www.charlottestorij.nl

Rimmel is een makeup merk waar ik al vanaf het begin van houd. Niet super budget maar goed betaalbaar en fijne producten! Laatst kreeg ik weer wat leuke producten opgestuurd die vernieuwd zijn en nieuwe kleuren hebben. Kijken jullie mee naar de foundation, lipcolour balm en de nieuwe mascara? 3 leuke nieuwe producten! Of nouja. Niet helemaal nieuw maar vernieuwd en uitgebracht in nieuwe kleurtjes! Ik heb het over de wake me up foundation die we al kenden maar dan met een vernieuwde formule! Ook is er een nieuwe mascara uitgebracht met een flexibel borsteltje die verrijkt is met Argan olie en om het af te maken heeft Rinmel een toffe nieuwe kleur aan de colour rush lipbalm toegevoegd. Ik heb alle 3 de producten uitgetest voor jullie en laat ze vandaag aan je zien!


We beginnen bij de basis van onze makeup! Foundation! Dit is geen nieuwe foundation want de Rimmel wake me up foundation kennen we allemaal en is ontzettend fijn. Maar ze hebben de formule nu vernieuwd en nog fijner gemaakt! De foundation zit verpakt in een mooie glazen flacon met een vierkante vorm. Op het flesje staat Rimmel gegraveerd. Het flesje heeft een opvallende oranje dop met een fijn pomp systeem. Heel erg fijn! Kan goed doseren, werkt hygiënisch en snel. Allemaal plusjes dus! De foundation is er in veel verschillende kleuren. Voor meiden met een hele lichte huidskleur tot wat donkerder. Dit is de kleur 02 beige en is voor mijn huid helaas wat te donker. Toch heb ik hem voor jullie getest en ben ik ondanks de foute kleur toch heel erg enthousiast! Een vernieuwde formule dus. Ze hebben er nu vitamine E en honing aan toegevoegd voor een extra verzorging voor de huid. De foundation smelt als het ware samen.

De foundation is vloeibaar, smeert en verdeeld goed en zorgt voor een egale dekking. Love it! Ondanks de kleur vind ik hem heel fijn en als je hem afpoedert met een lichtere poeder valt het niet eens super erg op! Op de eerste foto zie je mijn gezicht zonder makeup en foundation. Ik had op dat moment best wel last van een onzuivere huid met veel rode plekjes en puistjes. Goed om hem dus te testen daarop! Zoals je ziet op de tweede foto is mijn huid een stuk egaler! De rode plekjes zijn mooi gecoverd en de puistjes vallen minder op. Wel glimt mijn hoofdje dus moet ik het wel afpoederen! De foundation voelt verzorgdender aan ter vergelijking met de andere wake me up foundation. Een groot plus punt dus! Deze wake me up foundation blijft een halve dag goed op z’n plek. Daarna vlekt die wat en vervaagt. Een prima foundation dus! ( maar stiekem was ik al fan!! ) Deze foundation kost €12,99

Dan een product die nieuw is!! De Wonderfull mascara verrijkt met argan olie! Wauw dat klinkt indrukwekkend en veel belovend toch! De mascara ziet er luxe uit en zit in een bruine huls met wat tekst en een glimmende dop. Chique gevoel krijg ik er van! Door het toegevoegde argan olie in de mascara zorgt het voor de perfecte wimpers die zacht aanvoelen en door de speciale formule niet te zwaar aanvoelen. That’s what we want! Het borsteltje is mega fijn en zorgt ervoor dat de wimpers vanaf de aanzet helemaal mee genomen worden. Door de fijne zachte haartjes word geen enkel wimper haartje overgeslagen en kan je alles mooi aanzetten. Met een soepele beweging voorzie je alle haartjes van een laagje mascara voor de mooie volumineuze ooglook. Zonder klontjes!

Hierboven zie je mijn ogen zonder en met de mascara. Op de eerste foto uit de collage draag ik geen mascara en zijn mijn wimpers helemaal kaal. Ik heb van mezelf wel lange en volumineuze zwarte wimpers maar een laagje mascara maakt dit alleen maar leuker en mooier. De mascara brengt fijn aan en voelt echt verzorgend aan door de argan olie. Hij laat geen klontjes achter en neemt echt elk wimperhaartje goed mee. Love it! Ik vind het effect mooi. Volume, mooi zwart en een open blik. De mascara blijft ook echt mega lang zitten en gaat dus de hele dag goed mee! Ik heb hem naar school en werk gedragen en s’avonds zat die er echt nog prima op. Geen klontjes, kan goed tegen een regen buitje en maakt mijn wimpers langer en zwarter. Deze extreme black wonderfull mascara kost €13,99

Als laatste sluit ik af met een product die we ook al kenden! De colour rush lip balm! Ook een product waar ik fan van was! De fijne lipbalm met een verzorgende werking en hele toffe kleurtjes! Rimmel heeft nu nog meer toffe en vooral bijzondere kleuren toegevoegd! Ik heb de berry kleur ontvangen en I love it! De colour rush lipbalm ziet er precies zo uit als de vorige. Een mooie stick met glimmende accenten. De stick is de kleur van de lipbalm zelf. Met een praktische dop zie je al snel de applicator. Een dikke jumbo stift waarmee je makkelijk je lippen kan voorzien van een kek kleurtje! De lipbalm draai je heel makkelijk van onder naar boven toe. Een soort stift waar je dus heerlijk je lippen mee kan inkleuren! Ik heb hem in de kleur Keep Mauving #200

De Swatch! Wauw! Wat een mega gaaf kleurtje is dit! Het is 200 keep mauving en is een bessen achtige kleur. Donker, vampy en classy tegelijk. Een gewaagde kleur! Hij is prachtig van pigment en glanst heel erg mooi. De kleur op mijn lippen. Love it!!! Zoals ik al zei is dit een gewaagde kleur en durf je zoiets niet zomaar te dragen. Deze berry achtige kleur is heel fijn in gebruik. De lipbalm glijd soepel over mijn lippen en na een keer aanbrengen is de kleur al super intens! De lipbalm voelt verzorgd aan en plakt niet. Hij overleefd een lange dag want na 12 uur zit hij nog steeds op mijn lippen! Woohoo! Een bordje eten overleefd die niet, dan moet je hem toch eventjes bijstiften. Maar ik vind hem superfijn en mooi! De Rimmel colour rush lipbalm kost €9,99

Nog even een full size met het lipproduct, de mascara en de foundation. Gotta love it!

Ik ben helemaal tevreden over deze producten! Rimmel heeft weer wat mooie nieuwe dingen toegevoegd. De foundation kende we dus al maar is onwijs fijn om aan je stash toe te voegen. Verrijkt met vitamine C en verschillende kleurtjes? Heel erg fijn! Ook de nieuwe mascara is goed gekeurd en is nu een van mijn favorieten. Door de verzorgende argan olie beschadigen je wimpers niet maar verzorgen ze juist extra. De colour rush lipbalm in een nieuwe kleur is ook erg pretty! Van mij mogen er nog wel meer kleurtjes komen! Mocht je benieuwd zijn naar deze producten? Ze liggen o.a in de Kruidvat, Etos en andere drogisterijen/parfumerie waar Rimmel verkocht word. Wat vind jij van deze producten?

8 reacties op “Rimmel vernieuwde make-up”

 1. Mariëlle schreef:

  Fijne en duidelijke review, ik vind vooral het lipproduct heel mooi!

 2. Sofie schreef:

  Ziet er goed uit! Wat een prachtige kleur lipbalm, staat je goed 🙂

 3. Maaike schreef:

  Wauw, die foundation, mascara én lip balm zien er alle drie fantastisch uit!

 4. Bianca schreef:

  Oh die lipbalm, super mooi kleurtje!

 5. Marleen schreef:

  De mascara en lippencil zien er fijn uit, maar de foundation dekt nog niet echt helemaal super vind ik. Verder fijne review! xx

 6. Isabel Cristina schreef:

  Wat een mooie producten! Die Rimmel rush lip balm vind ik erg mooi!

 7. Lekker uitgebreide review. Ik vind het kleurtje van de Colour Rush Lipbalm heel tof!

 8. Rachel schreef:

  ziet er allemaal erg goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *