www.charlottestorij.nl

Hey hey! Ja, je bent nog steeds op mijn blogje www.xxxcharr.nl. Het is een hele tijd stil geweest hier want ik heb eventjes een break genomen. Vorige keer typte ik al dat ik er helemaal voor wilde gaan maar toen was ik toch nog heel druk met school, werk en stage maar nu heb ik zomer vakantie en dus alle tijd om lekker te bloggen, foto’s te maken (nieuwe SD kaart is onderweg!) video’s op te nemen en weer heel veel inspiratie kan hebben voor artikeltjes. Allereerst een frisse roze nieuwe start met mijn nieuwe layout! Ik heb er lang aan gewerkt en ben erg trots op het resultaat. Ik hoop dat jullie me gewoon blijven volgen! ^^ Laat me even weten wat je vind van deze layout en wat je het liefste wilt lezen op xxxcharr.nl. Suggesties, tips, alles is welkom! Maar voor nu is het weer tijd om lekker te bloggen, reviews te gaan schrijven en heel veel te delen! Vanaf morgen kunnen jullie weer artikels verwachten! See you soon guys!

8 reacties op “een frisse roze start ♥”

 1. Kirsten schreef:

  Je lay-out ziet er heel mooi uit, welkom terug <3!

 2. Manon schreef:

  Ziet er goed uit, welkom terug!

 3. Tessa schreef:

  Wat leuk! Ik dacht toevallig laatst nog aan jouw blog, ik was er vroeger altijd groot fan van haha!

 4. Melissa schreef:

  Yay! Je layout is mooi!

 5. Geslaagde nieuwe layout! Ik heb op mijn scherm wel moeite om het grijs op wit te lezen. Misschien de letters iets donkerder maken

 6. Femke schreef:

  Oooh wat mooi zeg, super goed gedaan!!!

 7. Miranda schreef:

  Ziet er mooi uit!

 8. Estrella schreef:

  Leuk die header! Ik vind alleen je tekst vrij slecht leesbaar. Ik denk door de combinatie van lettertype en het kleurtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *