www.charlottestorij.nl
11. 03. 2015

Ik vond het wel weer eens tijd voor een outfitje! Ik ben hier niet mega goed in maar het leek me leuk om weer wat foto’s te maken. Et voila! Een paar foto’s die ik vandaag met jullie wil delen en best wel heel erg blij mee ben. Ik kocht maandag nieuwe schoenen en deze moesten natuurlijk even geshowd worden op de foto. Het was trouwens ook supermooi en zonnig weer dus tijd voor wat leuke fotootjes!


Ik draag lekker comfy en casual een zwart shirtje met een zwart bikerjack. Dit gecombineerd met een zwarte highwaisted jeans en mijn nieuwe Nike Roshe Runs. Woohoo! Zo blij mee. Ik draag mijn broek iets opgerold zodat het effect nog sportiever en leuk is. Ik heb over het bikerjack een kleurrijke sjaal en draag een blauwe zonnebril. Because the sun was shining!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Roshe Runs! Ze staan overal leuk en goed bij en je maakt er een outfit sportief of casual mee. Like! Omdat ik gewoon weer even zin had om foto’s te maken van deze outfit en door het mooie weer, vandaar deze pictures! Wat vind jij van deze outfit? Bedankt voor het lezen en een zonnige dag gewenst!

9 reacties op “Nike Roshe Run girl”

 1. Simone schreef:

  Love it! Ze zijn echt mooi.

 2. Denise schreef:

  Je schoenen zijn zo gaaf, volgens mij zitten ze ook nog eens heerlijk! <3

 3. Maaike schreef:

  Wat een super leuke outfit! Dat heb je goed bij elkaar gecombineerd 🙂 Je haar zit ook erg mooi!

 4. Kirsten schreef:

  Ik wilde ze eerst ook heel graag hebben want ik vind ze super mooi, maar toen ik ze zelf eenmaal aan had vond ik ze niet super. Best jammer! 😀 Jou staan ze heel leuk.

 5. Manon schreef:

  Super gave nikies!

 6. Annelies schreef:

  Zien er heel gave schoenen uit! En vanwaar is jouw sjaal? Super mooi! Liefs

 7. José schreef:

  Hele gave outfit heb je aan! En ahh ik heb ook net voor het eerst Roshe Runs gekocht, ze lopen zo lekker he?! Liefs

 8. Nicole schreef:

  Ik wil deze ook heel graag, ik twijfel alleen nog net iets te veel om ze daadwerkelijk aan te schaffen.

 9. Bo stuffbybo schreef:

  Gave sneakers! Ze staan je echt heel tof. Ik ben ook nog opzoek naar nieuwe sneakers, voor de zomer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *