www.charlottestorij.nl

 photo 11355659_1004217212922251_412537238_n_zps9gxxlkkq.jpg Goeiemorgen! Ik begin weer met frisse moed aan een nieuw artikel. Een nieuwe week, een nieuwe maand en weer een nieuw artikel op mijn blog! Eindelijk! Vandaag deel ik met jullie een hele grote photodiary. Foto’s van de afgelopen maand, veel selfies, dagjes weg, food foto’s en meer. Ik heb er weer zin in! Kijken jullie mee?Ik heb nu natuurlijk studenten OV en kan doordeweeks gratis reizen. Heerlijk vind ik dat! Samen met Isabelle gingen we een dagje naar Amsterdam. Een combinatie van Schiphol en Zaandam zorgde voor een leuk dagje weg! Eerst even een selfie maken samen.

De eerste stop was Schiphol. We gingen hier voornamelijk voor Victoria Secret heen. Isabelle is daar helemaal weg van en wilde graag wat shoppen daar. Daarna liepen we naar het vliegtuigen dek en maakten we daar nog eventjes foto’s. Nou, ik had een goede vlucht gehad hoor! Haha

Daarna gingen we door naar Zaandam! Ik vind dit zo’n superleuke stad. De huisjes, de sfeer en de mensen. Alles is zo fijn. Ik had mijn camera mee genomen en maakte flink wat foto’s van de leuke huisjes.

Natuurlijk moesten we eventjes de Primark in! Ze hadden leuke spulletjes, schoenen en heel veel zomer items! Ik maakte eventjes een selfie met deze pretty hoed en Isa op de achtergrond. Smile!

De sisters aan het shoppen! Isabelle met haar roze VS tasje en ik met een grote Primark tas. Shop till you drop!

De dag erna had ik gewoon school en ging ik na mijn praktijkles door naar Den Bosch om samen met Pamela een fotoshoot te gaan doen. Ze had kaartjes gewonnen voor een friends shoot en vroeg mij mee. Super superlief! Ik had mijn make-up, stijltang en kleding mee genomen en we maakten ons klaar voor de shoot!

Het resultaat van een van de foto’s! Woaah ik ben er zo blij mee! Het was een super superleuke ervaring om te doen en we hebben enorm veel gelachen. Samen met Pamela heb ik nog meer foto’s gekozen maar die deel ik later nog wel. Ik vertel je dan gelijk wat meer over de shoot en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Maar wat een prachtige foto!

Na de shoot belanden we nog eventjes bij de Starbucks voor een lekker warm drankje. Ik nam een white café mochha want dit mocht wel aangezien het weer heel erg herfstig was.

Die donderdag was het Hemelvaart! Samen met mijn vriendinnen gingen we naar Dance Tour in Den Bosch. Het was superleuk! De hele dag goed weer, gezelligheid, een fijne sfeer en leuke dansjes! Een hele leuke dag  <3

Dance tour met m’n girlsssss

Zondag 14 mei was het natuurlijk moederdag! Isabelle en ik dekte de tafel, maakte verse sinaasappelsap en een lekker ontbijtje. Helaas was mama grieperig en bleef ze in haar bedje liggen. Helaas!

Hmmm! Dat weekend was het zo fijn weer! Voor mijn gevoel was het 25 graden en we konden lekker buiten eten! Yum. Soepje, stokbroodjes en salade. Een perfect maaltje met dit warme weer.

Maandag was het Pinksteren en gingen Isabelle, ik en mama samen een dagje naar Rotterdam de dierentuin! Mijn favoriete dieren zijn toch wel olifanten en giraffes. Het was fijn weer, ik nam mijn camera mee en we hadden een hele fijne, leuke dag tussen de dieren.

Me, myself and the elephantsss. Mijn prachtige zelfbeeld haha!

Een mooie kleurrijke shot van de papegaaien.

Deze giraffe is bekroond tot fotomodel omdat hij precies op dat moment dat ik de foto maakte zijn kop naar me toe draaide. Prachtige dieren en wat een goede shot!

Happy feeets! De dag erna had ik praktijk examen van de auto maar helaas ben ik gezakt. Volgende keer beter. Die middag was het lekker weer en zocht ik wat afleiding door mezelf een pedicure te geven. Voeten lekker scrubben, verzorgen met voet créme en een leuk kleurtje lak op mijn nagels. Mijn voetjes waren weer blij.

Ik had vorige week ook nog eventjes wat leuke aankoopjes gedaan bij de Primark. Naast mijn school zit een groot filiaal en dat is dan te verleidelijk om even naar binnen te gaan. Ik kocht o.a 2 paar schoenen, een spijker blouse, een pyjama en wat sieraden.

Binnekort deel ik weer mijn persoonlijke foto’s die ik maakte met mijn Canon. Het was zo fijn zomers weer en deze paardenbloemen riepen me om zo’n BLOW foto te maken ^^


Selfie met lieve oma. Haar reactie? Wat is een selfie Charlotte? Haha!
Ik had in het weekend lasagna gemaakt voor oma, mama en Isabelle. Daar ben ik goed in en mijn lasagna is te yummeh. Hij was heel erg lekker!

Een lekker ontbijtje voordat ik ga werken. Een boterham met ei, spek en kaas. Yum! Een goede bodem is erg belangrijk!

Een mooi tafereeltje op tafel met lente cupcakes en chocolade in de vorm van bloemetjes. Pretty.

In de avond gaf ik mama een behandeling in mijn salon. Ik gaf haar een massage, een reiniging en epileerde haar wenkbrauwen. Wat is ze blij met een dochter als mij haha.

Selfie met lieve Pam. Ik ging eventjes langs haar huis om bij te kletsen en daarna had ze rijles.

Afgelopen donderdag moest ik helpen bij een event van stage. Het was een Ibiza event met sieraden, smoothies en vrolijke muziek. Wij moesten Cityspa promoten en lakte o.a de nagels van vrouwen en dames die langs kwamen.

Het was een heel gezellig event, echt een leuk plekje! Je kreeg er echt een fijne en chille sfeer van en de tijd ging supersnel voorbij. Die licht pompoms heb ik trouwens gekocht voor mama.

Vrijdag alweer in de trein onderweg naar stage voor een lange dag in Veenendaal. Natuurlijk met een warme Starbucks koffie en verse donuts.

Op het Ibiza event verkochten ze superleuke sieraden en horloges. Ik kocht dit mint groene horloge met rosé gouden accenten. Pretty en maar €15,00

IJSJESSSSS. Met disco spikkels want dat geeft een leuk gevoel.

Donderdag avond ging ik samen met Pamela weer richting Den Bosch om onze fotoshoot foto’s op te halen. Het waren zo veel foto’s en allemaal zo mooi en leuk. We konden bijna niet kiezen. Uiteindelijk hebben we 5 foto’s genomen en waren we er heel blij mee 😀

Pannekoeken zijn altijd een goed idee! En zeker als ze zelf gemaakt zijn 😀

Selfie op stage, lekker harsen, klanten ontvangen en druk bezig zijn. Good work!

Vrijdag avond ging ik naar de kapper en verfde ik mijn haar weer wat blonder met highlights. Yay! Blond past veel beter bij mij als het hele donkere bruine.

Zaterdag moest ik de hele dag werken bij Emté. Van 1 tot 7. Een lange dag maar wel lekker moneys verdienen!

Zaterdag avond had ik de verjaardag van oma en nog een feestje van een vriendin. Ik krulde mijn haren licht, deed leuke make-up op en maakte er een leuke avond van.
Isabelle en ik kochten laatst bij de Xenos van die selfie fun dingetjes waar je mee op de foto kan. Moustaches, hoedjes. Alles komt voorbij 😀 Love you sisss!

En dat was de mega lange photodiary dit keer! Heel veel foto’s, veel gebeurd en we zijn zo alweer dik een maand verder. Ik zit nog eventjes te twijfelen met mijn blog maar de grootste beslissing is gemaakt. Ik blijf bloggen! Ik mis het gewoon te veel. Ik mis jullie lieve reacties, het bloggen zelf en lekker artikeltjes maken. Hoe gaat het met jullie? Ik wens jullie een fijne week toe! <3

7 reacties op “photodiary ♥ heel veel foto’s”

 1. Manon schreef:

  Een heleboel gezelligheid! wat een leuke fotos

 2. Wat heerlijk al die foto’s! Veel leuke dingen gedaan! FIjn dat je daar zo van geniet!

 3. Danique schreef:

  Wat een leuke foto’s!

 4. Femke schreef:

  Ah fijn om weer wat van je te zien! Extra leuk ook, zo’n volle diary 😀

 5. Maaike schreef:

  Inderdaad: wat veel foto’s! Haha, maar helemaal niet erg. Het resultaat van de fotoshoot ziet er onwijs leuk uit.

 6. Annelies schreef:

  Wat een leuke photodiary! En zo gaaf dat je je eigen salon hebt 🙂 liefs!

 7. Ester schreef:

  Wat een ontzettend leuke en vrolijke foto’s. Zaandam wil ik ook nog altijd eens heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *