www.charlottestorij.nl
03. 01. 2016

Zondag 3 januari geeft mijn datum aan op mijn laptop. De laatste vakantie dag is aangebroken en ik doe vandaag lekker rustig aan. Ontbijtje met heerlijke warme broodjes, een kopje thee en nieuwe series op Netflix. Ook moet er weer even aan school gewerkt worden want morgen begint alles weer bij het oude. Mensen gaan weer werken, sporten de kerst kilo’s eraf en gaan weer colleges volgen. Ook ik moet morgen weer naar school en zoals je al kan raden heb ik daar absoluut geen zin in.. De vakantie was fijn. Ik heb veel gewerkt wat betekend dat mijn saldo weer lekker opgekrikt is. Ook heb ik een leuke dag Amsterdam gehad, kan ik geen gourmet stel meer zien en waren het hele warme en liefdevolle dagen. Aan de ene kant ben ik blij dat er morgen weer meer ritme en structuur komt. Gewoon school dagen, weer lekker reizen met het geliefde OV en weer wat meer regelmaat in je dag. Werken, stage en school. En hopelijk ook nog een beetje tijd vinden voor mijn te leuke blogje. Want de afgelopen dagen was dat stil. Daar wil ik geen excuus voor gaan zoeken maar stiekem mis ik het weer en probeer ik het gewoon weer in de routine te gooien! Ook wil ik weer meer gaan hardlopen maar dat noem ik geen voornemen hoor! Voor nu heb ik een paar heerlijke feel good pics om deze zondag mee af te sluiten! Heel veel succes alvast als je weer naar school moet! <3

f

☆:

dreamthemoment: fashion/beauty/lifestyle posts ♥

present afbeelding

momente-blr: Rains of September ♥

fashion afbeelding

cupcake, food, and yummy afbeelding

4 reacties op “een dosis happines”

 1. Manon schreef:

  Wat een heerlijke foto’s om te zien!

 2. Marleen schreef:

  Ah wat een mooie foto’s! Lekker om bij weg te dromen zeg 🙂

 3. Sas schreef:

  Wat een mooie inspiratie is dit zeg!

 4. Estrella schreef:

  Wauw, mooie plaatjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *