www.charlottestorij.nl
21. 10. 2015

De herfst maand is in volle gang en dat betekend weer dat mijn lippen protesteren en sneller barsten door de kou. Nu is het gelukkig nog niet mega koud maar af en toe in de vroege ochtend uurtjes is het toch wel guur en daar hebben mijn lippen het dan onder te verduren. Ik heb snel schrale lippen, velletjes en opengebarsten plekjes. Ik heb al ontelbaar veel reviews voorbij zien komen van EOS. Een merk met lipbalms, handcrémes en nog meer verzorgingsproducten. Iedereen kent ze denk ik wel, de schattige ronde lippenbalsems. Ook ik ben er helemaal weg van en deel graag mijn mening! 

EOS lipbalm staat bekend om de mega leuke vorm van deze balsem. Normaal ben je een lippenbalsem gewend in een blikje of een stick vorm. Maar deze zitten in een schattig bolletje verpakt. De lippenbalsems zijn niet rond maar meer ovaal. Je kan ze vergelijken met een ei die rond en plat aan de onderkant is. Daarom liggen ze zo fijn in je hand en gebruik je deze musthave heel erg graag. Ik heb 2 verschillende varianten: sweet mint en pomegranate rasberry. Ieder een eigen kleurtje en heerlijke geur!

De balsem zelf is namelijk ook rond van vorm! Hoe leuk is dat? Normaal heb je een stick of blikje wat ik al zei en is het al gewoon simpeltjes maar dit is zo leuk! *als ik mijn lippen even insmeer kijken mensen echt zo van: okey? *Het is even wennen bij het aanbrengen, maar ik moet zeggen dat het me erg goed bevalt. Ze maken mijn lippen zacht, plakken niet en laten een subtiel geurtje achter. Ze zijn niet ongelofelijk verzorgend en zullen extreem droge lippen niet kunnen opknappen, maar voor normaal gebruik zijn ze prima. Bovendien zijn ze 100 procent natuurlijk en voor 97 procent organisch. Ze bevatten geen parabenen of petroleum en worden niet getest op dieren. Grote pluspunten dus!

Hihi! Staat leuk toch zo’n klein lipbalm eitje waar je even je droge lippen mee verzorgt. Love it! Het werkt zo makkelijk en snel en de geurtjes van de balsems zijn fijn. Sweet mint is zoals de naam het zegt een frisse mint geur en laat een koude tinteling achter op je lippen. Heel erg fijn! Pomegranate rasberry is zoet en is ook erg fijn om op je lipjes te hebben. Hmm!

De balsem laat trouwens geen kleur achter. Ze zijn echt alleen maar verzorgend en dus kan je dit niet vervangen voor een gloss of een lipstick. Hij geeft een klein subtiel glansje achter maar dit trekt snel in en maakt je lippen soepel en verzorgend.

Ik ben er echt heel erg blij mee! Ik had ze al zo vaak voorbij zien komen online en in verschillende winkels. En nu kan ik eindelijk mee praten en mijn lippen insmeren met dit vrolijke eitje. Ik heb de EOS lipbalms gekocht in de winkel Chique Cosmetique in Rotterdam. De EOS lipbalms zijn er in nog meer varianten en die vind je er allemaal! Je kan ze ook online bestellen bij o.a Aliceandjo De lipbalms kosten €5,25 per stuk. Ik ben fan! Ze gaan makkelijk mee in je tas, je smeert snel en op een leuke manier je lippen er mee in en ze geven hydratatie, verzorging en een fijne glans aan je lippen. Sweet mint is mijn favoriet! Zo kom ik de koudere dagen wel door, en mijn lippen ook! 🙂 Wat vind jij van deze eitjes?

2 reacties op “EOS lipbalm”

  1. Ik heb ze ook al vaak gezien en ze worden nu ook bij de DM Drogerie verkocht, maar ik vind ze nog steeds zo duur haha. Maar prijs/kwaliteit verhouding zal wel goed zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *