www.charlottestorij.nl

image

Soms ben je toe aan verandering! Ik was mijn blonde haar ineens zo zat dat ik vorige week in een impuls een kappers afspraak maakte om mijn haartjes een leuk kleurtje te verven! Ook moest het weer even bijgepunt worden en koos ik dus voor een kleurtje! Dag blond, hallo brunette! Mijn haar werd eerst voorgepigmenteerd met een soort oranje mouse. Daarna ging de verf erin en kon alleen maar geduldig afwachten. Na een half uur werd de bruine verf eruit gespoeld en nadat het geföhnd was zag ik de kleur! Wauw! Het maakt me volwassener en de kleur is prachtig! Een soort bruin met een rode gloed erover heen. Heel warm! Ik ben heel blij met mij kleurtje! Vanaf nu dus niet meer blond maar bruin! ^_^ brunettes zijn toch veel slimmer?? Haha!

9 reacties op “Van blondje naar brunette”

 1. Femke schreef:

  Wauw super mooie kleur! Staat je echt goed!

 2. Manon schreef:

  Hoi Brunette! -haha- het staat je heel erg goed!

 3. lonneke schreef:

  Staat je goed meid!

 4. Luna schreef:

  Volgens mij staat alles jou wel! 🙂 prachtige kleur!

 5. Denise schreef:

  Super super leuk! Zag het al op Instagram voorbij komen <3

 6. Kirsten schreef:

  De kleur ziet er mooi uit!

 7. Maaike schreef:

  Ahhh wat staat dat je leuk zeg! Echt tof dat je dat zomaar ineens gedaan hebt <3

 8. Lysanne schreef:

  Deze kleur staat je prachtig! Knap dat je zoiets aandurft. Ik zou nooit m’n haren durven verven

 9. Estrella schreef:

  Wauw, staat je erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *