www.charlottestorij.nl

   
Hoewel je in de winter maanden en met de feest dagen donkere kleurtjes nagellak draagt en ze het liefs besprenkeld met glitters blijf ik nude en naturel kleuren nagels ook prachtig vinden. Zeker als je wat gebruinde handen hebt. De nagels komen dan echt mooi tot zijn recht. Essence heeft 3 nieuwe lakjes uitgebracht die daar voor gaan zorgen. Maak kennis met de no make-up powdery finish nailpolish! 

    
  
Dat klinkt tof he! Toen ik ze zag staan spraken de nude en roze kleurtjes me gelijk aan en dacht ik: wauw dit moet classy staan op je nagels. De potjes zien er simpel maar prima uit. Voorzien van een matte dop in de kleur van de nagellak. Powdery fisnish staat erop en hier word je dan al snel nieuwsgierig naar! Een soort mat effect? Of echt poederig? We gaan het zien!

  
Ik heb 3 kleurtjes van de 3 mee genomen. Op het eerste oog lijken ze allemaal excact op elkaar maar toch zit er een klein kleur verschilletje in. Van links naar rechts zie je: 01 powdery rosé, 02 powdery beige en 03 powdery nude. 3 kleurtjes die dus niet opvallend zijn maar wel prachtig voor een werkdag, sollicitatie of een classy nail stijl   

  
Het kwastje! Vind ik altijd wel belangrijk bij een nagellak want als je geen fijn kwastje hebt is dat al een min punt. Dit kwastje is prima! Niet te breed of te smal, neemt je nagel in een keer goed mee en stroopt niet. Top dus.

 

01 powdery rose

Deze kleur is lief, poeder roze en zo zoet als een licht roze roosje. Hij dekt na 2 laagjes volledig en laat de mooie mat powdery finish achter. Geen idee hoe je het moet omschrijven maar het oogt heel tof!
     

02 powdery beige   

Ik snap niet goed waarom deze naam beige heet want veel beige komt er niet in terug. Eerder zalm achtig peachy. Wel een heel lief kleurtje. Dekt ook na 2 laagjes goed en je ziet het toffe effect ook mooi tot zijn recht komen bij deze lak!

    03 powdery nude 

Wauw! Deze is mijn favoriet! Een prachtig classy kleurtje die oogt naar oud roze. De naam is dan ook nude maar ik vind hem prachtig. En je ziet hier heel mooi het mat achtige effect. Geen glans maar echt powdery zoals essence  

  
Ik ben verast door deze nagellakken! Ik had niet verwacht dat het effect zo mooi zou zijn. Powdery. Als je het leest denk je? Wat moet ik me daar bij voorstellen? Nou poeder roze en nude kleurtjes die een hard laagje achter later zonder glans en dus prachtig mat ogen. Natuurlijke nagels met deze mooie kleurtjes! De nagellak blijft ongeveer 4 dagen goed zitten, daarna gaat die chippen en is het tijd voor een nieuwe laag! Mocht je benieuwd zijn naar deze powdery nagellakken. Ze zijn te koop bij Kruidvat voor €1,89 per stuk. Wat vind jij van deze poeder finish? 

8 reacties op “Essence no make up powdery finish nagellak”

 1. Marleen schreef:

  Mooie zachte kleurtjes! Ik vind ze leuk!

 2. Manon schreef:

  Ze zien er goed uit!

 3. Bianca schreef:

  Mooie kleurtjes vind ik 🙂

 4. Mariska schreef:

  Leuke subtiele kleurtjes! Misschien ook leuk om te combineren met wat glitters of nail art, hoewel dat misschien zonde is het van het poederige effect.

 5. jeapiebel schreef:

  Dat de Nude en naturel kleuren nagels ook prachtig zijn, vind ik terecht. Ik zie ook veel mensen voor glitter gaan maar het zijn tijdelijke items vind ik, terwijl zonder glitter is zo tijdloos. Ik was ook aan het twijfelen van de week om een bling bling nagellak te kopen. Dan denk ik voor een paar avonden, dus dat heb ik niet gedaan. Al vind ik hem ook mooi. De nagellak dat je vandaag reviewt valt ook in mijn smaak. Geen wonder dat je zelf ook verrast voelt.

 6. Dascha schreef:

  Wauw, wat een mooie kleurtjes!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 7. Jolet schreef:

  Wat een leuke kleurtjes! Qua nagellak draag ik ook het liefst gewoon nude, past overal bij!

 8. Florentine schreef:

  Wauw ik vind ze heel mooi! En wat heb je ze op een leuke manier gefotografeerd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *