www.charlottestorij.nl

image

Hey goeiemorgen!! het is vandaag zaterdag en ik ben druk aan het werk bij de EMTÉ mijn laatste werkdagje! na vandaag heb ik eindelijk drie weken vakantie. Yes! ik ben er zo aan toe. ik heb de afgelopen weken alleen maar ge werkt. Werken werken werken… uurtjes maken, heel veel kassa draaien, veel klanten zien en heel veel producten gescand haha !  Ik kan geen briefjes van vijf, muntjes van twee afwasmiddel, groenten en caissières meer zien haha ! Maar ja ik heb het wel heel goed naar mijn zin dus dat scheelt weer. Vandaag heb ik dan eindelijk vakantie en gelukkig is het in Nederland gewoon lekker weer en kunnen we lekker aan het water liggen.  Over werk gesproken gisteren in de pauze zat ik met een paar collega’s en hun hadden in de gaten of gehoord van andere mensen dat ik videos maakten en een blog had. Ik vind dat heel apart en best wel awaard.. Als je dan ziet dat hun jouw video’s gaan kijken haha! Natuurlijk is het leuk maar ik weet niet goed hoe ik ermee om moet gaan. Ik vind het leuk dat ze zo reageren alleen ja het is toch een beetje zoiets van oké ik ken jullie dus het is apart ofzo?! Nou misschien is het niet apart maar jullie snappen vast wel wat ik bedoel als blogger toch?

Wat er de komende weken om op de planning staat is vooral lekker uitslapen, genieten van het zonnetje, bruin worden en de missie hebben om niet als een kreeft tdrug te komen van het strand haha! En ik wil gewoon lekker genieten om vakantie vooral veel aan mijn blog werken want ik heb nu weer een heel jaar gekocht voor mijn domein naam  en dus kan ik weer lekker posten! Ook wil ik video’s opnemen. Ik heb heel veel producten nog liggen om te review en samenwerkingen die ik graag wil posten. Dat gaan jullie allemaal zien ! Maar ik wilde vandaag even een persoonlijke update doen. Ik toch zoiets van ja ik wil even laten weten hoe het gaat hihi. Hoe is het met jullie? Dikke kus en geniet van de zonnige temperaturen!

3 reacties op “work a holic heeft vakantie!”

  1. Geniet van je welverdiende vakantie!

  2. Manon schreef:

    Succes met je laatste werkdagje en geniet ervan!

  3. Marleen schreef:

    Heerlijk dat je eindelijk vakantie hebt! Ik moet ook alleen vanavond nog en dan heb ik ook drie weken vakantie! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *