www.charlottestorij.nl
27. 08. 2015

Fotografie vind ik geweldig. Lekker met je camera op pad gaan, de lens instellen en mooie foto’s schieten. Het meest leuke zijn de kleurrijke bloemetjes, planten en andere natuurlijke omgevingen waarin je toffe foto’s kan maken. Love it! In mijn plaats zijn helaas niet zulke spectaculaire bloemen en natuurlijke omgevingen te vinden en daarom ging ik naar Arnhem! Ik fotografeerde genoeg mooie en kleurrijke dingen! ^^

3 reacties op “kleurrijke bloemetjes”

  1. Dana schreef:

    hele mooie foto’s heb je geschoten!

  2. Eline schreef:

    Ik vind vooral de lavendel foto heel erg mooi! Heel erg tof gefotografeerd allemaal!

  3. Estrella schreef:

    Wauw, mooie foto’s Charlotte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *