www.charlottestorij.nl
29. 11. 2015

  
Vandaag is het tijd om een spotlight op mijn bezoekers te zetten! Ik lees heel graag andere blogs en vind het fijn om nieuwe, leuke artikelen te ontdekken. Vandaag mag je spammen! Laat je naam, een klein verhaaltje over jezelf en je blog achter zodat ik er een kijkje op kan nemen! Op dit moment heb ik weer een heleboel favoriete nieuwe bloggers in mijn lijstje staan die ik elke dag bezoek en wie weet komt jou blog er ook tussen te staan! Dus spammen maar! Fijne zondag! X

5 reacties op “Spam je blog! ”

 1. Nienke schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen!

  Hoi! Ik ben Nienke en blog met heel veel liefde en plezier op mijn eigen blog. Ik heb het over alle soorten onderwerpen, maar omdat ik beautyaddicted ben, gaat het ook vooral over beauty. Je kunt van alles op mijn blog vinden, ik schrijf over alles wat ik leuk vind! 😀

  Benieuwd geworden naar wie ik ben en hoe mijn blog is? Kom dan zeker even langs, dat zou ik heel gezellig vinden!

  xniennthings.blogspot.nl

 2. Marleen schreef:

  Leuk leuk! Mijn blog heet http://www.remotereporter.nl en daar blog ik al jaren op over vooral beauty, maar ook fashion en lifestyle!

 3. Eske schreef:

  Ik ben net begonnen met mijn blog (pittoreske.com) en ik ben nu al helemaal verslaafd! Haha, ik kijk constant naar wat ik zou kunnen verbeteren zo zou ik nu graag mijn fotografieskills verbeteren. Ik ben gek op eten, dus je zult elke dinsdag een recept op mijn blog vinden, voor de rest probeer ik zo ‘groen’ mogelijk te leven en zal ik hier ook veel artikelen over schrijven in elke categorie: Beauty, Fashion, Food & Drinks, Lifestyle en Travelling.

 4. Estrella schreef:

  Leuk dat we mogen spammen! Jij kent mijn blog al, maar je bezoekers misschien nog niet. Ik blog inmiddels ruim 13 jaar op http://estrellaweb.nl schrijven eigenlijk over van alles en nog wat.

 5. Angela verdienen schreef:

  Leuk dat je dit doet! Ik heb een blog waar je geld kan besparen en zo lekker wat overhoudt en je geld online kan besteden aan mooie dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *