www.charlottestorij.nl

   
Bath and body works is een heerlijk merk dat ze verkopen in Amerika. Helaas is het in Nederland nog maar heel weinig verkrijgbaar maar er zit gelukkig een winkeltje dat de fijne producten verkoopt! Laatst ging een vriendin naar Amerika en we gaven haar een klein lijstje mee met nieuwe spulletjes van Bath and body works! Ze kwam terug met een vol tasje waar onder andere ook deze pocket bac’s in zaten! Die ga ik vandaag aan jullie laten zien, kijk maar mee!

    
 
Pocket bac’s zijn heerlijke hand sanatizers die je makkelijk mee kan nemen. Onderweg in de trein, op school of gewoon lekker thuis. Hand sanatizers, de naam zegt het al, hand zeepjes! Zeep zonder water. Maar niet zomaar zeep zonder water. Deze hebben heerlijke geuren die geïnspireerd zijn op de herfst en de winter! Hmm! Dat vind ik altijd zo leuk aan bath and body works. Ze inspireren hun producten en geuren op de seizoenen. Warm vanilla sugar? A perfect autumn day, niks is te gek voor ze! Ik heb 8 pocket bac’s. 4 voor de herfst en 4 voor de winter! De pocket bac’s zijn klein, schattig van formaat en kunnen dus heel makkelijk mee genomen worden. 

  
Bovenaan zie je de herfst geurtjes en onderaan de varianten die gebaseerd zijn op de winter. Van links naar rechts zie je: orchard frost, fall lakeside breeze, autumn day en bright autumn day. De onderste rij: winter wonderland, fresh sparkling snow, ice white pomegranate en cider warmth. Allemaal hele leuke, toepasselijke namen! Ik ga dalijk alle geuren bespreken. De flesjes zien er leuk uit met een bijbehorend plaatje. Alleen al leuk om in een kastje neer te zetten toch?   

 
De flesjes hebben een makkelijke klik dop met een gaatje waar je de hand gel uit krijgt. Elke gel heeft een ander kleurtje maar ze voelen hetzelfde aan. Een lichte, frisse gel met een heerlijke geur. Ze maken je handen schoon, laten ze lekker ruiken en frissen ze weer eventjes op! Het is niet zo dat ze een hand was beurt vervangen maar door de alcohol in de pocket bac’s worden bacteriën wel gedood. Je hebt maar een beetje gel nodig om je handen weer fris en lekker geurig te maken.

  Dan de geuren! Aller eerst het herfst rijtje:  orchard frost ruikt lekker fris en een tikje zoet naar perzikjes, autumn day en bright autumn day ruiken beide warm en kruidig maar ook fris. Een dennenboom of een spar? Die net nat geregend zijn? Ja! fall lakeside breeze ruikt naar een bos wandeling met veel natuurlijke geuren.

  De onderste rij zijn de winterse geuren: winter wonderland ruikt fris en warm tegelijk, fresh sparkling show ruikt ijzig koud. Je voelt het sneeuw onder je voeten kraken, verse, gevallen sneeuw, ice white pomegranate ruikt zoet naar granaat appel en cider warmth is de ultieme kerst geur voor de winter. Warm, een vleugje cranberry en een inbeelding voor de knisperende openhaard, Hmm!  

  
Ik ben helemaal blij met deze pocket bac’s! Ze zien er leuk uit, hebben fijne geuren en gaan snel en makkelijk mee in m’n tas! Mijn favoriet zijn orchard frost, fresh sparkling snow en cider warmth. De ultieme herfst en kerst geurtjes! Trouwens, er komen ook nog speciale kerst geuren! Die zou ik ook best aan mijn collectie willen toevoegen! Mocht je benieuwd willen zijn? Collectorscompany en chiquecosmetique verkopen de producten van Bath and Body works! Wat vind jij van zulke hand gels met speciale geurtjes? 

3 reacties op “bath and body works pocket bac’s”

  1. Irma schreef:

    Wat jammer dat het in Nederland amper verkocht wordt, want dit klinkt echt wel goed. Ben er benieuwd naar!

  2. Oeh dat klinkt heel erg goed! Ik heb altijd handgel bij me!

  3. Kim schreef:

    Ah heerlijk spul vind ik dit! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *