www.charlottestorij.nl

Het was een heerlijke zomer! En hij is gelukkig nog niet voorbij! Afgelopen zomer hebben we weer een hoop trends en leuke collecties voorbij zien komen! De maxi dresses waren helemaal hot en ook de kleding stukken met fringes! Niet te vergeten dat de tempory tattoo’s daar mega leuk bij matchen! Vandaag laat ik jullie het leuke effect zien!

Ik heb mijn tempory tattoo’s gekocht bij verschillende winkels. Action, Hema, Etos, big bazaar. Alles verkoopt de leukste tattoos. Je kan ze ook op internet en online vinden maar tegenwoordig heb je ze heel goedkoop en genoeg keus! Tattoo’s met veertjes, leuke bandjes voor je enkel of bijvoorbeeld een leuke tattoo op je hand. Genoeg variatie mogelijk! Mijn tattoos zijn allemaal goud met af en toe een zilver accent. Tempory!

Het werkt heel simpel! Allereerst kies je de tattoo die je wilt. Dan haal je het transparante velletje eraf en breng je de tattoo op de gewenste plek aan. Daarna dep je hem nat met een sponsje en haal je de tattoo er af zodat je dat tattoo op je huid hebt zitten. Easy!

Yay! Ik heb mijn tempory tattoo’s  op verschillende plekken gepakt voor een leuk effect! Ik heb er eentje aan de zijkant van mijn zij, eentje op me hand, eentje vlakbij mijn borst en eentje bij mijn boven arm als soort bandje. Pretty!

Ik vind het effect van de tempory tattoo’s erg zomers en vooral erg leuk. Ook leuk met een feestje. Je kan er erg mee variëren en er zijn verschillende varianten in allerlei grotes, formaten en figuren. Zwaluwen, veertjes, zonnetjes, stukjes waar je enkel bandjes mee kan maken. Alles voor een super leuke zomer! Met deze hippe tattoo’s kan  je jezelf helemaal onder plakken haha! De tattoo’s variëren van prijzen in de €2 tot €5,00. Wat vind jij van deze trend?

3 reacties op “summer tempory tattoo’s”

  1. Eline schreef:

    Heel erg leuk, staat gelijk lekker zomers!

  2. Estrella schreef:

    Leuk! Die fringe-bikini is ook mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *