www.charlottestorij.nl

Het is vandaag alweer 1 december! De laatste maand van het jaar. December is de maand van kerst, lichtjes, bomen die versierd zijn en cadeautjes! Ook dit jaar viert essence de feestmaand met de online essence adventskalender. Vanaf 1 december tot aan kerst maken Essence fans dagelijks kans op de leukste en mooiste essence prijzen.

Beauty cadeaus


De essence adventskalender is vanaf 1 tot en met 24 december 2015 te vinden op de essence website www.essence.eu. Achter de 24 vakjes van de essence adventskalender zit een prijsvraag verstopt. essence verloot de leukste beautyprijzen onder de deelnemers: van beauty tools, tot make-up setjes en hoogtepunten van trend editions. Elke dag is het weer een verrassing wat er te winnen valt. Extra leuk om dus elke dag een vakje te openen! Je kan de kalender hier vinden en elke dag een vakje openen en mee doen met de prijsvraag!

Het is heel makkelijk! Elke dag krijg je een vraag over een bepaalde collectie of product die je moet beantwoorden door meerkeuzes. Als je de vraag goed hebt dan vul je een lijstje in met je adres gegevens. Als je gewonnen hebt neemt Essence contact met je op! Superleuk toch zo’n online count down?

Merry X-mas met essence!

6 reacties op “Essence adventskalender!”

 1. Ysanne schreef:

  Wat grappig bedacht, leuke manier om zo je merk te promoten. Ik kende de kalender nog niet!

 2. Elles [3lles] schreef:

  Wat een leuk idee! Ik ga meedoen! Ik vind Essence een erg fijn budgetmerk!
  Xoxo

 3. Rachel Kromdijk schreef:

  Wauw wat onwijs leuk bedacht zeg!

 4. Kim schreef:

  Dit wist ik nog niet, doe gelijk ook mee. Thanks voor de tip.

 5. Estrella schreef:

  Wat leuk! Ik ga er ook eens naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *