www.charlottestorij.nl

  Goeiemorgen!! het is weer tijd voor een nieuwe photodiary! Ik heb deze week lekker vakantie dus ik heb heel veel tijd voor leuke dingen maar de afgelopen dagen waren erg moeilijk en dubbel. Het overlijden van papa wat 2 jaar geleden was, de dag dat we hem herdachten maar ook een dag waarop er iets spannends gebeurde met mijn haar! Kijk maar mee!

De week begon op maandag met een lange en toch wel zware schooldag.. Ik ben wel gewoon naar school gegaan ondanks de andere zware dag die er aan zat te komen. Afleiding, afleiding en nog eens afleiding. Dinsdag was het 20 oktober en dat betekende de sterfdatum van onze lieve vader. Ik plaatste deze foto op mijn blog met een tekst die recht uit mijn hart kwam. Ik mis hem zo… 

Samen met mama en Isabelle gingen we die dag naar Scheveningen om hem te herdenken aan het strand. Hier waren we onderweg naar den haag. Ik kon gewoon niet blijer als dit kijken… 
  

We kwamen om 12 uur aan op het strand en al die tijd was het mega bewolkt. Toen we aankwamen begon de zon ineens te schijnen. Dat was voor ons zo’n ontzettend mooi en fijn teken. Op het tijdstip van kwam er een regenboog en we hebben papa heel fijn en mooi kunnen herdenken. 

Daarna wilde we eventjes lekker ergens gaan zitten en uitgebreid lunchen. Na al die emoties en verdriet wat het tijd voor wat omstandig! We vonden een leuk strand tentje met openhaardjes en fijne lounge bankjes. 
  

Ik nam samen met mama een kip bacon club sandwich. Yum! Hij was echt heel erg lekker en we kwamen eventjes helemaal bij van alle verdrietige momenten die dag. Wat ben ik toch blij met mijn lieve moeder en zusje. Met z’n 3en staan we mega sterk!
  

Na onze lunch pakten we nog wat winkeltjes aan de boulevard en liepen we nog even op de pier. Super veel wind om eventjes lekker uit te waaien! Heerlijk!
Deze foto vertelt hoe veel verdriet een mens kan hebben.. Ik was helemaal in gedachte en kon alleen maar even aan papa denken. Bij de mooie, ruige zee. Dat voelt zo goed. 
  

Woensdag moest ik eigenlijk weer naar school maar door de heftige emotionele dag ben ik niet gegaan en bleef ik een dagje thuis. Ik maakte foto’s, wandelde veel buiten en kwam weer even tot mezelf. 

Ik hou van de herfst en de prachtige kleuren buiten! Ik maakte dik een uur foto’s en vind dat zo fijn. Even tot rust komen en aan niks hoeven denken. De foto’s deelde ik al met jullie.
  

Rond een uurtje of 4 maakte ik samen met Isabelle cinnamon rolls. Kaneel achtige broodjes met kristal suikertjes. Ze waren best goed gelukt en ik zeg je, een echte herfst snack! Hmmm! 

Een van de foto’s die ik woensdag maakte. Dit vond ik echt zo’n kerst achtig plaatje door de rode kleuren van de besjes. Pretty!

Zaterdag stond er iets spannends te gebeuren!  Hoewel ik vrijdag ineens helemaal niet lekker was had ik zaterdag mijn afspraak staan bij beautybyroos haarextensions. Jaaa! Ik kreeg eindelijk lang haar! Na 3 uur, veel gezellig gekletst met Andrea en een hoop plukjes haar had ik ineens long hair! Ik ga er nog uitgebreid over schrijven natuurlijk! 

Waaaahhh!!! De Before en After foto waar je het verschil heel erg goed kan zien. Ik ben zo blij met dit! De kleur, lengte en de stijl waarin ze het hebben geknipt zijn super. Love it!
  

Wooohoo! Ineens heb ik lange lokken! Zo gek eigenlijk! Ineens voel ik heel veel haar op mijn rug en in mijn nek, kan ik het krullen, stijlen en er alles mee doen waar ik altijd al van droomde. Zo gelukkig ermee!

Savonds kwam vriendinnetjes Pamela eventjes kijken naar het resultaat. Zo lief dat ze dan even een uurtje komt! <3 
  

Zondag was een heerlijke herfstige dag met een zonnetje en heel veel blaadjes in het bos. Samen met Isabelle gingen we even een lekkere wandeling maken, kletsen we bij en maakten we uiteraard foto’s! Ik moest natuurlijk even een foto hebben met mijn lange lokken! 

Herfst kriebels! Hihi! Het bos is zo mega mega mooi! 
  

Savonds gingen we naar Dreumel omdat mijn lieve oma jarig was. Ze werd 83 en dit vierden we samen met haar en dushi erbij! Ik gaf haar een kleurboek voor volwassenen met allemaal portretten van schilders. Dat vond ze erg mooi en leuk! Het was een gezellige avond 🙂 

Hey daar! Ik met lang haar! Hihi. Het blijft gek.. Ineens heb ik op mijn rug en schouders lang haar hangen. Maar wat ben ik er gelukkig mee! Nogmaals ga ik er snel wat over schrijven want beautybyroos is geweldig! 

En dat waren de foto’s! Veel verdrietige foto’s van papa’s dag maar ook een paar blije foto’s van mij nadat die moeilijke dagen om waren. Het blijft dubbel.. Ik ging met een dubbel gevoel naar de hair extensions. Wat zou papa ervan vinden? En 2 jaar geleden was het allemaal pas gebeurd. Heel erg lastig. Gelukkig is deze week luchtiger en fijn. Ik heb vakantie en ga morgen 2 dagen weg met mijn beste vriendin Pamela. We gaan naar Amsterdam en overnachten in Zaandam. Yay! Uiteten, winkelen, cultuur snuiven. Donderdag heb ik gewoon stage en moet ik in het weekend werken. Lekker druk! Hoe is het met jullie? Fijne week gewenst!

2 reacties op “photodiary ❤️ herfst, lang haar en vakantie”

  1. Estrella schreef:

    Leuke foto’s. Staat je erg mooi, dat lange haar!

  2. Marleen schreef:

    Leuke foto’s! Heel mooi en fijn dat jullie met zn drietjes naar het strand gingen om je vader te herdenken en gewoon samen te zijn. Je haar ziet er trouwens heel mooi uit! Ik vind langer haar je wel echt mooier staan denk ik 😉 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *