www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen! Wauw, na mijn blog break had ik ook al geen photodiary meer gemaakt. De laatste keer dat ik foto’s met jullie deelde was na de pasen en dat is toch alweer een tijdje geleden. Gelukkig heb ik de feeling voor het bloggen weer helemaal terug gekregen en stroomt de inspiratie uit mijn hersenpan. En volgende week vakantie dus genoeg tijd voor artikels! Vandaag heb ik mijn photodiary met de foto’s van de afgelopen weken. Ik ging een dagje winkelen in Amsterdam, had proef examens, maakte pizza’s en deed veel andere leuke dingen. Kijk maar mee!


Ik ga vaak na school even langs mijn lieve vriendin Pamela. We bespreken de dag/week samen, kletsen lekker bij en maken gekke selfies op snapchat. Daar zijn we echt een pro in haha! Ik hou zo veel van haar. In mei hebben we samen een fotoshoot! Yay!

De lente is echt door gebroken en dat kan je aan alles merken. Het lekkere zonnetje, de fijne tempratuur en de natuur met alle kleurrijke bloesems en planten. Prachtig! Mijn camera krijgt er maar geen genoeg van en ik vind het heerlijk om even lekker te wandelen en te gelijkertijd te fotograferen.

Woensdag was ik vrij van school door studiedagen en ging ik samen met mama een dagje naar Amsterdam! Het was super lekker weer, de sfeer was gezellig en we hebben het echt heel leuk gehad samen. Ik hou zo veel van Amsterdam. De typische grachten, het water, de fietsen langs de kanten. Love it.

We hadden vroeg in de middag al geluncht en tijdens het winkelen kregen we toch wel honger. We maakten even een tussenstop bij deze hemel van zoetigheid. Chocolade koeken, kaneel broodjes, donuts, wafels. Oh my. Te lekker allemaal.

En s’middags na het winkelen stranden we neer op een terras. We genoten van het lekkere weer, elkaar en hadden echt een moeder/dochter middagje. Zo fijn! Kijk mama gek doen met haar bitterbal haha!

S’avonds om 9 uur waren we thuis. Bepakt en bezakt met allemaal tassen vol met aankoopjes van die dag. Ik heb een shoplog gemaakt dus die komt zeker nog online!

Donderdag maakte ik geen foto’s. Vrijdag ochtend had ik eerst rijles en ging ik daarna naar een vriendin om haar make-up te doen voor gala. Dat had ze aan me gevraagd en ik vind dat ontzettend leuk om te doen. Ze woont op een flat met een prachtig uitzicht! Check die bloesems. Love itttt.

Vrijdag moest ik natuurlijk gewoon weer stage lopen! Onderweg in de trein, maar wel in het zonnetje!

Zaterdag had ik geen vrij en moest ik de hele middag van 1 tot 5 bij Emté werken. Ik werk de laatste tijd veel bij Emté maar dit is dan wel weer lekker voor mijn bankrekening haha! Ik had bloemetjes in mijn haar gedaan en het weer was lekker zonnig dus kon niet beter.

S’avonds na werk sprak ik samen met een vriendin af om nog ff lekker buiten in het parkje te chillen. Het blijft nu lekker lang licht, de temperaturen zijn fijn en s’avonds is alles nog mooier buiten. Ook mijn camera ging natuurlijk weer eventjes mee!

Outfit foto’s! Ik maakte vooral veel foto’s van het parkje, de mooie zonsondergang, het kalme water en de natuur maar Melanie maakte ook nog wat foto’s van mij. Ik draag hier een maxi jurk met streepjes, een spijkerjack en witte all stars. Comfyyy

In het weekend werkte ik verder nog veel en had ik dus geen foto’s gemaakt. Maandag moest ik gewoon naar school en was dit mijn outfitje. Het jasje kocht ik bij de Primark en ik vind hem zo leuk! Een blazer met cirkcelvormige afwerkingen. Yay. En het kleurtje is lief.

Na school lunchen met 2 kaas broodjes. YUM.

Ik was het ineens helemaal zat dat ik al 2 weken niks op mijn blog had gezet. En dus pakte ik mijn laptop erbij en schreef ik een artikel hoe het allemaal zat. Soms ben ik zo druk en dan wil ik gewoon even lekker niks hoeven erna. Bloggen moet leuk zijn en geen verplichting worden! Gelukkig ben ik na mijn blog break weer helemaal vol inspiratie terug gekomen. Ik miste het zo!

Onderweg naar stage met bloemetjes in mijn haar! Ik ben de laatste tijd heel erg van de donut knotten met bloemetjes er om heen. Waar ik ze koop? H&M, Primark, Forever21.

Op stage hebben wij een afslank programma en merk met allerlei gezonde snacks. Powerslim. Op basis van eiwitten en zonder toegevoegde suikers en andere slechte stofjes. Heel goed dus! Dit bieden wij onze klanten aan. Een stukje energie reep met een kopje koffie of thee. Ik ben zelf niet van de afslank en powerboost repen maar deze was yum!

Duckface terwijl ik de post ophaal.

S’avonds hadden we een make-up workshop met 12 dames! Samen met mijn collega’s maakten we alles klaar en om 7 uur kwamen alle dames binnen. Het was superleuk en leerzaam voor ze en ze gingen naar huis met een prachtige look! Ik vond het superleuk om te doen en gaf iedereen beauty tips, hielp ze met opmaken en assisteerde mijn andere collegaatje.

Nadat ik klaar was met stage moest ik nog 1,5 uur reizen. Toen ik om 11 uur met de bus in Tiel was knorde mijn maagje zo. Ik appte mama dat ik echt trek had en dus nog eventjes de keuken in ging. Dat je het even weet mam! Ik maakte een ei met spek, kaas en rucola sla en deed een geitenkaas broodje in de oven. Zo lekker!

Vorige week was het echt perfect weer en kwam er op het goede moment een pers pakketje binnen! Een pakketje met allemaal zon producten. Die konden we zeker gebruiken! Die middag scheen de zon flink en heb ik de producten uitgebreid getest! Vooral de tanning oil vond ik erg fijn.

Lunchen in de zon met aardbeitjes! Hmmm! Ultiem zomer gevoel dit toch?

Een hele blije foto want Charr is volgensmij heel erg verliefd. Dit is samen met Paul. We hebben nu een tijdje leuk contact en spreken regelmatig af. Hier gingen we na school nog even naar de Waal. Het was superlekker weer en we kletsen lekker veel bij. En maakten dus deze foto^^

Ik kocht nieuwe headphones bij de Xenos maar ze waren eigenlijk foei lelijk. Ik vind de koptelefoons van Frends super super super mooi maar helaas veel te duur. Ik maakte mijn eigen DIY headphones door ze met glitter nagellak te lakken. Een soort galaxy effect!

Oh yeah! De volgende dag was het nog steeds super lekker weer en was ik vroeg klaar met school. Om 2 uur dook ik dus weer de tuin in met een jurkje, zonnebrand en mijn boekje om even lekker bij te bruinen. Dit is trouwens een snapchat. Volg je me al daarop? @xxxcharr

Ook was het de week van de proef examens op school! We kruipen nu langzaam maar zeker richting het grote lichaams examen en hier hadden we het proef examen masseren, pakking en harsen. Ik nam mijn zusje mee en het ging allemaal erg goed! Mijn massage technieken waren een stuk beter geworden en ook het harsen verliep goed!

Na het proef examen doken Isabelle en ik samen Nijmegen in om nog even een gezellig middagje te hebben. Hier waren we samen bij de Primark met de meest gekke brillen die je maar kan bedenken. Lachen!

Mijn geliefde pad! De accesoires voor je haar. Hier koop ik dus voornamelijk de donut bloemetjes. Ik twijfelde of ik die grijze ook nog wilde halen. Ik heb nu heel veel kleurrijke flowers.

Ik sluit de diary af met deze zelfgemaakte pizza’s! Afgelopen zaterdag was ik vrij van werk en ging ik s’middags nog even de stad in voor een moederdag cadeautje. S’avonds ging ik logeren bij een vriendin en maakte we eigen pizza’s. Mijne was rijkelijk belegd met allerlei lekkers. Het was een gezellige avond!

En dat was de volle diary! Veel foto’s, veel gebeurd en zo is er weer een hele maand om gevlogen. Wieh! Aankomende week is ook zo voorbij want er zijn al 2 dagen weg gevallen door Koningsdag. Ik moest gisteren gewoon werken helaas. Morgen heb ik salon, s’middags nog geen plannen en donderdag heb ik gewoon school en werk. Aankomend weekend moet ik ook werken maar daarna wel vakantie! Yay! Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook vakantie of pas volgende week? Bedankt voor het lezen!

5 reacties op “photodiary ♥ Amsterdam, bloesems & vriendinnen”

 1. Kirsten schreef:

  Leuk om al die foto’s weer te zien. Fijn dat je weer wat inspiratie hebt om te bloggen! Ik heb vanaf volgende week pas vakantie dus nog even de laatste loodjes. (:

 2. Ontzettend leuke diary! Lekker veel foto’s en veel lekker eten. Fijn dat je zo’n leuk contact hebt met Paul!

 3. Bo stuffbybo schreef:

  Ah wat veel en leuke foto’s! Hele lieve foto van jou en die jongen, echt super cute. Ik ben echt benieuwd naar je shoplog van Amsterdam, echt veel tasjes haha! Ik vind die maxi jurk echt super leuk staan bij je! Liefs.

 4. Elana Meijer schreef:

  Wat een leuke foto’s weer! En superleuk dat je aan het daten bent, lekker van genieten, dat verdien je!!
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *