www.charlottestorij.nl
25. 02. 2015

Makeupjes van de action blijven me keer op keer verassen. Meestal verwacht ik er niet al te veel van maar doordat mijn verwachting dan laag is valt het eigenlijk nooit tegen! In tegen deel zelfs! Makeupjes van action worden steeds leuker, beter en hipper! Ze verkopen op het moment setjes om smokey Eyes mee te maken. Ik was erg benieuwd en nam een setje mee! Kijken jullie mee?

Smokey Eyes vond ik altijd al leuk om te maken! Lekker donker, leuk voor een feestje of gewoon om lekker mee te experimenteren. De bekendste smokey eyes zijn natuurlijk die met donkere tinten. Zwart en grijs. Omdat dit zo voor de hand liggend is heb ik gekozen voor een lichtere variant. Smokey Eyes in bruin tinten! Dat is dit setje! Het setje ziet er simpel uit maar er is wel aandacht aan besteed. Het komt verpakt in een bruin doosje met een plastic huls waar je de producten in ziet zitten. Op de achterkant van het doosje staat nog wat instructie en de kleur. Ik heb deze set in de kleur brown. Er zijn nog 3 andere setjes: blue, black en green.

Het setje bevat 3 producen. Een palet met 3 kleuren oogschaduw, een eyeliner en een mascara. Het palette ziet er simpel en goedkoop uit en bevat 3 kleuren. Een lichte tint en 2 donkere tinten. Ook zit er een oogschaduw kwastje spons applicator bij. Oogschaduw, eyeliner en mascara: De 3 ingrediënten die je nodig hebt voor een smokey eye! Je kan de smokey eye opbouwen zoals jij wilt. Licht of juist extreem heftig en donker.

Het oogschaduw palette ziet er simpel en cheap uit. Niet veel bijzonders dus. Hij bevat 3 kleuren en een spons applicator maar die gebruik ik eigenlijk niet. Deze is hard en werkt niet fijn.

Het palette bevat een lichte kleur en 2 donkere tinten om de smokey eye mee te maken. Toen ik ging swatchen werd ik eigenlijk heel erg enthousiast! De kleuren zijn prachtig! Ze voelen fijn aan, korrelen niet en hebben geen fall out. Na een keer door de oogschaduw heen te zijn gegaan heb je al een mooie kleur pigmentatie! De eerste kleur is de lichtste variant en is vooral heel mooi als highlighter en highlight in de binnenkant van je ooghoeken. De tweede kleur is een taupe kleur met mooie shimmers en goede pigmentatie. Leuk om die over het bewegend ooglid aan te brengen. De laatste kleur is een donker bruine tint die de smokey eye afmaakt en donkerder maakt. Een goed gepigmenteerde kleur die prima in laagjes op te bouwen is. Love it! Dit had ik niet zien aankomen!

Dan de eyeliner. Deze zit verpakt in een smalle huls met een smalle applicator. Het is wel een harde punt en daar houd ik zelf sowieso niet van. Ik heb liever een mee verend of soepel kwastje waarmee je eyeliner aanbrengt. Met deze scherpe en spitse punt kan je wel sneller en beter een wing maken. De kleur is simpel bruin maar het pigment is niet geweldig. Je moet echt wel een paar keer over de liner heen gaan wil je wat kleur zien. Hij blijft wel goed zitten! De liner is stroef en ik vind hem niet fijn om aan te brengen. Helaas!

 

De mascara! Hiermee maak je de smokey eye af en geef je het oog meer volume en opslag. Lange wimpers met een volumineuze blik! De mascara zit verpakt in een simpele zwarte huls waar MAX opstaat. Niet veel boeiends dus. Het borsteltje is wel erg fijn. Wel een beetje hard maar hij spreid de wimpers goed en maakt ze lang en zwart. Prima mascara! Hij is niet waterproof en gaat er best snel en makkelijk af. Snelle vervaging, dat wel! Gelukkig laat hij geen spinnen poten achter.

Hier heb ik een ooglook smokey eye gemaakt met alle 3 de producten uit de set. De oogschaduw: opgebouwd met de lichte kleur in mijn ooghoek en op het wenkbrauw bot, de taupe kleur over mijn bewegend ooglid en geblend met de donkerbruine kleur. Deze heb ik extra heftig aangezet in mijn crease en geblend tot het rokerige effect. Daarna de bruine eyeliner aangebracht. Zie je niet extreem veel van. Meer een subtiel lijntje. Als finishing touch de mascara!

Ik ben echt heel erg blij met dit setje! Het valt me zeker niet tegen en ik had de pigmentatie van de oogschaduws echt niet zo goed verwacht. Mooie kleur intensiteit, geen fall out en ze blijven goed zitten op je ooglid. De eyeliner is niet veel soeps en kan je beter vervangen door een eigen eyeliner. De mascara werkt daar in tegen wel weer heel goed en fijn en zorgt voor volumineuze wimpers en de finishing touch voor een smokey eye! Mocht je benieuwd zijn naar dit setje? Ze zijn te koop bij Action voor €1,39 Daar kan je het toch niet voor laten liggen? ^^ Wat vind jij van dit setje?

 

5 reacties op “MAX smokey eyes setje”

 1. Maaike schreef:

  Wauw, die kleuren van het oogschaduw palette zijn prachtig! <3

 2. Wendy Esther schreef:

  Wauw wat een mooi setje!
  En die goede pigmentatie van de oogschaduws had ik echt niet verwacht!

 3. Manon schreef:

  wel leuk zo een setje

 4. Angela schreef:

  De pigmentatie ziet er goed uit! Jammer van die eyeliner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *