www.charlottestorij.nl


Het is bijna eind november en we gaan langzaam richting de fijnste en leukste maand van het jaar! December! De maand dat het mega koud word, waarin we 2 weken kerst vakantie hebben, genieten van alle gezellige lampjes en kerst sferen, mee mogen zingen met Mariah Carey en ons mooi kunnen aankleden voor bij het kerst diner! Mijn favoriete winkel primark pakt groots uit met de mooiste items om aan de gedekte tafel te verschijnen! Kijk maar mee!  

De collectie bestaat uit onwijs toffe en mooie items die je super kunt combineren met elkaar. Glitter jasjes, mooie bont coats, prachtige elegante rokken, the little black dress maar ook een opvallend glitter jurkje met toffe clutch! Primark heeft overal aan gedacht! In plaats van de oh zo foute kerst truien, die ze trouwens ook gewoon verkopen! Kan je nu dus ook terecht voor een mooie, stijlvolle outfit!


Mijn favoriet en de feestelijkste in deze collectie is toch wel dit glitter jurkje die bezaaid is met glitter pailetten. Pretty! Het rode hart als clutch maakt deze glitterige kerst outfit helemaal af! Ook het Bordeaux kleurige faux coat vind ik heel tof en chique! Kan je combineren op een broek, jurkje of rok. Dit model draagt hem op een leren jurkje wat de look weer stoer maakt!


Voor de mensen die voor een veilige keus willen gaan! Zwart. Altijd goed. Veilig en classy. Zo is er een little black dress, een lange zwarte rok met plooien en een tof ballon jurkje in het zwart. Mooi gedomineerd met accessoires, hakken en elegante panty’s.


Nog 2 toffe zwarte jurkjes die altijd leuk zijn voor de feest dagen! Ik vind deze jurkjes wel gewaagd omdat ze best kort zijn! Wel leuk te combineren met een tof jasje en eye catch hakken! De laatste outfit is een prachtig broek pak wat heel chique oogt. Mooie hoge hakken maken deze prachtige look af!


Je kan natuurlijk ook kiezen voor een warme comfy trui met steentjes die toch voor een mooi kerst gevoel zorgt. Lekker voor 3e kerstdag als je alle kliekjes mag opeten toch? De prachtige clutch heeft verschillende kleuren en een mooi patroontje. Hier kan je makkelijk je rode lipstick in mee nemen om deze nog even bij te stiften 🙂


Mijn favoriet van deze hele kerst collectie is toch wel deze set! Heel stijlvol, superleuk voor kerst en vrouwelijk. Het broekje vind ik mega tof! Met 4 knopen omhoog en lekker strak en high waisted! Gecombineerd met een wit blousje en een prachtig zwart jasje met dezelfde knoopjes als het broekje. Afgestyld met een mooi rood sjaaltje. Lak je nagels rood, rode lippen en je bent helemaal ready for christmas!

Wauw! Ik ben enorm verast door de primark en kan niet wachten om even lekker te gaan kerst shoppen! Zulke leuke en mooie items! Het glitter jurkje, de stijlvolle jurkjes en mooie clutchs! I want them all! De kerst collectie is nu verkrijgbaar bij de Primark. Prijzen variëren van 10 tot 30 euro. Wat is jou favoriete item van deze collectie?

11 reacties op “Primark kerst collectie 2015☆”

 1. Laura schreef:

  Ziet er mooi uit. Ik denk dat ik dit jaar voor een leren rokje ga met kerst! Dat glitterjurkje is trouwens ook wel heel mooi.

 2. lonneke schreef:

  Heel erg leuk allemaal!
  Vooral die jurk met V-hals.
  Liefs Lonneke

 3. Nesrin schreef:

  Ik vind de broekpak bovenin links heel gaaf. Verder ben ik trouwens van plan om met kerst op de bank te liggen 😉

 4. Kim schreef:

  Nice! Ik ben dus echt gek op kerstcollecties. Lekker veel roodtinten en glitters… ben daar echt weg van!

 5. daenelia schreef:

  Toch he. Dat model kijkt in elke foto alsof haar schoenen te klein zijn, of er een speldje in haar zij prikt.

 6. Manon schreef:

  Er zitten wel leuke dingen tussen !

 7. Saar schreef:

  Geen dingen die ik meteen zou aantrekken maar wel erg mooi!

 8. Elles [3lles] schreef:

  Ik heb spijt dat ik niet ben wezen winkelen in de Primark wanneer de kerstcollectie kwam. Ik vind het prachtig. Ik ben niet zo van de glitters maar meer van dat chique,
  Xoxo

 9. Jolet schreef:

  Wat een toffe items! Ik heb alleen net een nieuw kerstjurkje gekocht bij de Takko, eentje met allemaal glitterpailetten. Ben er blij mee!

 10. Lisa schreef:

  Die trui met parels vind ik echt enorm mooi <3 Die wil ik zo graag hebben.

 11. Estrella schreef:

  Daar zitten zeker wel een aantal leuke items bij! Sinds 1 december zit er een Primark in Dordrecht, dus kan ik er ook eindelijk een shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *