www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen allemaal! Zo. Ik heb volgensmij de smaak van het bloggen weer terug gevonden en heb dit weekend niet normaal veel blog foto’s en artikelen geschreven. Het voelde zo niet fijn dat ik geen artikels online had staan. Vorige week heb ik ook mijn diary niet geplaatst omdat het best weinig foto’s waren. Vandaag deel ik dus alle foto’s die ik op mijn telefoon heb staan. De meeste zijn ook online gekomen op Instagram maar in deze diary kan je ze nog eens rustig bekijken! Het was een drukke week met 4 volle dagen school, werken, stage en blogwerk! Kijken jullie mee?


Maandag begon zo mooi en fijn dat een betere start van de week niet meer nodig was. Ik zat om half 7 op mijn fiets richting het station en er was een waterig zonnetje die door de bomen prikte. Ik moest hier even een foto van maken en dit is zonder filter! Van mij mag het er elke ochtend zo uit zien 🙂

Maandag had ik school tot half 4 en heb ik hard gewerkt. We hebben het vak ondernemerschap waarbij we een ondernemers plan moeten schrijven en hier gaat veel tijd in zitten. Hier hebben we Nederlands en ging het over collegialiteit en ook een onderneming starten op het gebied van taal. Interessant!

S’middags na de theorie lessen hadden we 2 uur lang haar. Ik heb lekker geoefend en uitgeprobeerd met allerlei haar stijlen. Ik maakte 3 opsteeksels met vlechtjes en een speelser kapsel en maakte de strik die je heel gemakkelijk maakt vanuit een knotje! Leuk leuk.

Dinsdag had ik eerst school en leerden we de buik massage. Heel appart! Na school was ik vroeg klaar en stond ik om half 2 al in Tiel. Ik ging samen met mijn vriendinnetje Pamela lunchen en onze tattoo’s bij laten werken. Ik nam een pistolet met filet American, uitjes, ei, sla en een versgesperst sinaasappelsapje. Hmm!

Om half 4 hadden we een afspraak staan om onze tattoeages bij te laten werken. Die van Pamela was niet nodig maar bij mijn tattoo waren er wat lijntjes en letters vervaagd. Dit werd allemaal mooi bijgewerkt. Ik ben nu onwijs blij met het resultaat en de tattoo is nu echt af <3

S’avonds had ik nog geen rust want ik ging na het eten door naar de kapper. Ik had zomaar een afspraak gemaakt om het te knippen en te verven! Jullie konden hier afgelopen week al over lezen maar ik heb mijn haar een kleurtje donkerder geverfd! Ik was het blonde helemaal zat. Eerst werd mijn haar voor gepigmenteerd en was ik serieus oranje. Daarna ging de verf erin!

Et voila! Van blondje naar brunette! ^^ Ik ben heel erg blij met het resultaat en vind de kleur prachtig. Een warme bruine kleur met een oranje achtige gloed. Ook al word het lente, dat maakt me niks uit. Er zijn zat mensen met bruin en zwart haar toch?

Woensdag ochtend had ik salon en droeg ik mijn fijne classy coat. Ik ben er heel blij mee en voor dit lente weer is hij ideaal.  

Donderdag was lieve Dushi jarig! Ze werd 2 en ik heb zo’n fijne band met mijn hondje dat dat natuurlijk even vastgelegd moest worden. Een dikke kus voor haar!

Donderdag had ik een lange dag school. S’ochtends inoefenen, s’middags theorie lessen en na school nog werken bij Emté. Ik had daarna goede honger en at een heerlijke maaltijd salade met geitenkaas, spekjes, rucola sla en courgette. Yummeh!

Vrijdag had ik weer een dagje stage. Dit keer had ik vroege dienst en dat betekende dat ik s’middags om 3 uur al klaar zou zijn. Heerlijk! In mijn pauze ging ik eventjes de stad in om een kraam cadeautje te kopen voor mijn stage begeleider en collega. Ze krijgt binnekort een meisje! Toen ik bij de baby sokjes en spulletjes stond smolt ik. Zo lief allemaal! Ik kocht deze sokjes en nog een rompertje.

Nadat ik het cadeautje had gehaald maakte ik dingetjes schoon. o.a de fish spa. Dit is een heel klusje om te doen maar ik vind het niet erg! De visjes hebben nu weer schone bakken en kunnen er weer lekker tegenaan!

Ik ben zo blij met mijn stage in Veenendaal. Ik loop dus bij CitySpa en dit is zo’n prachtige locatie, salon en de mensen zijn mega aardig. Ook het make-up merk wat ze er verkopen is prachtig! INK by Dennis Knudsen.

We kregen cupcakes mee naar huis! Yum! Alvast voor pasen?? Deze waren echt heerlijk en de vulling die er in zat was om te smullen. En kijk hoe schattig die eitjes!

Om half 4 pakte ik de trein naar huis en kon ik al zeggen dat ik weekend had! Woohoo! Wat een heerlijk gevoel is dat! Het zonnetje scheen licht en er stonden leuke dingen op de planning!

Toen ik thuis kwam toverde ik de keuken om tot salonnetje want ik had om 5 uur alweer een klantje die kwam! Alles klaar zetten, stoel opdekken, lamp erbij, producten verzamelen en behandelen maar! Het ging erg goed en was weer even gezellig en leuk om te doen. Door mijn lange dagen school en stage heb ik soms geen tijd voor mijn salon maar nu ik weer veel vrije uren heb plan ik graag klantjes in.

Nadat ik alles weer had opgeruimd was het inmiddels al dik half 8 s’avonds en knorde mijn maagje toch wel. Ik besloot om niet te koken maar lekker ongezond een frietje te halen! Yum. Ik nam een frietje speciaal, bitterballen en een kipcorn. Lekker slecht maar dat mag in het weekend toch?

Zaterdag ochtend stond ik alweer vroeg aangekleed en opgemaakt, klaar om naar de Emté te gaan! Ik moest van 8 tot 12 werken en dat vind ik een heerlijke tijd! Zo heb je de hele middag nog en in de ochtend werken vind ik altijd wel chill. Niet super druk, aardige mensen die boodschappen komen halen en de tijd gaat snel.

S’middags was ik dus om 12 uur al klaar en was ik half 1 thuis. Ik lunchte en ging daarna door naar boven want ik had een hoop producten liggen om foto’s van te maken en reviews over te schrijven! Dit gaan jullie allemaal nog zien deze week op mijn blog! ^^

Ik ben insider voor veracamilla.nl en teste de hele dag door de Provocalips. Dit is een prachtige nude roze kleur en hij is helemaal goed gekeurd! Hij overleefd een fiets tochtje, een ochtend werken, een glas spa blauw en een kusje van Dushi. Binnekort lees je hier meer over!

Ik fotografeerde van alles. Van beauty producten tot de nieuwe lijn van Andrélon. Ook ontving ik voor mijn site de nieuwe smaken van Pickwick en van die foto’s maakte ik een klein feestje. De thee is trouwens heerlijk! Groene thee met munt en komkommer? Yes please!

En dat waren de foto’s van de afgelopen 2 weken! Een lekkere volle en lange diary! Gisteren heb ik nog een dagje gewerkt en wat dingen aan school gedaan. Deze week is heel chill. Ik hoef maar 3 dagen naar school want vanaf donderdag heb ik een soort mini vakantie en veel vrije dagen! Natuurlijk staat pasen voor de deur en kunnen we hopelijk genieten van het mooie weer! Woensdag gaat ook mijn gratis reizen studenten OV in dus daar ga ik gelijk gebruik van maken! Bedankt voor het lezen en een fijne week gewenst!

 

7 reacties op “photodiary ♥ tattoo bijwerken, brunette en food”

 1. Denise schreef:

  Aaah die strik in het haar vind ik zó tof! Ben benieuwd naar de reviews die nog gaan komen! <3

 2. Kirsten schreef:

  Die warme bruine tint staat je heel goed Char! Leuke foto’s om te zien (:

 3. Manon schreef:

  Wat een leuke fotos allemaal, bruin haar staat je goed!

 4. Maaike schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd naar die nieuwe theesmaak van Pickwick!

 5. Elana schreef:

  Leuke foto’s!! Ik vind deze artikelen altijd het leukst om te zien, haha
  Hoe gaat het met je rijlessen eigenlijk?
  xx

 6. Femke schreef:

  Aaah, studentenov lijkt mij dus echt zo ongelofelijk fijn, hahaha. Jaloers! Leuke foto’s weer trouwens 🙂 Ben benieuwd naar de Provocalips review!

 7. lonneke schreef:

  Ah ik vind het zo gaaf al die kapsels die je maakt he! leuke foto’s meis <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *