www.charlottestorij.nl

Kwasten zijn iets wat je dagelijks gebruikt. Met je make-up aanbrengen, foundation, een oogschaduw die je mooi kan blenden. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Zelf gebruik ik genoeg kwasten maar tegenwoordig hebben budget merken ook hele fijne kwasten. Essence is gekomen met nieuwe kwasten. In het vast assortiment zaten al een paar hele fijne kwasten maar er zijn ook hele mooie kwasten bijgekomen. Ik heb er drie voor jullie gekocht en ik review ze vandaag uitgebreid in dit artikel.


De vernieuwde kwasten van Essen’s zien er erg mooi uit. Een frisse uitstraling! De kwasten hebben pasteltinten en leuke bloemetjes motiefjes. De kwasten zitten in plastic hoesjes en op de achterkant staat wat informatie. Op de voorkant staat welke kwast je hebt. Ikheb drie verschillende kwasten. Ze zijn allemaal voor ogen want ik vind oog kwasten erg fijn. Essence had ook nog kwasten voor gezicht en shaping. Deze kwasten zijn allemaal heel erg budget.

Ik heb 3 verschillende oog kwasten mee genomen. Er waren nog een paar verschillende varianten maar deze vond ik het fijnste. Van links naar rechts zie je de Essence eyeshadow brush, eyeblender brush en de giant eyeshadow applicator waar ik het meest benieuwd naar was. Die zag er veel belovend uit!

ESSENCE EYESHADOW BRUSH

De oogschaduwkwast heeft wel wat weg van de concealerkwast, maar is korter. Ik vind dat Essence deze heel goed heeft gemaakt. Niet te groot, niet te klein, lekker zacht en met genoeg haren. Een prima basic oogschaduwkwast. Eentje die je er haast ongemerkt elke dag bij pakt. Essence eyeshadow brush €1,39

ESSENCE EYE BLENDER BRUSH

De eye blender in lilakleurige uitvoering is lekker groot en luchtig. Hoe leuk ziet dit er uit! Hij brengt oogschaduw subtiel en mooi vervaagd aan in de arcadeboog. Al aangebrachte oogschaduw vervagen doet hij iets minder goed omdat hij daar net wat te weinig power voor heeft. Voor aanbrengen is hij wel heerlijk zacht en flexibel. Essence eyeblender brush €1,59

ESSENCE GIANT EYESHADOW APPLICATOR

Een enorme spons applicator, wat moet ik daar nou van denken? Ik hou helemaal niet van sponsapplicators. Ze slurpen meer product op dan dat ze aanbrengen, ze brengen niet mooi aan en ze je kunt er helemaal niet mee blenden. Toch wilde ik deze uitproberen! Helaas bleek hij net zo onhandig als ik verwachtte. Het schuim beweegt niet mee, is stroef en past niet lekker op mijn oogleden. Essence Giant Eyeshadow Applicator € 1,89

Ik ben positief over deze kwasten van Essence. Heel betaalbaar, maar toch ook van goede kwaliteit. Prima kwasten voor de beginner of als je er net als ik niet genoeg van kunt hebben. Heel vernieuwend zijn ze misschien niet, maar ik vind het fijne basics en ze hebben een leuk jasje gekregen. Zo zijn er dus ook nog gezichtskwasten en nog een eyeliner kwastje. Ze staan hip, doen goed hun werk en zijn mega betaalbaar!

Essence kwasten zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

 

3 reacties op “Essence vernieuwde kwasten”

  1. Sasha schreef:

    Wat een mooi, uitgebreid artikel! Die mega eyeshadow ziet er inderdaad apart uit haha!

  2. Esmay schreef:

    Fijne kwasten! Ik ben benieuwd naar de blendingbrush!

  3. Suz schreef:

    Mooie kwasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *