het idee om daar foto’s te gaan maken. Ik kocht zwarte lipstick, trok mijn stoere outfit uit de kast en veranderde in een bad skatergirl! Kijken jullie mee naar deze outfit?   
   

   
 Normaal ben ik altijd het meisje meisje met kanten blousjes, ruffeltjes in vestjes en bloemetjes in mijn haar. Tuurlijk heb ik een zwart biker jasje, laarsjes en wat stoerdere kleding items maar ik ben over het algemeen meer meisje meisje. Ik heb laatst een bomber Jack gekocht in een opvallende rode kleur en combineerde dit met een crop top en een zwarte highwaisted broek. Zwarte lipstick en een beanie om het af te maken en daar stond de skater Girl!

  
bomberjacket // Lara’s zwart high waisted broek // the lady Sting zwarte beanie // loavies cropped top // Coolcat zwarte lipstick // Essence

Wat vind jij van deze stoerdere bad girl look? En draag jij wel eens zwarte lipstick?  
 

6 reacties op “bad skatergirl ”

 1. Maaike schreef:

  Wauw, vooral de eerste foto vind ik ontzettend tof! Ik had al iets gezien op Instagram of Snapchat (?) en dat zag er al gaaf uit. Leuk gedaan <3

 2. Manon schreef:

  Wauw gave fotos en leuke outfit!

 3. Estrella schreef:

  Wauw, heel gave serie, stoer! Nee ik draag nooit zwarte lipstick. 🙂

 4. Hele toffe foto’s zijn het geworden!

 5. Julia schreef:

  Wat een toffe foto’s! Ik heb ook een bomberjack, maar dan een blauw. Ik vind ze zo tof!

 6. Bo stuffbybo schreef:

  Gave foto’s Char! Heel vet, die laatste foto vind ik zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *