www.charlottestorij.nl
29. 07. 2015

Als je nu het woord zomer hoort dan zul je denken, waar is de zon? Het regent nu al continu en van de zomer is weinig te merken in Nederland. Ik wil toch een beetje zomer op mijn blogje knallen en daarom doe ik vandaag de I ♥ summer tag! Vragen over mijn favoriete ijs, vakantie en andere dingen die helemaal te maken hebben met de zomer! Terwijl het buiten regent dat het giet waan ik me even in de gedachte van zon, zee en strand.


1. Wat is je favoriete ijsjes smaak?

Heel erg lastig want er zijn zo veel ijsjes smaken. Ik vind in de zomer waterijs het lekkerste omdat dit gelijk de dorst lest. Split ijsjes met dat witte romige is ook een lieveling van mij. Maar room en Italiaans ijs bij een ijssalon vind ik ook heerlijk! Niet te vergeten de heerlijke magnums en mcflurry’s van McDonalds! Oeps, ik kan niet kiezen haha!

2. Welke kledingstukken vind jij in de zomer onmisbaar?

Ik draag in de zomer het liefste luchtige en lichte kleding stukken. Denk aan korte broekjes, jurkjes en bikini’s haha!! Vanzelfsprekend dat die niet mogen ontbreken in je kleding kast voor de zomer. Mijn favoriete item is denk ik wel de maxi dress! Luchtig, bedekt meestal mijn littekens op mijn schouders en je hebt ze tegenwoordig in heel veel trendy modellen.

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?

Het liefste gewoon ijs koud water! En dan water met een verfrissend smaakje. De laatste tijd maak ik water met schijfjes citroen en komkommer erin. Het aller lekkerste zomer drankje? Spa rood met munt en citroen. Da Yum! Je hebt tegenwoordig in de supermarkt kant en klare flessen met frisse smaakjes. En ook flesjes voor onderweg. Oh yess!

4. Wat is je lievelings activiteit in de zomer?

Naar het strand gaan! Ik hou echt van strand. Het is zo rust gevend en je kan er een hele leuke dag uit van maken. Strand tentje erbij, lekker lunchen en genieten van het zand tussen je tenen. Ik ga dit jaar niet op vakantie helaas maar dat soort dagen maken alles goed. Dan is het net of je aan het Spaanse strand ligt. Oke, bijna dan 😉

 

5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?

In de zomer draag ik bijna geen make-up. Foundation is niet nodig omdat de zon onze huid lekker bruin maakt. Tegenwoordig heb ik wimper extensions en hoef ik dus niks meer aan mijn ogen te doen. Het enige wat ik gebruik is een dag créme, wat highlighter en blush en een lichte lipkleur. Tegenwoordig de colour balm van Hema die super fijn is! Wat ik ook leuk vind voor een zomerse make-up look? Een vrolijk kleurtje onder je waterlijn. Het liefste aqua blauw 🙂

6. Wat is jou favoriete zomerse liedje?

Danza Kudoro! Het doet me zo enorm denken aan Curacao en de zomer. De nieuwe van Enrique Eglesias is trouwens ook een lekker nummer!

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?

In de zomer eet ik het liefste lichte en frisse dingen. Echt geen volle warme maaltijden hoor! In de zomer eet ik het liefste salades en koude pasta’s. Mijn favoriete salade is de salade met mozzarella, tomaatjes, rucola en walnootjes. Hmmm! Maar met geitenkaas is trouwens ook altijd goed. Fris en toch gezond!

8. Wat is jouw ultieme zomer DIY?

Ik doe helemaal niet echt aan DIY.. De laatste tijd ben ik wel helemaal in to de kleur bezigheitherapie. Kleurboeken voor volwassenen, mandala’s, het is allemaal zo leuk om te doen! Mag ik dat dan tot DIY benoemen? ^^ Trouwens, fotografie in de zomer vind ik ook geweldig leuk! Zo veel leuke bloemetjes <3

9. Wat voor geurtje draag jij zomers?

Ook weer een frisse en bloemige geur. Ik ga absoluut niet voor een zware donkere geur met zware noten maar ik ga voor frisse geuren en splashes. Fruit geuren, bloemige geuren en tropische noten zoals citrus of freesia. Jill Sander Sun vind ik een heerlijke geur voor de zomer! Maar de laatste tijd gebruik ik ook veel body splashes van Victoria Secret.

10. Welke plannen heb jij voor de zomer?

Veel dagjes weg! Zoals ik al zei ga ik niet op vakantie wat ik aan de ene kant super jammer vind maar aan de andere kant kan ik wel veel andere leuke dingen doen. Ik heb veel op de planning staan voor mijn blog, heb een toffe samenwerking en ga verder veel afspreken met vriendinnen en dagjes winkelen en naar het strand. En natuurlijk volop genieten van de zon die nu ver te zoeken is haha!

En dat was de I love summer tag! Duidelijk dat ik heel erg van de zomer houd toch? Vrolijke mensen om je heen, jurkjes en rokjes en je voetjes in het zand met een frisse cocktail in je hand. Dat is echt wel beter als de herfst! Nu ik naar buiten kijk zie ik donkere wolken, bliksem flitsen en mega harde regen buien maar ik waan me in de zomer. In gedachte dan haha! Mocht je deze tag willen overnemen mag dat natuurlijk altijd! Is de zomer ook jou favoriete seizoen?

4 reacties op “I ♥ summer tag”

  1. Melisa schreef:

    Suuuper leuk! Mooie foto’s ?

  2. Emilia schreef:

    Wat een superleuke foto’s allemaal! 😀 En echt een leuke tag om te lezen ook. Nu heb ik heeel veel zin om naar het strand te gaan!

  3. Manon schreef:

    Leuke Tag om te lezen, je hebt er ook mooie foto’s bij gezet !

  4. Daar krijg je zeker wel een zomers gevoel van! Mooie foto’s heb je ook bij het artikel geplaatst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *