www.charlottestorij.nl

    
Deze week is het alweer kerstmis! Wauw wat gaat de tijd snel! Kerst is een fijne tijd wat in het teken staat van lekker eten, bij elkaar zijn en een kerstboom vol cadeautjes! Omdat er al genoeg christmas wishlists qua beauty etc online zijn gekomen heb ik de gekste, origineelste en grappigste gadgets op een rijtje gezet! Moet je nog iemand verassen? Wie weet vind je nog een leuk cadeautje?! 

 
Voor de mensen die van koken houden

Voor de liefhebber die graag in de keuken staat en bezig is met lekker eten! Verras degene met een micro wave popcorn machine om zelf gemaakte popcorn mee te maken. Of verras iemand met een panda bowl waar je salades en soepjes uit kunt eten. De club sandwich DIY kit is ideaal voor de creatieve smul persoon! Een eigen sandwich maken is nog nooit zo leuk geweest. Je kunt de dorstige liefhebbers blij maken met een infuser fles die er voor zorgt dat door middel van fruit je water een smaakje krijgt. Voor de zoete kauw is er de batter waar ze zelf beslag mixen in kunnen maken. Om in de kerst sfeer te blijven zijn er schattige sterretjes om je peper en zout stel mee te voorzien. Of schep de soep op met de monstertjes van Loch Ness! En voor de muzikale fans snijden zij hun groenten voortaan alleen nog maar op deze snijplank! 

 
Voor de stoere man

Mannen mogen we met kerst niet vergeten! Heb jij een lieve vader of vriend je je graag wilt verrassen?  Geef hem een tof ei vormpje cadeau! Of maak hem blij met een tof drankje spelletje in de vorm van een dart bord, voor de man die van een goed stuk vlees houdt is er de meat stempel! Personaliseert je eigen stuk vlees. Koffie drinken uit een vleermuizen mok! Of naar de toilet gaan en je wc papier uit een insta film halen. Haha! Voor de humoristische vriendjes! Tijdens het toilet bezoek kunnen ze gelijk een spelletje spelen met de basketbal toilet game. En heeft je vriend een snor? Geef hem dan de moustache kit cadeau!
 
Voor de lieve en rustige vrouw 

Natuurlijk mogen we ons zelf ook niet vergeten! Heb jij een lieve moeder, nichtje of vriendin die je graag wilt verrassen? Geef haar een chocolade massage pakket cadeau. Een spiegeltje mag absoluut niet ont breken in onze tas en dus is deze cookie pocket mirror helemaal leuk! Een gepersonifieerd wijnglas is zeker een tof en origineel cadeau. Voor de beauty guru is er het sponsje in de vorm van een ijsco. Geef je vriendin een roze gereedschap set om te klussen in stijl, en stofzuig je bureau mer de Hetty stofzuigertjes. Aroma stokjes met LED licht voor je moeder, speakers in de vorm van classy hakken voor je zusje en een toffe poster kleurplaat! Misschien wel voor jezelf? 
  
Voor de creatievelingen 

Dan als laatste categorie de creatieve mensen die wel van orginele dingen houden. Emoij kussens voor die ene persoon die verslaafd is aan emoij! Christmas party props om je kerstdagen nog leuker te maken, notitie blaadjes in de vorm van vlaggetjes voor de kantoor freak. Kussen slopen die je zelf kan oppimpen met stiften, een mini koffertje als pasjes houder en toffe servet ringen voor het kerst diner. Geef een puzzelaar de Amsterdamse kaart cadeau als puzzel of schakel om naar moderne gadgets zoals ds 3D pen! En voor de Bucket list mensen is dit boek helemaal geschikt! 

Zo, een hoop toffe en funky cadeautjes verder! Voor hem, voor haar, voor de ene persoon die graag kookt, of juist creatief bezig is. Ik hoop dat jullie een beetje inspiratie hebben opgedaan en wellicht nog een tof cadeau kopen! Alles komt van de webshops cadeau.nl, gadgethouse en kadovoor.nl heb jij al een tof en orgineel cadeau?  

5 reacties op “funky cadeau tips voor hem en haar”

 1. Marleen schreef:

  Hele leuke cadeautips zeg!

 2. Jolet schreef:

  Haha, sommige cadeaus zijn echt geweldig!

 3. Cindy schreef:

  Deze giften schattig en creatief. Ik hou echt van deze kleine geschenken.

 4. Florentine schreef:

  Wat een onwijs gave ideeën! Super leuke blog heb je, vind ik 🙂
  Liefs!

 5. Daphne schreef:

  Wat een leuke tips! Die emoji kussens zou ik ook wel willen hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *