www.charlottestorij.nl

Hoewel de paashazen nog langs moeten komen stroomt mijn mailbox alweer vol met toffe musthaves voor koningsdag! 27 april is het weer zover en ook al is het pas net april is het ook zo weer de dag dat iedereen in het oranje de deur uit gaat om te gaan feesten in een grote stad en de sfeer mee te proeven. Ik heb vandaag wat musthaves voor jullie op een rijtje gezet die helemaal geschikt zijn voor kingsday! Mooie oranje gelakte nagels, een lekker luchtje en een gloss op de lippen? Met deze musthaves zit je helemaal goed!


Kingsday staat in het teken van oranje, kleurrijke nagels en t-shirts met bedrukkingen! Helemaal leuk! Mocht je naar een groot feest of koningsdag te Amsterdam gaan mogen deze items natuurlijk niet ontbreken! De prachtige sprankelende gloss van Smashbox zorgt voor kissable king lips! Met het mooie lakje Hot and Spicy van OPI zijn je nagels ook klaar voor het grote oranje feest gedruis en creer een frisse blos op je wangen met de mooie blush van Clinique. Om te contouren en te shapen. Als het zonnetje er door heen komt moet je je huid natuurlijk wel beschermen. Met deze Babor Anti Aging sun care komt dat helemaal goed! En zo zijn er nog veel meer leuke musthaves voor kingsday! Mooie merken met hele fijne producten! Wat is jou beauty essential voor kingsday?

5 reacties op “Kingsday beauty essentials.”

 1. Wies schreef:

  Leuk artikel! Mooie must haves! Die lipgloss van Smashbox is prachtig!

 2. Sasha schreef:

  Oeeh kingsday! Leuk! Mijn musthaves zijn een zonnebril, een oranje nagellak en nepwimpers!

 3. Manon schreef:

  Wat een gave Essentials!

 4. Maaike schreef:

  Ik heb nog meer zin in Koningsdag nu! Wat een ontzettend leuk artikel <3

 5. Marieke schreef:

  Ik heb er nu echt zin in! Door zo’n artikel krijg ik zoveel inspiratie! Ik ontdek je blog pas net, doordat ik aan het zoeken was naar mintgroene nagellak en zo een artikel van jou tegenkwam!Je doet het super! Mijn musthave is knaloranje nagellak!
  -xxx-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *