www.charlottestorij.nl
31. 03. 2015

IMG_1183.JPG

Wauw, de 7e happy list alweer! Ik zit nu echt een beetje in een dipje en heb mijn maandelijkse periode weer… Tijd voor wat happy things!
♥ weten dat de lente eraan zit te komen ♥ soundclound ♥ nagellak met glitters die minstens een week blijft zitten ♥ leuke dates ♥ complimentjes krijgen op werk ♥ mijn nieuwe classy coat ♥ gratis OV die woensdag in gaat! ♥ aardappeltjes in de vorm van paashaasjes ♥ bloesems aan de bomen ♥ Spa rood met cassis smaak ♥ veel blog inspiratie & foto’s ♥ breaker aardbei ♥ haarstylen leren tijdens de lang haar lessen ♥ aankomende week vakantie krijgen doordat we studie dagen hebben ♥ rekenexamen wat mega goed ging ♥ Hertog aardbeien merengue ijs ♥ the walking dead ♥ mijn Nike Roshe Runs ♥ rug massages op school ♥ bruine haartjes ♥ mijn bijgewerkte, mooie tattoo ♥ het lente zonnetje terwijl je op de fiets zit ♥ chocolade bollen van Emté ♥ nieuwe kleurtjes Rimmel Provocalips voor veracamilla.nl testen ♥ Pickwick thee met komkommer en munt smaak ♥ lieve reacties van jullie ♥ paaseitjes met praliné vulling ♥ shopping queen VIPS terug kijken ♥ loonstrookje van werk ♥ nieuwe lente collecties ♥ pendant necklaces ♥

Wat zijn jou happy moments?

5 reacties op “the happy list #7”

 1. Denise schreef:

  Ah aardbei brekers zijn zó lekker! Heerlijke vrolijke lijst!

 2. Maaike schreef:

  Yeey nog iemand die Shopping Queens kijkt! Haha, ik vind die serie zo leuk hè

 3. Elana schreef:

  Leuk artikel! Ik word momenteel erg blij van op het strand wandelen met mijn vriend (en mn hond), paardrijden in het bos en terrasjes met vriendinnen. Laat die lente maar komen 🙂
  xx

 4. Manon schreef:

  Wat een heerlijk lijstje! Oh breaker aardbei dat heb ik lang niet meer op!

 5. Femke schreef:

  De lente maakt mij zo gelukkig! Nu hopen dat het snel echt lente weer wordt, haha 🙂 Leuke lijst heb je gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *