www.charlottestorij.nl

Laatst liep ik in de Op=Op voordeelshop en kwam dit compacte palette tegen. De bekende palettes van W7 zijn geweldig geliefd bij alle bloggers. Ze zijn goedkoop maar wel heel erg goed van kwaliteit! Tegenwoordig brengt Naked het prachtige merk Too Faced ook hele mooie palettes uit. Een handig palette voor onderweg die klein en compact is beter bekend als Naked Basics. Natuurlijk moet daar ook een dupe van komen en dus laat ik je kennis maken met het palette in the nudes!


Het palette is heel praktisch, fijn en compact. Je kan hem makkelijk mee nemen in je tas, naar een weekendje weg of gewoon in de trein als je eventjes je make-up bij wilt werken. Het palette is een klein tinnen blikje met wat bedrukking op de voorkant. Het oogt niet goedkoop maar ziet er gewoon prima uit. Het blikje voelt trouwens licht aan, prima dus! Op de achterkant staat nog de kleurkeuze van dit palette en de ingrediënten.

Als je het blikje opent zie je de kleurtjes gelijk zitten. Ze zitten verpakt in een foam pad. Stevig en grote oppervlaktes zodat je makkelijk met je kwastje bij de oogschaduws kan. In het palette zitten 6 kleurtjes. Van heel licht nude naar wat donkere tinten. Een prima palette voor elke dag! Dit is gewoon een basis die elk meisje eigenlijk wel kan hebben. Sommige kleurtjes kan je prima als basis of highlight gebruiken. In het palette zit geen kwastje.

Het palette bevat 6 kleurtjes die allemaal een eigen naam hebben. Leuk! Dit soort kleine details vind ik belangrijk bij oogschaduws.  Van links naar rechts zie je Shrimp, Oops, Venice, Wink, Katie en Cargo.

Toen ik ging swatchen viel het me een klein beetje tegen. De eerste 3 kleuren zijn erg licht en vallen helemaal niet zo op. Het eerste kleurtje shrimp is wel een koele highlight die je prima kan gebruiken onder je wenkbrauw op het bot of in je ooghoeken. De 2 kleurtjes daarna zijn bijna niet zichtbaar. Heel licht. oops is een koffie kleurtje die neigt naar roze en opzich ook prima kan als highlighter. De lichtbruine kleur is amper zichtbaar. Venice heeft geen shimmers maar gewoon een mat bruin kleurtje. Gelukkig zijn de 3 kleuren die erna komen wel prachtig en beter gepigmenteerd. De 4e kleur Wink is een taupe oogschaduw. Katie is bijna hetzelfde als de taupe kleur maar je kan hem wel goed opbouwen. De laatste kleur cargo is zwart gepigmenteerd en prima te doen. De oogschaduws hebben geen shimmers maar zijn allemaal mat.

Mijn mening over dit palette? Gemengde gevoelens. Het pigment is mwah.. Niet alle kleurtjes zijn prachtig en goed gepimenteerd. Maar de laatste 3 kleuren zijn dan wel weer prima en goed qua pigment. De kleurtjes zijn wel goed op te bouwen en je kan ze gebruiken als highlight. De oogschaduws zijn zacht, poederig en blijven redelijk goed zitten. Waarom ik dit toch deel? Omdat het palette wel praktisch is! Ik neem hem graag met me mee in mijn tas om eventjes een highlightje te maken of een nude ooglook te maken. Prima palette voor beginners of meiden die een basis oogschaduw mee willen nemen! Het palette is o.a te koop bij de op=op voordeelshop en Big Bazar voor €5,99

3 reacties op “w7 in the mood natural nudes”

  1. Kirsten schreef:

    Persoonlijk omdat ik het UD naked palette al heb zou ik ook daar voor kiezen maar mocht je het budget daar niet voor hebben is het inderdaad wel een praktisch palette.

  2. Manon schreef:

    Ik vind dit een mooie palette, ben er erg blij mee!

  3. Kim schreef:

    Oei dat ziet er niet zo he goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *