www.charlottestorij.nl
05. 04. 2015

 

Er is weer een hele maand voorbij! De maand waarin het eigenlijk al dik lente zou moeten zijn maar niks minder waar was. Vooral veel regen maar wel genoeg favorieten op het gebied van beauty en lifestyle! Natuurlijk heb ik niet stil gezeten en zijn er dus genoeg dingen die weer favoriet zijn geworden in de maand Maart! Ik verfde onder andere mijn haar bruin, kocht nieuwe schoenen en ben weer fan geworden van wat fijne producten! Vandaag deel ik deze met jullie! Kijk maar mee!


care ♥ Andrélon texture spray


Ik schreef hier al over. De fijne sprays van Andrélon zijn toegevoegd aan de Pink collectie! Deze texture sprays geven extra body en volume aan je haar en zorgen voor een leuke coupe! De sprays ruiken heerlijk en zijn fijn en snel in gebruik. Ik kan niet meer zonder en gebruik de spray om mijn haar even lekker messy te maken. Want hey, dat is de trend nu toch! Als ik een vlechtje maak of een staart en ik spray er wat Andrélon spray in is het gelijk wat rommeliger en speelser! ^^

fashion ♥ classy coat


Love this coat!! Ik had nooit verwacht dat ik zo’n jas zou kopen maar wat ben ik er blij mee! De trend begon volgensmij een beetje bij Loavies toen ik deze jassen zag. En in steeds meer winkels zie je ze nu hangen. De trench coat is sowieso al een musthave voor de echte fashion lovers! Maar deze jas: love it! Een lange coat die heel classy en chique oogt en een leuk centuur heeft voor een wat speelser effect. En hij zit echt warm! Leuk combineren met een sjaal en je gaat fashionable de deur uit!

lifestyle ♥ gratis OV!


Jaaaa! Eindelijk!! Ik ben 18 en dat betekende gratis OV! Ik kon hier niet op wachten en nu is het eindelijk in gegaan en kan ik lekker reizen zonder te hoeven betalen! Wel gek hoor! Om nu gewoon even je OV voor het paaltje te houden en de trein in te stappen! Wel ideaal! De bus inruilen voor de trein is zo veel fijner! En ik kan nu gewoon door naar Amsterdam, Utrecht etc na school. Heerlijk! ^^

book ♥ Lauren Conrad Beauty


Dit is zo’n fijn en mooi boek! Love it! Mijn zusje had deze gekregen van mij voor haar verjaardag maar stiekem vind ik het zelf ook een heel tof cadeau! Het Lauren Conrad Beauty boek is een echte musthave voor de beauty blogger! Het boek is prachtig vorm gegeven, heeft supermooie plaatjes en toffe tips & tricks op het gebied van fashion, beauty, health, hair en nog veel meer meiden dingen! En Lauren is gewoon een geweldige vrouw.

personal ♥ tattoo bijwerken


Ik heb mijn tattoo nu bijna een jaar. Voor de mensen die het niet weten, ik heb een tattoeage laten zetten voor mijn overleden vader. Ter eer aan hem op zijn verjaardag. Helaas waren sommige lijntjes en de letters een beetje vervaagd en dus liet ik mijn tattoo bijwerken. Hij is nou serieus prachtig en helemaal af. Ik ben er zo mega blij mee. Het deed trouwens wel meer pijn tijdens het zetten dan de eerste keer maar dat had ik er voor over! <3

 

app ♥ Trivia Crack


Een heel erg verslavend spel! Dat is Trivia Crack! Ik heb dit spel nu zo’n 2 weken op mijn telefoon staan en wanneer ik me verveel, mijn overstap heb gemist of gewoon zin heb in een spelletje speel ik dit! Trivia Crack is een spel waarin je kan spelen tegen je vrienden van Facebook of willekeurige mensen. Je draait aan een rad, krijgt een vraag met een categorie en moet deze juist beantwoorden. Zo heb je makkelijke vragen over sport, moeilijkere over geschiedenis en scheikunde maar ook leuke vragen over amusement. Een heel leuk en leerzaam spel dus! 🙂 Hij is te downloaden voor Android en iPhone.

beauty ♥ brow this way Rimmel


Wenkbrauwen zijn sinds ik de opleiding schoonheidsspecialsite doe zo belangrijk geworden voor me. Ik probeer ze elke dag goed bij te werken, haartjes weg te epileren en ze mooi bij te tekenen met een potloodje of poeder. Rimmel heeft nu een heel nieuw fijn setje op de markt gebracht om zo je wenkbrauwen perfect bij te tekenen en vorm te geven. Met Brow this way maak je mooie wenkbrauwen door middel van een gel en een bijpassende poeder. Een heel fijn setje! Ik kan niet meer zonder!

fashion ♥ Nike Roshe Runs


Ik kocht vorige maand deze beauties! Mijn mooie nieuwe sneakers Nike Roshe Runs! Ik wilde deze al best wel lang en nu had ik eindelijk het geld bij elkaar gespaard om ze te kopen. Helaas waren ze niet goedkoop maar ik ben er wel echt mega blij mee! Sneakers zijn nu helemaal hip en hot in de fashion wereld en sneakers doen het altijd goed! Ik ging voor de basic zwarte roshes en kan ze overal mee combineren. Een jurkje, spijkerbroek of een high waisted jeans! En ze lopen op wolkjes!

music ♥ Feel good playlist


Muziek mag natuurlijk niet ontbreken! Ik ben nog steeds helemaal verslaafd aan mijn Spotify abonnement en kan overal mijn playlisten en nummers af spelen. In de trein, op de fiets of gewoon chill thuis op mijn laptop. En het leuke vind ik dat er playlisten zijn die zich afstemmen op je humeur en je modus. Nice! Mijn favoriete playlist is nu de Filtr Feel Good list met heel veel happy songs! Vooral Uptown Funk is een geweldig lied! <3

hair ♥ brunette!


Jullie hebben het al kunnen lezen op de site deze week maar ik verfde 2 weken geleden mijn haartjes bruin! Van blond naar donker is natuurlijk een grote omschakeling maar ik ben er super blij mee! ^^ Het maakt me wat volwassener en ik voel me er heel fijn en goed bij! Het is een bruine kleur met een oranje achtige gloed die zorgt voor een warmere tint. Yay! Het is nu al wel iets lichter geworden en ik wil er nog highlights in doen voor een wat lichtere touch!

thing to do ♥ kleurboeken voor volwassen.


Een grote favoriet is nog steeds het kleuren in de kleurboeken voor volwassenen! Ik had er nog een bij gekocht bij de Action en dit is een extra dik exemplaar met heel veel leuke kleurplaten! Ik heb er al een helemaal ingekleurd en word hier zo rustig en blij van. Al die kleurtjes bij elkaar straalt zo veel leukheid uit. Yay! Soms ga ik gewoon na een lange schooldag eventjes met mijn boek zitten om een plaat in te kleuren. Heerlijk!

snack ♥ healthy fruit


Ik moet proberen al het lekkers, de koekjes, chocolade repen en chips in de kast te laten liggen en deze om te ruilen voor iets gezonders! Dat lukt aardig goed! Ik ben namelijk bezig met een workout en probeer mijn buikje weg te werken. Dit is nog best lastig maar in plaats van een vette muffin of lekkere koekjes neem ik nu een bakje vol met fruit! Kiwi, appel, banaan, mango. Hmm! Lekker, gezond en gelijk de vitamientjes!

drink ♥ Arizona Green Tea.


Het flesje ziet er niet alleen super hip en leuk uit maar de inhoud is ook yummeh! Dit is echt een drankje die ik mee neem als ik lang moet reizen en net niet mijn overstap heb gehaald. Arizona Green tea is dan perfectie als je lang moet wachten! Dit flesje bevat 500 ml en kan je daarna ook gewoon nog vullen met water zodat je je dagelijkse hoeveelheid ook weer binnen hebt!

beauty ♥ Rimmel Mauve on


Rimmel is een geweldig make-up merk waar ik al veel mooie items van heb! De Rimmel colour rush lipbalms zijn ook een grote must! Gelukkig heeft Rimmel er nieuwe kleurtjes aan toegevoegd en heb ik deze uitgebreid getest. Deze kleur Mauve On is mijn favoriet! Een hele leuke bessen rode kleur die neigt naar rozig. Lieflijk en leuk! Die ga ik zeker met het paas ontbijt dragen want hij blijft super lang zitten!

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Ik wens jullie fijne paas dagen! Wat is jou favoriet van Maart?

4 reacties op “favourites Maart”

  1. Maaike schreef:

    Wat heb je toch een boel leuke dingen gedaan/gekocht! Die Rimmel lipbalm staat je super goed <3

  2. Hafsah schreef:

    Wat een leuke favorieten! Trivia Crack vind ik ook helemaal geweldig! En je nikes zijn echt gewoon awesome!

  3. Femke schreef:

    Oh wauw, die lipbalm van Rimmel is echt mooi! Zo gaaf dat je je ov hebt, lijkt me echt geweldig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *