www.charlottestorij.nl

Goodmorning! We zijn weer een hele week voorbij en zitten alweer in midden maart. Wauw! De tijd vliegt voorbij hoor! Voor we het weten zitten we weer lekker aan het water, strand en genieten we van de zomer. Voordat dat aan de beurt is gaan we eerst genieten van de lente! De bloemetjes komen langzaam te voorschijn, het zonnetje laat zich steeds meer zien en we kunnen weer wat leukere, fleurigere kleding aan! Afgelopen week was leuk, relaxt en fijn. Kijken jullie mee naar mijn wekelijkse photodiary?


Maandag was ik nog in Utrecht omdat daar de beauty beurs was. Na de beurs ging ik nog even met een vriendin de stad in en lag de leuke, vrolijke paas collectie van Lush al in de winkels! Kijk die mega awesome glitter zeep. En the carrot is ook weer back! Cute!

Ik kocht een cadeautje voor mezelf van mijn centjes die ik verdiend had bij Emté. Af en toe mag je jezelf wel even verwennen toch? Ik wilde heel graag Nike Roshe Runs en omdat ze zwart zijn passen ze overal bij. Nu we de Uggs weer mogen opbergen kon ik weer nieuwe sneakers kopen. Ik ben er zo blij mee! <3

Dinsdag was ik vroeg uit van school en omdat het zo lekker weer was moest ik eventjes outfit foto’s maken. Vooral om de schoenen natuurlijk! Ook maakte we gelijk een nieuwe foto voor mijn social media kanalen. Dit is hem geworden! Ik heb hem wel bewerkt en zwart wit gemaakt maar vind hem onwijs gaaf!

Ik kreeg vorige week ook een leuk mailtje binnen met het nieuws dat ik insider was geworden voor veracamilla! Yay! Ik schreef er afgelopen weekend al iets over maar jullie kunnen dus nu reviews verwachten die ik deels met andere meiden ga doen en dan op de blog van Vera komen 🙂

Woensdag was ik ook weer vroeg uit. Tot half 1 salon. Omdat het zo lekker weer was besloot ik eventjes de stad in te gaan en dook natuurlijk even de Primark in! De nieuwe lente collectie was binnen gekomen. Leuke pastel kleurige blousjes, blazers met ronde ruffles en leuke sandaaltjes. Ik werd er zo hebberig van! Te leuk!

Ik kon de verleiding goed weerstaan tussen alle vrolijke en leuke nieuwe kleding. Natuurlijk ging ik niet met lege handen de winkel uit en kocht o.a nieuwe kettinkjes en een nieuwe portomonee. Deze had ik echt nodig want mijn andere was kapot gegaan. De schattige kettinkjes vond ik erg leuk en ik houd tegenwoordig wel van de subtiele pendant kettinkjes! ^^

Donderdag had ik een lange dag school en s’ochtends inoefenen. Ik oefende benen harsen en dit ging erg goed! Ik vind harsen sowieso erg leuk om te doen. Alleen is het gevoel minder hoor! Als ik model moet zijn voor een klas genoot is dat minder fijn.. #auwauw.

S’middags was het nog steeds super lekker zonnig en het pleintje buiten schreeuwde naar ons. We brachten de pauze dus lekker door in het zonnetje. Hmm! Ik had een dubbele M&M koek gekocht bij de AH to Go dus ik had niks te klagen.

Na school ging ik gelijk door naar werk. Ik hoefde gelukkig maar 2 uurtjes en de tijd ging snel voorbij. Na werk nam ik sla, tonijn en pasta mee en maakte dit makkelijke maar lekkere maaltje. Hmm!

Vrijdag middag stond ik alweer netjes in mijn stage pakje klaar om naar Veenendaal te gaan! De kokerrok met rits komt van de H&M en het shirtje is van de stage. Oolaboo is het merk wat we gebruiken in de spa, vandaar dat t-shirtje 🙂

Toen ik aankwam in Veenendaal mocht ik gelijk boodschappen doen en bloemen halen. Wauw, ik werd helemaal vrolijk van al die mooie kleurige bloemen. Leuk om dan een boeket samen te stellen!

Ik liep tot 9 uur s’avonds stage en alles ging goed! De tijd ging lekker snel en we hadden nog een kinder feestje waarbij we de nagels lakte en de make-up deden. Heel erg leuk om te doen! Ik heb het mega goed naar mijn zin, de collega’s zijn allemaal toppers en ik voel me helemaal thuis!

Om half 9 waren er geen behandelingen meer en maakte mijn collega een superlekkere thee voor me klaar. De Spoil me thee van beautea. Daar schreef ik gisteren ook over. Champagne thee met losse, verse thee blaadjes en andere kruiden. Heerlijk!

Zaterdag moest ik werken en zag dit in de supermarkt. SERIOUS??? Ik kon me natuurlijk niet inhouden en kocht een zakje met oreo smaak. Hoe lekker moet dit zijn! Koffie met oreo of milka smaak ? YUM!

2 lange jassen want ik heb even jullie mening nodig! Ik kocht afgelopen vrijdag ochtend in de stad deze 2 jassen. De lange coats zijn een echte mode musthave en een grote trend nu maar ik twijfel tussen de kleur. Zwart is zo depressief en ik voelde me een beetje een kakker. Maar de beige/taupe tint is dan weer te licht voor me. Welke vinden jullie het mooiste staan?

Zaterdag middag toen ik thuis kwam van werk was het tijd voor de grote kamer schoonmaak! Ik zette een muziekje op, pakte er tasjes, een sopje, dweil en de stofzuiger bij en ruimde lekker op! Deze week word mijn deur er namelijk in gezet en het voor zoldertje moest echt aangepakt worden. Nu is alles opgeruimd en klaar voor de lente! Dit gooide ik allemaal weg!

S’avonds hadden we nog een mini feestje voor Isabelle. We hadden soesjes, slagroom punten en appel kaneel muffins. Natuurlijk moesten de kaarsjes er ook in want ze was 15 geworden! #party!

Selfie met lieve Isabelle. Ik had me klaar gemaakt want ik zou die avond ook nog uitgaan en dat was erg gezellig geworden! ^^

En dat was mijn week alweer! Een lekkere volle diary! Gelukkig gaat het weer beter met ons en zijn we weer sterk! Papa geeft ons die kracht, dat weet ik zeker! Aankomende week is gewoon weer lekker standaard: school. We zijn druk aan het oefenen met harsen en het lichaam masseren, werken aan het ondernemersplan en gaan langzaam richting de eind examens! Het gaat allemaal zo snel! Ook heb ik deze week weer een rijles, loop ik stage en moet ik het hele weekend werken. Druk druk! Zouden jullie het leuk vinden als ik weer wekelijks ga vloggen? Ik twijfel nog een beetje. Bedankt voor het lezen en een hele fijne week gewenst!

3 reacties op “photodiary ♥ lange jassen, lente kriebels en harsen”

  1. Maaike schreef:

    De Primark heeft echt een té gekke zomercollectie! Ik was er laast nog en ik kon me echt niet beheersen… ik vind je nieuwe Nikies onwijs gaaf trouwens <3

  2. Manon schreef:

    Leuke fotos! je nikies zijn echt gaaf

  3. Femke schreef:

    Die Nikes staan je zo goed! Ze zijn echt mooi. Ik zou het superleuk vinden om weer wekelijkse vlogs van jou te zien, vond ze altijd zo leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *