www.charlottestorij.nl

  
Ik ben een seizoensmens. Enorm. Als je aan me vraagt wat mijn favoriete seizoen is dan vind ik dit erg lastig. Ik houd van alle seizoenen die ons landje te bieden heeft. Misschien is de herfst toch wel mijn favoriet! Ondanks de vele regen buien en humeurige mensen is dit seizoen zo prachtig.. Ik laat jullie weten waarom!

  
De natuurlijke omgeving veranderd.

Van zomerse bloesem bomen schakelen we dit seizoen al snel over naar de prachtigste natuur! Bomen die verkleuren, rood en oranje blaadjes en alle andere prachtige kleuren die je in de herfst tegen komt. Mensen zeggen vaak, ja maar dan zijn de bomen al helemaal kaal. Nee! Juist in de herfst maanden worden de bomen anders van kleur en dwarrelen langzaam de kleurrijke blaadjes naar beneden. Prachtig!

Reden om lekker te gaan wandelen/joggen

Niks is zo fijn om te wandelen buiten. De geur van de natuur, boomschors en een net vers gevallen regen buitje te ruiken. Joggen door het bos is trouwens ook mega fijn. Een fris briesje, de geur en de prachtige natuur om je heen. Juist een extra motivatie om te gaan  

  
Decoratie in je kamer/huis

Elk seizoen heeft zijn charmes. Tijdens de herfst periode vind ik het leuk om mijn kamer hier ook een kleine switch aan te geven. Een thema hoekje met eigen gemaakte dingetjes of leuke lijstjes met herfstige quotes. Sowieso kaarsjes en alles wat cosy is zet ik in m’n kamer neer. Want zeg nou zelf, dat je toch superleuk! ?

Engerieker

Ik ben in de oktober maanden juist veel energieker! De meeste van ons krijgen een herfst dip en blijven het liefste warm binnen onder een warm deken, gehuld in een dikke trui op de bank. Ik niet! Ik trek warme kleding aan, pak mijn camera of neem dushi mee en ga lekker wandelen. Door de frisse herfst lucht krijg ik zo veel meer energie! Ik voel me fitter en heb in alles weer zin! Tuurlijk blijf ik wel mijn vitamine pillen slikken voor de nodige weerstand. 

  
De mode, sjaals en toffe schoenen.

Yes! De zomer is voorbij en dat is even zuur want we moeten de bikini inwisselen voor een warme dikke trui en laarzen maar dat kan ook heel erg leuk zijn! In de herfst is de fashion zo onwijs leuk! Warme kleuren, veel laagjes en vooral veel toffe laarzen en dikke wollen sjaals. Love it! Lekker warm en toch heel erg fashionable!

  

Pumpkin spice en alle andere warme beverages 

Had ik het al gehad over de lekkere warme drankjes die je in de herfst weer lekker kan drinken. En dan met name de pumpkin spice latté bij Starbucks! Een hele grote favoriet van mij. Yum! Ook warme chocolade melk en liters thee gaan er dit seizoen in natuurlijk. Maar de herfst is perfect om dit soort warme drankjes te drinken en de spa en ijsthea maar een eventjes lekker te laten.

Het scheermesje gaat langer mee

Haha! #girlstruggles. Nu wil ik niet aanmoedigen om allemaal behaarde aapjes te worden maar doordat we allemaal weer warme truien dragen is scheren iets minder noodzakelijk. Gehehe!

meer tijd voor bloggen

YAS! Misschien wel een heel belangrijk punt! In de herfst bloeit alles qua social media, blogs en YouTube weer op. Want ja, in de zomer chillt iedereen in de tuin, warm in de zon en heb je weinig zin om achter je laptop te gaan en blogartikeltjes te maken. Maar de herfst nodigt juist uit! Een flinke regenbui,laptopje erbij en lekker bloggen! Heerlijk!

Lijkt me duidelijk toch?!! Van mij mag de herfst snel beginnen! Ondanks de regen en de zeurderige mensen kan de herfst ook heel erg fijn zijn! Wat vind jij fijn aan de herfst? 

4 reacties op “waarom de herfst heel fijn kan zijn?”

 1. Manon schreef:

  Ohh wat lekker!!! i love herfst!

 2. beautyforgirls schreef:

  Ik hou van de herfst, leuk artikel.
  Liefs, xxx

 3. Dana schreef:

  Absoluut geen herfst liefhebber! Al moest ik wel lachen om de scheermesjes but it is true 😀

 4. Estrella schreef:

  Heerlijke inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *