www.charlottestorij.nl
02. 03. 2015

Goeiemorgen! Alweer een nieuwe maand! Februari is alweer voorbij en we gaan langzaam richting de lente. Maart is de maand waarin het zonnetje zich alweer wat meer laat zien gelukkig! Afgelopen week was druk, blij maar ook verdrietig. In deze photodiary zie je nog foto’s van mijn vakantie, een dagje Efteling en lazy days thuis. Ik was het hele afgelopen weekend vrij van werk en deed vooral luie dingen! Kijk maar mee naar een volle diary!


Vorige week zondag moest ik een paar uurtjes werken en kwam ik daarna lekker gezellig thuis. Mama had allemaal lekkers, stokbroodjes en drankjes op tafel gezet. Oma bleef slapen en we keken met z’n alle tv. Het was een hele chille en luie zondag,

Ook speelden we old school spelletjes. Dit was zeg geen ja, zeg geen nee. Een heel grappig maar ook best moeilijk spel! Op tijd vragen beantwoorden, een verhaal vertellen of iets opzeggen en dan geen ja of nee zeggen is nog een hele uitdaging!

Helaas was ik die dag erna helemaal niet lekker.. Ik voelde me grieperig, de vermoeidheid van carnaval kwam er een beetje uit en ik bleef die dag lekker in mijn bedje. Ik at biscuitjes met thee en veel beschuit. Gelukkig voelde ik me in de avond alweer wat beter!

image

Maandag hadden we op school met les lang haar een hele leuke les! We gingen namelijk haren krullen met de stijltang! Het is dus super makkelijk, leuk en het effect is best wel heel tof! Ik was blij met mijn volle bos krullen!

De volgende dag gingen mams en ik even naar de Praxis om een nieuwe deur te kopen! Geloof het of niet maar ik heb sinds we terug zijn in Nederland geen deur in mijn kamer. Best vervelend want ik heb dus totaal geen privacy en het werd dus tijd voor een deur! We hebben deze besteld en ik zag nog meer mooie exemplaren maar ik vond deze toch het mooiste en lekker basic. Kan je nog leuke dingen ophangen of plakken toch? 🙂

 

S’middags was het supermooi weer en ik besloot even lekker te gaan wandelen met dushi. Mijn zonnebril kon eindelijk weer op en wat was ik daar blij door! De eerste zonnestraaltjes voelden zo goed!

Woensdag ging ik met mijn vriendinnen naar de Efteling! We hadden kaartjes gekocht met een flinke korting en natuurlijk moesten we hier van profiteren! Om half 10 vertrokken we van huis en om 11 uur stonden we in de stralende zon voor de Efteling! Een dag vol pret en plezier!

Selfie met de selfie stick met Pardoes! Die stond gelijk al voorin bij de Efteling en hier moesten we natuurlijk even mee op de foto. Ik was trouwens met Janneke, Kim en Pamela. Lieve vriendinnetjes <3

Samen met Pamela voor de Python! De wacht rijen vielen heel erg mee en we hoefden overal maar 10 minuutjes te wachten. Ideaal! Deze foto is trouwens perfect getimed zie ik nu net haha! Python!!

Fotootje dat de Python in de looping hangt. Ik denk toch wel dat de Python mijn favoriete achtbaan blijft omdat die over de kop gaat. Er gaat zoveel adrenaline door je heen dan! Wooohoo!

#suikerspinselfie! Als ik in een pretpark of op een kermis ben moet ik altijd een roze suikerspin kopen. Yummeh! Het geeft me echt zo’n pretpark gevoel. Ik maakte eventjes schaamteloos een selfie met mijn zoete roze spinnetje.

Helaas sloeg het weer in de middag super erg om en regende het alleen nog maar.. Tijd voor onze paraplu’s die we gelukkig mee hadden! Ondanks de regen hadden we alsnog super veel lol en zochten we gewoon de attracties binnen op.

Met lieve vriendinnetje Pamela. Hier stonden we te wachten voor een ritje in de vliegende Hollander. Ook een achtbaan die een grote favoriet is. De rit naar de achtbaan toe is mega gaaf en spannend en als je eenmaal met het spook schip de rails op gaat begint de pret pas echt. Love it!

Na een hoop achtbanen, gegil en sprookjes gingen we om 6 uur terug met de bus en trein richting Tilburg. We waren allemaal gesloopt, hadden amper een stem en vonden het wel mooi geweest!

In Tilburg dronken en aten we nog even wat bij een mega leuk tentje: Breexz. Zat op het station en zag er heel trendy en leuk uit. We genoten na van de leuke dag en aten een heerlijke finger food plate. Gevuld met knoflookbrood, chicken wings, gehaktballetjes en frietjes. Yum! Het was een hele leuke en vooral geslaagde dag!

Helaas kreeg ik toen ik thuis kwam het minder leuke nieuws te horen… Mijn oom was overleden. Ik heb hier ook wat over gedeeld op mijn site maar het kwam wel als een klap aan.

Vrijdag moest ik stage lopen bij CitySpa! Om 2 uur hoefde ik pas aanwezig te zijn en dus kon ik nog eventjes lekker uitslapen. Om half 1 nam ik de bus en trein om er te komen.

Stage lopen met deze drollies is altijd gezellig en leuk! Ik oefende rug massage bij Dyantha en we hebben nog wat andere klusjes en dingetjes gedaan. Ik heb het heel erg goed naar mijn zin!

Ik moest tot 9 uur s’avonds lopen en dus at ik s’avonds wat in de spa. Ik had een lekkere salade gekocht bij de AH to Go. Met mozzarella, tomaatjes en rucola sla. Yummeh! En dat opeten in deze gezellige ruimte was geen straf!

Zaterdag was ik vrij van Emté en deed ik wat klusjes thuis. Ik werkte aan mijn blog, zeemde de ramen voor mams en je weet het dan wel: daar hoort een selfie bij!

S’avonds maakte ik heerlijk eten klaar. Aardappelpartjes met wortel, gegrilde zalm, brocoli en een kaas sausje. Ik at er ook een lekker stokbroodje bij. Het was erg lekker!

Gisteren was een heerlijke, lazy sunday. Ik sliep uit tot half 11 en deed alles lekker op mijn gemak. Ik maakte met de letterbanner een leuke quote voor de zondag. Sundays are the best! <3

En dat was de volle diary! Ik heb een drukke week achter de rug en het verlies van mijn oom was echt wel even pijnlijk.. Aankomende week is de crematie, heb ik gewoon weer een volle week school en stage. Lekker standaard en alles weer bij het oude dus! Hoe is het met jullie? Hebben jullie een fijne week vakantie gehad?

8 reacties op “photodiary week”

 1. Femke schreef:

  Nogmaals gecondoleerd, ik vind het zo erg voor jullie 🙁 Doe rustig aan deze week! Wat zijn die letters toch leuk trouwens, zondagen zijn inderdaad de beste 😀

 2. Denise schreef:

  Wat een heerlijke foto’s in de Efteling, ziet er zo gezellig uit! Gecondoleerd met het verlies van je oom.. Dikke knuffel!

 3. Maaike schreef:

  Ik heb een heerlijke, luie vakantie gehad! Heel veel sterke nog komende week xx

 4. Manon schreef:

  Gaaf ik wil snel ook weer een keer naar de efteling!

 5. Marleen schreef:

  Leuke foto’s! Die suikerspin, heerlijk zo’n grote haha! xx

 6. Kirsten schreef:

  Gecondoleerd :[.. wat een tegenslagen zeg! Fijn dat je zo kan genieten van de kleinere dingen in het leven.

 7. Estrella schreef:

  Leuke foto’s! Die krullen staan je super!

 8. Did schreef:

  Waar woon je en waar zit he op school?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *