www.charlottestorij.nl

De lijn Pink collection van Andrélon doet het mega goed! De lijn bestond al uit een heleboel fijne producten maar Andrélon wil dit nu meer uitbreiden! Geinspireerd door de trendy haarlooks de laatste tijd introduceert Andrélon in de Pink Collection twee nieuwkomers! De Extra Strong Hold Hairspray voor een sterke fixatie en de Go For Texture Definition Spray, een droogshampoo om je haar meer textuur en volume te geven. Met deze uitgebreide collectie en de 2 nieuwe sprays kan je elke trendy look creëren die je maar wilt. Kijken jullie mee naar deze 2 producten.


2 nieuwe sprays dus! Ik ben altijd van de sprays want dit werkt lekker snel, fijn en is handig in gebruik. De bussen zien er hip en trendy uit in de roze kleuren die bij de Pink collection horen. Lekker opvallend en girly! De nieuwe Pink Collection Go For Texture Denifinion Spray is een multifuncitionele droogshampoo om je haar meer textuur en definitie te geven. Je kunt de spray gebruiken om je lokken wat op te frissen zonder dat het stug of plakkerig word. Ook kan je de spray gebruiken om een natuurlijk volume-effect te creëren. De messy look is back! Ook zit er nu in de Pink Collection een Extra Strong Hold Hairspray die zorgt voor de ultieme finishing touch om je look te fixeren. Dankzij de sterke hold blijft je haar goed in model en is de hairspray een musthave om je haar snel van fixatie te voorzien. 2 mooie toevoegingen aan de collectie dus!

Op de achterkant staat wat instructie, hoe je het product gebruikt en de ingrediënten. Beide bussen bevatten 250 ml

INGREDIENTEN:
Butane, isobutane, Alcohol Denat, Propane, Oceryluccinate, Macrosytist Pynfera Extract, Aqua Chikc, Isopropyl yristate, Parfum, Silicia, Benzyl Alcohol, Citornello, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Een groot pluspunt vind ik de spray applictor! Een hele fijne knop die groot is en je een goede hoeveelheid mee op je haren kunt sprayen. Globaal vanaf een afstandje of juist dichterbij voor die extra textuur look.

Mijn haar voordat ik de extra strong hold hairspray gebruikte. Wat stijl, zonder enige fixatie of volume. Op de tweede foto hebben mijn lokken al meer volume en textuur en heeft de spray voor fixatie gezorgd. Yay! Ik moet zeggen dat het heel snel werkt, binnen een paar seconde merk je al verschil qua structuur aan je haar en kan je het helemaal naar eigen style maken. Messy of juist een kapsel met lekker veel fixatie. Werkt erg fijn! De geur van deze spray is ook fijn, een echte kappersgeur. De spray plakt trouwens niet en zorgt dat mijn haar er weer volumineus uitziet! Deze extra strong hairspray kost €4,99

Hier heb ik de texture definition hairspray gebruikt. De droog shampoo die zorgt voor textuur en body aan het haar. Ik heb mijn kuif ( het gedeelte bovenop mijn staart ) heb ik een soort van getoupeerd maar dan zonder kam! Allemaal met hulp van de texture spray! I am loving it! ^^ De spray zorgt voor meer body aan het haar en maakt mijn haar tegelijkertijd schoon. Natuurlijk kan een droogshampoo niet tegen een wasbeurt op maar het zorgt wel voor frissere lokken. Ik ben vooral erg fan van het resultaat wat je hier mee maakt! Messy en lekker veel textuur. Dat is weer helemaal in en dus kan je deze hairspray daar goed bij gebruiken! Spray het van een afstandje over je haren heen, laat het eventjes intrekken en creëer dan met je handen het gewenste model. Grote liefde voor deze! De geur is ook fijn, hij plakt niet en laat geen wit/grijze waas achter. Deze Texture spray kost €5,99

stap voor stap een trendy kapsel met de texture spray!


Stap 1: Spray de Extra Strong Hold Hairspray op 30 cm afstand van je haar.
Stap 2: Draai de gesprayde plukken tot één streng en zet dit vast in een knotje. Spray wat extra haarspray en laat dit 5 minuten intrekken.
Stap 3: Haal de speldjes uit het haar en draai de voorste plukken schuin naar achteren vast.
Stap 4.:Finish de look door met een draaiende beweging de voorste pluk van het haar extra vast te zetten met een speldje

Ik ben helemaal blij met deze 2 toevoegingen aan de Pink Collection! Voor een trendy updo zijn ze geweldig en kan je je haar helemaal creëren naar eigen stijl! Vooral de texture defination spray vind ik erg fijn en hier kan je geweldige textuur mee creeren. Ook de fixatie spray is fijn en zorgt ervoor dat je kapsel de hele dag goed blijft zitten! Je haren mooi gestyld of gekruld met een tang? Even een beetje spray en het blijft top zitten! Geen plakkerige bedoeling, fixatie en volume en een messy look die helemaal in is! Mocht je benieuwd zijn naar deze sprays, ze zijn te koop bij o.a Etos, Kruidvat, andere drogisterijen en supermarkten. Wat vind jij van de messy trend?

2 reacties op “Andrélon Pink Collection style like a star.”

  1. Alyssa schreef:

    Naar de volume spray ben ik wel heel benieuwd! Ik gebruik nu altijd de volume poeder van deze lijn en daar ben ik heel tevreden over 🙂

  2. Indian2day schreef:

    De volumespray klinkt wel veelbelovend. Ik vind het effect bij jou ook mooi staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *