www.charlottestorij.nl

   Wenkbrauwen zijn belangrijke punten in het gezicht. Ze geven vorm aan je gelaat, laten een bepaalde uitdrukking zien en vormen een geheel. Zonder wenkbrauwen zou je er anders uit zien. Sinds ik mijn wenkbrauwen goed bijhoud door te epileren, ze te verzorgen en bij te tekenen kan je me bijna een brow A holic noemen! Ik kocht laatst dit setje van Revolution en was hier erg benieuwd naar! Kijk mee naar een review over de focus&fix eyebrow shaping kit!

  

  
Het komt dus van het merk Revolution waar ik al vaker reviews over gemaakt heb. De producten bevallen me erg goed, het is een betaalbaar en fijn merk en ze hebben ruime keus! Ik kocht dit palette in de Etos in Scheveningen. Meerdere Etos filialen verkopen vanaf nu make-up Revolution. Yay! Ik koos voor dit eyebrow shaping kit. Ik ben de laatste tijd erg van mijn wenkbrauwen en besteedt er graag aandacht aan. Dit setje ziet er chique uit. De kit komt in een zwart glanzend doosje met een makkelijke klik opening. Op de voorkant staat simpel de naam van het merk en het product. Op de achterkant vind je nog wat informatie en ingrediënten. Een mooi doosje, handig formaat om ook mee te nemen!    
  
    
De kit van binnen! Ik heb hem in de kleur 02 light medium en je had hem volgensmij ook nog een tint lichter. Dit is dus een setje voor de midden weg zeg ik altijd maar. Ik teken mijn wenkbrauwen best donker aan en vind dit zelf mooi dus dit setje paste er goed bij! De kit bestaat uit 4 vakjes met poedertjes en waxjes, een spiegel en 2 tools. Je krijgt er een mini pincet en een klein kwastje bij om je wenkbrauwen mee in te vullen. Handig en vooral heel schattig! 
 

   
 
De inhoud van de poeders! Het setje bevat 3 kleurtjes en een wax vakje waarmee je je haartjes eigenlijk een soort van vast plakt zodat je geen rommelig effect krijgt. Aller eerst de lichtste kleur, deze is perfect voor blonde dames die een licht kleurtje willen geven aan lichte wenkbrauwen. Ik gebruik deze bij mijn wenkbrauwen meer als basis poeder zodat de donkere dalijk goed dekt. Nummer 2 is al een iets donkere kleur en deze kan je mooi invullen om de vorm goed te bepalen. De laatste kleur is het donkerste. Je kan de 2 mengen voor een mooi natuurlijk resultaat of als je van donkere wenkbrauwen houdt de kleur in z’n geheel gebruiken. Ik ben erg te spreken over het pigment. De poeders zijn goed van kleur en korrelen niet. Fijn! Ook blijft het goed op de haartjes zitten en heb je geen last van fall out.  

 
Mijn wenkies!^^   Op de eerste foto zie je mijn wenkbrauwen met de lichtste poeder. Hier zie je dus bijna niks van omdat ik vrij donkere wenkbrauwen heb. Wel fijn als basis! Hier heb ik trouwens ook mijn wenkbrauwen wat platter gemaakt met de wax. Op de tweede foto heb ik de 2e poeder aangebracht. Al wat donkerder en vanaf hier ben ik de vorm gaan bepalen. Op de laatste foto heb ik het geheel ingevuld met de donkerste poeder kleur. Ik hou nu eenmaal van donkere en brede wenkbrauwen op dit moment! Je ziet duidelijk verschil he! 
 
Ik ben heel erg blij met dit mooie eyebrow kit! Weer een hele fijne aankoop waar mijn wenkbrauwen blij van worden. Het setje is handig en fijn mee te nemen, bestaat uit meerdere stapjes en heeft 3 mooie kleurtjes om te variëren of mengen. Zo past bij elke wenkbrauw de goede kleur! De poeder is goed van pigment en blijft goed hechten op de haartjes. Na een halve dag vervaagt het iets en moet je ze even bijwerken maar dit is prima! Ik ben er erg blij mee! Het merk Revolution is dus bij verschillende Etos filialen te koop. Ik betaalde €3,50 voor dit setje. Een hele fijne budget eyebrow kit! Wat vind jij van zulke setjes? En teken jij je wenkbrauwen bij? 

7 reacties op “make-up revolution focus&fix eyebrow shaping kit”

 1. Lily schreef:

  Mooi hoe je wenkbrauwen hier bijgewerkt zijn! Vroeger vond ik dat ze nogal dun waren en dat maakte je gezicht heel streng! Zelf heb ik vroeger ook een periode gehad waar ik met 2 dunne streepjes boven mijn ogen liep .. Erg gênant.
  Leuke review, misschien schaf ik hem wel aan 🙂

 2. Saskia schreef:

  Ik vind zo’n setje er altijd handig uitzien maar heb het zelf nog nooit gebruikt. Zelf gebruik ik een mac wenkbrauwpotlood.

 3. Ysanne schreef:

  Mooie foto’s zeg! De kit lijkt me fijn, goede kleurtjes zitten erin 🙂 Zelf gebruik ik nu een potlood van de Hema haha.

 4. Rachel Kromdijk schreef:

  Ziet er heel goed uit en mooie foto’s!

 5. Romy schreef:

  Ik was gisteren zo benieuwd naar deze foto’s, ik vind ze zo mooi! Ik heb nu een fijne wenkbrauw kit van Catrice, maar deze klinkt ook goed!

 6. Kirsty schreef:

  Deze set ziet er eigenlijk best wel goed uit! Dat had ik niet verwacht van tevoren!

 7. jeapiebel schreef:

  Ik teken zeker mijn wenkbrauwen bij. Meestal met potlood. Zo een kit heb ik eens van Hema. Maar ik vind wel Make up revolution een te gek merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *